Horoskooppimerkit

Muutoshoroskooppi – näitä asioita sinun kannattaa kehittää itsessäsi vuonna 2018

Miten itseään kannattaa kehittää vuonna 2018? Listasimme, millaiset muutokset elämässä lisäävät eniten eri horoskooppimerkkien onnellisuutta ja hyvinvointia.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Uuden vuoden alku on suosittu aika tehdä positiivisia muutoksia elämään.

Miten itseään kannattaa kehittää vuonna 2018? Listasimme, millaiset muutokset elämässä lisäävät eniten eri horoskooppimerkkien onnellisuutta ja hyvinvointia.

Vuoden vaihtuessa on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, joiden on tarkoitus viedä elämää parempaan suuntaan. Vaikka olisit jättänyt uudenvuodenlupaukset väliin, itsensä kehittäminen kannattaa aina. Lue, millaisista muutoksista eri horoskooppimerkit hyötyvät eniten vuonna 2018.

Oinas (20.3.–19.4.) hyötyy kärsivällisyyden kehittämisestä

Sinä saatat kiihtyä nollasta sataan, ja usein olet kärsimätön kaiken uuden edessä. Hoppuilusi saattaa toisinaan aiheuttaa sen, että jätät asioita kesken. Kun kehität kärsivällisyyttäsi, saat enemmän asioita valmiiksi. Uuden sisäisen rauhan saavuttamisen myötä myös elämänlaatusi paranee.

Härän (20.4.–20.5.) avain onneen on kiitollisuus

Sinun on toisinaan vaikea nähdä kaikkea hyvää, mitä elämässäsi on. Siksi tietoinen kiitollisuuden vaaliminen on paras lahja, jonka voit itsellesi antaa. Älä kadehdi, mitä muilla on. Keskity sen sijaan hyviin asioihin omassa elämässäsi.

Kaksosen (21.5.–20.6.) kannattaa lopettaa hätäily

Olet usein kiireinen ja teet nopeita päätöksiä vain päästäksesi eteenpäin elämässäsi. Kiireen keskellä kuitenkin pelkäät epäonnistumista etkä pääse nauttimaan saavutuksistasi. Siksi sinun kannattaa ottaa tavoitteeksesi elämäsi hidastaminen ja rennon mielentilan tavoitteleminen esimerkiksi taiteen avulla.

Ravun (21.6.–22.7.) elämänlaatua parantaa positiivinen ajattelu

Syyllistyt toisinaan synkistelyyn. Et voi muuttaa ympäröivää maailmaasi, mutta omaa asennettasi ja toimintatapojasi voit. Opettele sanomaan ei asioille ja ihmisille, jotka ruokkivat negatiivisuutta. Ympäröi itsesi asioilla ja ihmisillä, joita rakastat.

Leijonalle (23.7.–22.8.) on hyväksi kuunnella muita

Sinä rakastat huomion keskipisteenä olemista. Oletkin nauttinut hauskuuttajan ja tarinankertojan roolista, mutta kuuntelijana et välttämättä ole viime aikoina kunnostautunut. Tee se oitis. Huomaat varmasti, miten paljon onnea myös pelkkä kuuntelijan ja tukijan rooli sinulle tarjoaa.

Neitsyen (23.8.–22.9.) on korkea aika puolustaa itseään

Olet loputtoman hyväsydäminen ja ystävällinen, minkä takia ihmiset saattavat toisinaan kävellä ylitsesi. Kokemasi vääryydet luonnollisesti loukkaavat sinua, mutta et välttämättä silti ota niitä puheeksi. Tähän on tultava muutos. Puolusta itseäsi ja kerro, jos tunnet, että sinua kohdellaan väärin. Näin saat kaipaamaasi arvostusta.

Vaa’an (23.9.–22.10.) hyvinvointia lisää rajojen asettaminen

Joustavuutesi saa sinut usein unohtamaan itsesi ja tekemään asioita vain muiden miellyttämistarkoituksessa. Lopeta jatkuva toisten miellyttäminen ja vedä rajat sille, mitä olet muiden takia valmis tekemään. Hyvinvointisi lisääntyy, kun koet muiden kunnioittavan sinua ja rajojasi.

Skorpionin (23.10.–21.11.) on opeteltava luottamaan ihmisiin

Jos luottamuksesi kerran menettää, sitä ei enää saa takaisin. Vaikka yksi ihminen olisi toiminut sinua kohtaan väärin, et voi kuitenkaan menettää uskoasi koko ihmiskuntaa kohtaan. Sinun ei tarvitse luottaa kehenkään sokeasti, mutta anna ihmisille tilaisuuksia voittaa luottamuksesi. Se lisää onnellisuutta ja rakkautta elämässäsi – ja rajaa pois epäluotettavat ihmiset.

Jousimiehen (22.11.–20.12.) kannattaa antautua seikkailujen vietäväksi

Kärsit toisinaan stressistä. Stressaantuneena etäännyt herkästi läheisistäsi, sillä et halua rasittaa heitä huolillasi ja kireydelläsi. Yritä tänä vuonna vapautua stressistä ja antautua elämälle. Parhaiten se tapahtuu, kun heittäydyt uusiin seikkailuihin läheistesi kanssa. Matkustakaa, tehkää taidetta tai kokekaa jotain kaikille uutta.

Kauris (21.12.–19.1.) saa uutta elinvoimaa rajojen rikkomisesta

Olet luonteeltasi tasainen suorittaja. Siksi sinulle tekee hyvää omalta mukavuusalueelta poistuminen. Riko rajasi ja ota enemmän riskejä. Ole sosiaalinen ja kokeile esimerkiksi uutta harrastusta, joka sinua on jo kauan kiinnostanut. Näin saat uutta elinvoimaa.

Vesimies (20.1.–18.2.) kaipaa elämäänsä fokusta

Sinulla on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Niin monta, että keskittymiskykyäsi todella koetellaan. Sinun kannattaa pyrkiä yksinkertaistamaan elämääsi. Näin saat keskityttyä sinulle oikeasti tärkeisiin asioihin kunnolla. Se lisää huomattavasti tyytyväisyyttäsi elämääsi.

Kala (19.2.–19.3.) saa voimaa luovuudesta

Olet luonnostasi taiteilija. Tänä vuonna sinun kannattaa todella levittää siipesi sillä saralla. Kokeile jotain taidemuotoa, jota et ole ikinä ennen kokeillut. Tai syvennä taitojasi siinä taidemuodossa, jonka koet vahvuudeksesi. Luovuuden valloilleen päästäminen tuo elämääsi aivan uutta voimaa.

Lähteet: Refinery29, Your Tango

X