Horoskoopit

Millaisen naisen rapumies (22.6.−22.7.) haluaa?

Rapu kaipaa syvällistä parisuhdetta. Hän hakee hellää mutta jämerää naista, omaa kuningatartaan.

Teksti:
Anna.fi

Rapu kaipaa syvällistä parisuhdetta. Hän hakee hellää mutta jämerää naista, omaa kuningatartaan.

Mitä Rapumies haluaa naiselta?

Mitä rapumies haluaa naiselta?

Rapumies on arka lähestymään naisia. Hän pelkää torjuntaa ja jättää mieluummin kysymättä naista ulos kuin epäonnistuu. Hyvä keskustelunavaus on kysyä rapumieheltä jotain, mihin hänen on helppo vastata. Kun rapumies saa suunsa auki, voi hänen kiintymyksensä saavuttaa keskustelemalla.

Hän haluaa naisen pukeutuvan klassisen feminiinisesti. Rapumiehen mieliala vaihtelee, ja kiukutellessaan hän voi kaivata ojennusta kuin pieni lapsi.

Rapu on turvallisuudenhakuinen ja kunnioittaa perinteitä. Hän pitää asiat yksinkertaisina. Koti on hänelle luontainen ympäristö ja hän kutsuu mielellään ystäviä kylään. Rapumies haluaa naisen, joka luo hänelle tämän turvallisen kuplan piilossa maailmalta. Hän voi silti innostua kokeilemaan uutta, kun hänellä on oikea nainen rinnallaan. Rapu kaipaa yhdessäoloa.

Seksi ravun kanssa on rakastelua. Hän pitää erityisesti ylävartalonsa koskettelusta.

Rapumiehen kumppanin tulee olla sukurakas ja tulla hyvin toimeen hänen perheensä ja ystävien kanssa. Rapu on valmis pariutumaan, menemään naimisiin ja saamaan lapsia. Hän haluaa keskustella näistä asioista varhain ja tehdä suunnitelmia.

Eniten loukkaat rapua, jos jätät hänet huomiotta. Hän ei pidä myöskään huomauttelusta, joten älä kommentoi paria lisäkiloa. Loukattu rapu vetäytyy kuoreensa ja murjottaa päiväkausia.

Rapumiehellä on rauhallinen olo suhteessa vain, jos jaksat todistella rakkauttasi ja tehdä hänen olonsa kotoisaksi.

Toimi näin

Pyydä sinä häntä treffeille. Näin ravun ei tarvitse poistua mukavuusalueeltaan ja lähestyä sinua. Ravulle mieleiset treffit ovat esimerkiksi kutsu kotiisi, jossa teet hänelle ruokaa. Kysele hänestä ja hänen menneisyydestään. Hän puhuu mielellään lapsuudestaan ja perheestään.

Ravun kanssa pääsee hyvään alkuun myös aloittamalla suhteen ystävinä. Hän arvostaa sitä, ettet ole saman tien harrastamassa seksiä. Ota ohjat käsiisi, kun haluat syventää suhdetta. Rapumies ei oma-aloitteisesti ehdota deittailusta seurusteluun siirtymistä.

Osoita hänelle, että tuet häntä kaikissa mahdollisissa elämäntilanteissa. Kysy, miten hänen työpäivänsä meni ja anna hänen sitten unohtaa työhuolet. Toista ja todistele, että kaikki on hyvin. Piristä rapua, kun hän on maassa.

Anna rapumiehelle omatekoisia lahjoja: hän näkee ne sitoutumisen osoituksina ja huolenpitona.

Rapumiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Rapu tulee parhaiten toimeen muiden vesimerkkien eli kalojen ja skorpionin kanssa. Heitä yhdistää vahva intuitio. Toisen ravun kanssa keskinäinen ymmärrys on niin vahvaa, että pari voi lähes lukea toistensa ajatuksia.

Kalat on yhtä syvästi tunteellinen ja haaveileva kuin rapu, ja he kulkevat yhdessä ajautuen elämänvirran mukana. Rapu ja skorpioni muodostavat yhden tähtitaivaan onnistuneimmista liitoista, sillä he ovat sielunkumppaneita, jotka arvostavat kestävää parisuhdetta.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes ja Xstrology Scopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X