Horoskoopit

Millaisen naisen vesimies (20.1.−19.2.) haluaa?

Maailmanparantamiselle omistautunut vesimies etsii kumppania, joka jaksaa kannustaa ja joka tuo hänen elämäänsä tasapainoa. Vesimies toivoo parisuhteelta ennen kaikkea pysyvyyttä.

Teksti:
Anna.fi

Maailmanparantamiselle omistautunut vesimies etsii kumppania, joka jaksaa kannustaa ja joka tuo hänen elämäänsä tasapainoa. Vesimies toivoo parisuhteelta ennen kaikkea pysyvyyttä.

Vesimies

Mitä vesimies haluaa naiselta?

Vesimies on värikäs ja pohtiva persoona, jonka ajatusten jäljille on joskus vaikea päästä. Hän on nokkela ja verbaalisesti varsin lahjakas. Häntä kiehtoo älyllinen keskustelu. Vaikka jotkut toiset tähtimerkit saattavat turhautua syvällisiin pohdintoihin, vesimies saa suuren määrän energiaa keskustelun virrassa pulppuavista ideoista. Miespuolinen Vesimies viihtyykin erityisen hyvin sellaisen naisen seurassa, joka osaa keskustella asiasta kuin asiasta ja jolla on itselläänkin on luontainen kiinnostus maailmanparantamiseen.

Vaikka vesimies saattaa joskus vaikuttaa etäiseltä rakastamiaan ihmisiä kohtaan, häntä ohjaa vahva tahto pysyä uskollisena. Hän huolehtii kokonaisvaltaisesti ihmiskunnan ongelmista ja joskus saattaa vaikuttaa siltä, että nämä globaalit huolenaiheet menevät lähisuhteista huolehtimisen edelle. Ystävät ja perhe ovat kuitenkin yleensä juuri ne asiat, jotka vaikuttavat ratkaisevasti niihin päätöksiin, joita vesimies tekee.

Älykästä, luovaa ja vaihtelunhaluista vesimiestä viehättävät monenlaiset erityyppiset ihmiset. Naisen kuitenkin tulisi olla ainakin kiltti ja kumppaninsa saatavilla, koska vesimies kaipaa paljon huomiota osakseen. Vesimies etsii pysyvää parisuhdetta, mutta toisaalta hän vaihtelunhaluisuutensa vuoksi saattaa kyllästyä nopeasti. Vesimiestä kiehtoo tietynlainen mystisyys, joten naisella pitäisi olla tässäkin asiassa pelisilmää.

Miespuolinen vesimies kiinnittää huomionsa naiseen, joka nauraa rohkeasti ääneen, nauttii olostaan ja jossa yhdistyy sopivassa suhteessa itsenäisyys ja toisesta riippuvaisena oleminen. Vesimies on herkkä liian rankalle kritiikille, joten naisen pitää osata kohdella häntä riittävän lempeästi. Draamaa kammoksuva, ja toisinaan tunnemaailmaltaan viileältä vaikuttava vesimies myös odottaa, ettei nainen sorru valtaisiin tunteenpurkauksiin.

Koska vesimiehellä itsellään on käynnissä jatkuva projekti ympäröivien olosuhteiden kohentamiseksi, hän arvostaa naista, jolla on niin ikään sinnikkyyttä ja tahdonvoimaa edistää sellaisia asioita, joihin itse uskoo. Vesimies sortuu toisinaan toisten pomottamiseen, mutta vastaavasti hän pitää myös siitä, että joku uskaltaa silloin tällöin näyttää hänelle kaapin paikan.

Toimi näin

Ole ajan tasalla. Vesimiestä viehättää naisen laaja yleissivistys ja kiinnostus ympäröivää maailmaa kohtaan. Kun saat viriteltyä charmikkaan ja vesimiestä älyllisesti inspiroivan keskustelun, teet häneen todennäköisesti lähtemättömän vaikutuksen. Jos et pahemmin pidä pitkistä keskusteluista, osoita älykkyytesi vesimiehelle jollain muulla tavalla. Myös kompakti ja perusteltu faktatieto tekee hänen vaikutuksen.

Ole oma itsesi. Vesimiehen toivelistalla on yksilöllinen nainen, joka ei häpeile omia erityispiirteitään tai omalaatuisia mielenkiinnon kohteitaan. Kaiva esiin uniikit piirteesi ja korosta niitä vesimiehen tavatessasi.

Suhtaudu elämään intohimoisesti ja ole vesimiehen saatavilla. Elämä näyttäytyy vesimiehen pään sisällä toisinaan sekavana ja edestakaisin pomppivana pallona, joten hän tarvitsee tasapainoisen kumppanin, josta ammentaa sisäistä rauhaa.

Kannusta häntä siinä, mihin ikinä hän ryhtyykään. Jos hän epäonnistuu, tarjoa hänelle turvallinen paluupaikka luonasi. Vesimies hakee parisuhteesta pysyvyyttä.

Paras parisuhde vesimiehen kanssa rakentuu yleensä ystävyydestä. Älä siis pelkää heittäytyä epämukavuusalueesi ulkopuolelle. Kun löydätte syvän yhteyden toisiinne, vesimies uskaltaa paljastaa luontaiset, rakastavat piirteensä.

Vesimiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Vesimiehen sielunkumppaneita ovat niin ikään ilmamerkkeihin kuuluvat vaaka ja kaksoset, jotka ymmärtävät vesimiehen vilkasta ajatuksenjuoksua. Vesimiehen kumppaniksi sopii myös toinen vesimies.

Kaksoset ja vesimies rakastavat kumpikin keskustelemista yhtä paljon. He myös jakavat samankaltaisen vapaudenkaipuun, joten suhteessa ei tarvitse yleensä kantaa huolta mustasukkaisuudesta. Myöskään seksielämä ei käy tylsäksi: kaksikon välillä kipinöi, ja heitä yhdistää myös seksin suhteen samankaltainen leikkimielisyys ja uteliaisuus.

Aistikas vaaka tekee vesimieheen vaikutuksen karismallaan ja sosiaalisilla lahjoillaan. Vaaka ja vesimies nauttivatkin suuresti toistensa seurasta, mutta siinä missä vaaka viihtyy ihmisjoukoissa ja nauttii valokeilassa olemisesta, vesimies viihtyy paremmin kirjojensa äärellä. Vaikka tämä ei itsessään vaikuta suurelta ongelmalta, saattaa se johtaa kiistoihin. Ja vaikka vesimies ei olekaan mustasukkaista sorttia, vaa’an taipumus flirttailuun voi ajan mittaan aiheuttaa suhteessa mutkia.

Kaikkein syvimmän yhteisymmärryksen miespuolinen vesimies jakaa omaa tähtimerkkiään edustavan naisen kanssa. Vesimiehet jakavat keskenään samat mielenkiinnon kohteet ja ajattelevat lähes kaikesta samalla tavalla. Tämä voi tosin kääntyä suhteessa myös itseään vastaan, mikäli kumppanit alkavat muistuttaa liiaksi toisinaan.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to know Horoscopes, Xstrology Scopes, Astrology Insight

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X