Horoskooppimerkit

Millaisen naisen härkämies (21.4.−20.5.) haluaa?

Härkämies toimii sisimmältään melko yksinkertaisesti: lyhyesti sanottuna härkä haluaa kumppaniltaan rakkautta ja ruokaa.

Teksti:
Anna.fi

Härkämies toimii sisimmältään melko yksinkertaisesti: lyhyesti sanottuna härkä haluaa kumppaniltaan rakkautta ja ruokaa.

Mitä härkämies haluaa naiselta?

Mitä härkämies haluaa naiselta?

Härkä ei hae prikulleen tietynlaista naista kumppanikseen, eikä hänellä ole tiukkoja vaatimuksia suhteelle. Härkä kuitenkin haluaa tuntea olevansa tärkeä, ja hän tuo mielellään leivän pöytään perheelle.

Liian määräilevä kumppani ei ole härän mieleen. Hän haluaa olla tilanteen herra ja tuntea itsensä arvostetuksi, mutta hän ei kuitenkaan ole dominoiva, vaan joskus jopa vähän ujo. Siksi härkää viehättää puhelias ja energinen nainen, mutta toisaalta myös vaatimattomampi kumppani, joka on rento, joustava ja hyväksyvä. Härän halu kontrolloida ei ole vain pomottamisen tarvetta. Tapa juontaa siihen, että härkä on taipuvainen suojelemaan kumppaniaan ja perhettään.

Härän kanssa tulee olla kärsivällinen, sillä hänellä kestää aikansa tehdä suuria päätöksiä aiheista kuten parisuhteen aloittaminen. Härkä haluaa rauhassa kasvattaa luottamusta toista kohtaan, ja jakaa syvimmät tuntonsa vasta tämän jälkeen.

Härältä pitää sietää kaikenkattavaa käytännöllisyyttä. Härkä on järjestelmällinen ja jopa laskelmoiva. On hyvä, että naisestakin löytyy jonkin verran näitä piirteitä, jotta hän ymmärtää härän ajatustenjuoksua paremmin. Härkä arvostaa kohteliasta pidättyväisyyttä ja kammoksuu riitelyä julkisesti.

Härkä nauttii vapaudesta ja tarjoaa sitä myös toiselle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita muita suhteita, vaan elämää myös suhteen ulkopuolella.

Härkä nauttii elämästä kaikilla aisteilla, ja odottaa yhteiselämältä romantiikkaa: laulua, tanssia ja muuta taidetta sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Hän nauttii ulkona syömisestä ja juhlavista illanvietoista.

Härkä kaipaa rinnalleen naista, joka kannustaa häntä aina seuraavaan haasteeseen. Perheessä hänen asemansa on korostunut ja hän haluaa olla perillä, ellei päättämässä, lähes kaikesta. Härkämies myös ottaa helposti raha-asioissa ohjat, ja yleensä nainen voikin huoletta luottaa ne rehellisen härän käsiin.

Toimi näin

Pukeudu perinteisen naisellisesti. Käytä asusteita ja mieti vaatekokonaisuudet tarkkaan. Etsi värit, jotka pukevat sinua parhaiten. Yksityiskohdilla on väliä: laita hiukset, meikkaa huolella ja valitse sopiva tuoksu. Mies ei ehkä osaisi toivoa näitä kaikkia, mutta hän huomaa ja arvostaa sitä, että panostat ulkonäköösi. Korosta naisellisuuttasi.

Härkämies pitää fyysisestä kontaktista. Laske siis kätesi hänen käsivärrelleen tai ota häntä kädestä. Koske hänen poskeaan tai kosketa hänen jalkaansa pöydän alla. Suutele häntä oma-aloitteisesti treffien lopuksi. Tarjoa hänelle hierontaa.

Ehdota luontorakkaalle härälle ulkoilmaharrastusta. Hän innostuu varmasti patikoinnista, telttailusta, melonnasta tai muista harrastuksista, joiden ohessa voitte ihailla ympäröivää luontoa. Sinun ei tarvitse olla ulkoilmaihminen, mutta härkä odottaa, että astut vähän mukavuusalueeltasi ja osoitat, että arvostat hänen kiinnostuksenkohteitaan.

Härkämiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Neitsyen into oppia uutta inspiroi härkämiestä. He sopivat hyvin yhteen. Hauskanpitoa rakastava kalat viehättää härkää. Kauriin kanssa härkä jakaa säästämisen ja kovan työnteon arvomaailman. Heille asioiden omistaminen tuo turvaa, ja pari rakentaakin ympärilleen mukavan kodin, jossa he viihtyvät. Härkä on ravulle lojaali kumppani, kun rapu nauttii härän järjestämistä mukavista kotioloista. He ovat hyvä pari.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X