Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen härkänainen (20.4.−20.5.) haluaa

Härkänainen tykkää perinteisistä, vahvasti maskuliinisista miehistä. Vakaa ja turvallinen mies vetoaa härkänaiseen, joka haluaa suhteelta ennen kaikkea pysyvyyttä ja varmuutta.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Härkänainen tykkää perinteisistä, vahvasti maskuliinisista miehistä. Vakaa ja turvallinen mies vetoaa härkänaiseen, joka haluaa suhteelta ennen kaikkea pysyvyyttä ja varmuutta.

Härkä ihastuu perinteisiin miehiin, jotka tekevät luultavasti työtä, jossa vaaditaan kädentaitoja ja voimaa. Älykkömiehet eivät vetoa lainkaan härkänaiseen.

Mitä härkänainen haluaa mieheltä?

Härkänainen rakastaa rauhaa ja pysyvyyttä, joten hän kaipaa rinnalleen turvallista ja tasaista miestä. Härkänainen haluaa, että mies sitoutuu häneen ja on hänelle ehdottoman uskollinen. Rakkautta ja hellyyttä osoittavat teot ovat empaattiselle härälle tärkeämpiä kuin jatkuvat lemmenluritukset.

Perhekeskeinen härkänainen on valmis näkemään paljon vaivaa kumppaninsa eteen. Siitä vastapalvelukseksi hän haluaa kumppaniltaan hemmottelua ja klassisia huomionosoituksia, kuten kukkia, hienon illallisen kynttilänvalossa tai kauniin korun yllätyslahjaksi. Härkänainen haluaa tuntea itsensä naiseksi suhteessaan. Hän rakastaa kauneutta. Sängyssä härkänainen nauttii yksinkertaisuudesta ja aistillisuudesta.

Härkänainen saattaa toisinaan olla todella itsepäinen. Siksi hänen kumppaninsa täytyy olla valmis kompromisseihin. Jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, härkä saattaa olla myös ärtyisä. Silloin kumppanilta vaaditaan kärsivällisyyttä.

Mies, toimi härkänaisen kanssa näin

Vaikka härkänainen pitää perinteisistä miehistä, hän ei hyväksy huonoja käytöstapoja ja haluaa arkeensa ripauksia romantiikkaa. Ota härkänainen huomioon avaamalla hänelle ovet, ottamalla takki hänen päältään ja huomioimalla häntä jatkuvasti tällaisilla pienillä teoilla. Hemmottele härkänaista silloin tällöin kunnon ravintolaillallisella lahjoineen.

Härkänaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Empaattinen, vakavasta suhteesta kiinnostunut ja kuuntelemisen taidon omaava rapu sopii loistavasti härkänaisen kumppaniksi.

Härkänaisen kanssa hyvän parin muodostaa myös romanttinen ja turvallisuushakuinen kauris sekä rauhaa ja kauneutta rakastava kalat.

Härälle villejä kortteja kumppaniksi ovat toinen härkä ja skorpioni. Toisen härän kanssa suhde voi olla todella rauhallinen, harmoninen ja tasainen eli juuri sellainen kuin härät toivovatkin. Toisaalta suhde saattaa kaatua siihen, että siitä puuttuu jännitys kokonaan.

Härän ja skorpionin suhteessa taas kumpikin tuo parhaassa tapauksessa suhteeseen omat vahvuutensa: härkä vakauden ja luotettavuuden, skorpioni jännittävyyden ja intohimoisuuden. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua kummankin omistushalu ja riitaisuus asioiden luisuessa vaikeiksi. Tämä liitto on mahdollinen, jos kumpikin antaa toiselle tilaa ja oppii ajattelemaan ennen toimimista.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X