Horoskooppimerkit

Millaisen naisen kalamies (20.2.−20.3.) haluaa?

Kalamies etsii sielunkumppaniaan niin fyysisesti, henkisesti kuin tunteiden tasolla. Kumppanin tulee tehdä kalat kokonaiseksi.

Teksti:
Anna.fi

Kalamies etsii sielunkumppaniaan niin fyysisesti, henkisesti kuin tunteiden tasolla. Kumppanin tulee tehdä hänet kokonaiseksi.

Kalat

Mitä kalamies haluaa naiselta?

Kalamiehen unelmanainen on kiinnostunut taiteesta, hengellisyydestä, musiikista ja kaikesta kauniista eli samoista asioista kuin hänkin. Kalamiestä houkuttelee nainen, joka uppoutuu pohtimaan maailmankaikkeutta syvällisesti. Tämä sama kalamiehen piirre tekee vastaavasti vaikutuksen naisiin.

Kalamiestä ei isketä ulkonäöllä. Hän haluaa nähdä naisen sieluun ja sydämeen. Syvällisen intohimoinen persoona on kalojen mieleen.
Hän etsii intuitiivista ja runollista naista, joka on kiinnostunut vähän kaikesta. Naista, jonka mieli pakertaa sen parissa, miten asiat voisivat olla – ei, miten niiden pitäisi olla.

Toimi näin

Kalamies uskoo kohtaloon, joten jos saat uskoteltua, että kohtalo heitti sinut hänen tielleen, olet onnekas.

Suostuttele kalamies ihmisten ilmoille, mutta älä pakota häntä kasvokkain raa’an todellisuuden kanssa.

Järjestä kalamiehelle aikaa, anna hänelle vapaus kokeilla luovuuttaan ja kuuntele hänen tunteitaan.

Auta häntä löytämään tunteiden tasapaino. Kala ei halua, että hänen tunteillaan revitellään, mutta suhteelle ei ole hyväksi myöskään se, ettei hän lainkaan jaa tunteitaan.

Kalamiehen kiinnostus lopahtaa, jos käyttäydyt karkeasti. Älä juoruile hänen kuultensa. Hän ei halua haavemaailmassaan kuulla pohdittavan jotain niin maallista kuin esimerkiksi tuttavan tai julkkiksen lisäkiloja. Kalamies voi turhautua jopa iltauutisista tai pörssikursseista, sillä hänen ajatuksensa ovat paljon niitä syvemmissä vesissä.

Älä käyttäydy ilkeästi vaan auta muita silloin, kun voit. Kalamiehen ystävät tulevat monenlaisista eri taustoista, joten et myöskään saa olla liian tuomitseva.

Kalamiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Kalamiehen kanssa yhteen sopivat rapu, skorpioni, kalat, neitsyt ja härkä.

Ravulla ja kaloilla on paljon yhteistä ja heillä on vahva tunneside alusta alkaen. Rapunaista viehättää kalamiehen taiteellinen ja toisinaan mystinen luonne, kun taas kalamiestä viehättää rapunaisen sympaattinen luonne ja olemus. Kalamiehen kumppaniksi sopii myös omaa tähimerkin naisedustaja: kalat ymmärtävät täydellisesti toisiaan.

Voimakas ja syvällinen skorpioninainen kiehtoo kalamiestä. Suhteessa on läsnä syvä molemminpuolinen viehätys ja yhteinen arvomaailma. Jos maailma rakentuisi vain tunteista, tämä kaksikko olisi aivan loistava pari. Suhde saattaa kuitenkin alkaa rakoilla silloin, kun elämän ikävämmätkin velvollisuudet pitäisi saada yhdessä hoidettua.

Jos kalamies kohtaa sielukasta läsnäoloaan riittävästi arvostavan neitsyen, on kalamies löytänyt rinnalleen kumppanin, joka maksaa laskut ja huolehtii kodin siivoamisesta. Neitsyen tavoin maamerkki härkä saattaa sopia sopii kalamiehen kumppaniksi, vaikka härkä saattaa neitsyen tavoin olla pitkässä juoksussa liiankin maanläheinen henkilö joustavalle ja herkälle kalamiehelle.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X