Horoskoopit

Millaisen naisen oinasmies (21.3−20.4.) haluaa?

Oinas kaipaa intohimoa ja vahvaa kiintymystä. Hän haluaa rinnalleen modernin naisen, joka osaa arvostaa hänen eleganttia charmiaan.

Teksti:
Anna.fi

Oinas kaipaa intohimoa ja vahvaa kiintymystä. Hän haluaa rinnalleen modernin naisen, joka osaa arvostaa hänen eleganttia charmiaan.

Mitä oinasmies haluaa naiselta?

Mitä oinasmies haluaa naiselta?

Oinasmiehen ihannenaisen malli on kreikkalaisen mytologian Afrodite tai roomalaisten Venus, jotka molemmat ovat rakkauden ja romantiikan jumalattaria. Vaikka merkki on tulinen rakastaja, oinaan vietteleminen ei ole itsestäänselvyys.

Oinasmies rakastaa flirttailua ja pientä ajojahtia. Oinaalle ei saa antautua liian nopeasti, vaikka häntä onkin vaikea vastustaa. Oinas tuntee olonsa palkituksi, jos hän ensin joutuu tekemään työtä naisen huomion eteen ja sen jälkeen saa haluamansa. Oinasmies pitää peleistä, mutta älä huijaa häntä, tai hän siirtyy seuraavaan kukkaan.

Oinas ei etsi valheellista intohimoa, vaan naista, joka on oma itsensä. Hän haluaa kuulla todenmukaisia kohteliaisuuksia, jotta hän tietää olevansa haluttu.

Oinaan kumppanin tulee olla spontaani, sillä oinaalla riittää energiaa erilaisiin tempauksiin. Hän kaipaa vaihtelua, ja hänen kanssaan tulee osata heittäytyä elämän vietäväksi.

Oinas kaipaa seikkailunhaluista kumppania, mutta jos et pysy hänen perässään, sano se suoraan. Hän arvostaa rehellisyyttäsi ja yrittää tehdä olosi mukavaksi. Ole kuitenkin avoin uusille ideoille, ja ota kokeilunhalu mukaan myös sänkyyn. Seksin suhteen teidän kummankin pitäisi olla yhtä rohkeita.

Kun olette sitoutuneet toisiinne, älä yritä tehdä häntä mustasukkaiseksi tai saada hänen huomiotaan flirttailemalla muiden miesten kanssa. Hän pitää tällaista käytöstä lapsellisena.

Toimi näin

Ota oinasmieheen kontaktia varoen. Tee oinaalle selväksi, että olet kiinnostunut hänestä ja pidät häntä vetovoimaisena. Jätä sitten hänen päätettäväkseen, onko teillä romanttista tulevaisuutta. Oinas on vahva johtajaluonne, ja hänen on uskottava, että pallo on hänellä.

Puunaa itsesi parhaimmillesi varmistuaksesi, että näytät mahdollisimman viehättävältä. Ole puhdas, hyväntuoksuinen ja hyvin pukeutunut.

Oinasmies ei välitä seinäruusuista, joten anna itsevarmuutesi näkyä.  Hänestä itseluottamus on seksikästä.

Älä ole takertuva. Hän haluaa tasaveroisen kumppanin, ja nauttii toisen menestyksestä esimerkiksi työelämässä.

Provosoi häntä. Kun olet eri mieltä hänen kanssaan aiheesta, josta tiedät paljon, kerro se. Kun haastat hänet, jäät hänen mieleensä. Muista kuitenkin, että hän ei kestä liian tiukkaa kritiikkiä.

Oinasmiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Kaksoset, vesimies, jousimies ja leijona sopivat hyvin oinaan kumppaniksi. Näiden merkkien kanssa oinas ei juuri riitele.

Vaikka vaaka ja oinas vetävät toisiaan puoleensa, Vaaka voi olla oinasmiehelle liian häilyväinen kumppani. Toinen oinas taas saattaa olla kumppanina liian kilpailunhaluinen.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love To Know Horoscopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X