Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen leijonanainen (23.7.−22.8.) haluaa

Leijonanainen viehättyy miehistä, jotka ovat itsevarmoja ja rohkeita. Penninvenyttäjämiehet saavat anteliaisuutta arvostavan leijonanaisen karvat pystyyn.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Leijonanainen viehättyy miehistä, jotka ovat itsevarmoja ja rohkeita. Penninvenyttäjämiehet saavat anteliaisuutta arvostavan leijonanaisen karvat pystyyn.

Energinen, pirteä ja nokkela leijonanainen kääntää päitä, missä hän ikinä liikkuukin. Yleensä leijonanainen vetää puoleensa meneviä ja tyylikkäitä miehiä, jotka tietävät arvonsa.

Mitä leijonanainen haluaa mieheltä?

Miehen leikkisyys ja hauskuus ovat erittäin tärkeitä asioita leijonanaiselle. Leijonanainen haluaa rohkean ja anteliaan rakkaan, joka ei väsy osoittamaan huomiotaan rakkaalleen.

Leijonanaisen miehen täytyy olla intohimoinen, sillä leijonanainen haluaa nauttia rakkauden huumasta vielä alkurakastumisen jälkeenkin. Leijonanainen haluaa, että mies on romanttinen ja valmis hemmottelemaan häntä kalliilla lahjoilla.

Leijonanainen haluaa tuntea itsensä elinvoimaiseksi ja kiinnostavaksi, halutuksi ja houkuttelevaksi. Siksi hän saattaa jopa haluta, että mies on hieman omistushaluinen ja mustasukkainen.

Mies, toimi leijonanaisen kanssa näin

Älä ole liian vakava. Osoita leijonanaiselle kaikki huomiosi, kun olet hänen kanssaan. Leijonanaiselle mikään ei ole liian imelää: nauttikaa treffeillä samppanjaa kuunvalossa. Kehu leijonanaista ja esitä hänelle kysymyksiä. Näin hän tuntee itsensä seurassasi halutuksi ja kiinnostavaksi.

Leijonanaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Jousimies ja leijona ovat kuin luodut toisilleen. Kummatkin ovat tulisia ja hauskoja merkkejä.

Myös oinas sopii mainiosti leijonan kumppaniksi. Sekä oinas että leijona ovat energisiä, intohimoisia – ja hieman itsekkäitä. Pienestä itsekkyydestä ei kuitenkaan synny ongelmaa, jos kumpikin muistaa kunnioittaa toista.

Myös elämään innokkaasti suhtautuva, hauska kaksonen voi olla mainio pari iloiselle leijonalle.

Leijonien villit kortit parisuhdemarkkinoilla ovat toinen leijona ja vesimies. Kahden leijonan liitto saattaa olla intohimoinen ja rakastava. Jotta parisuhde ei luisu myrskyisäksi, täytyy kummankin kuitenkin pystyä lopettamaan valtataistelu suhteessa.

Humaani vesimies taas on leijonan vastakohta. Siksi kumpikin voi oppia toiselta paljon. Jotta leijonan ja vesimiehen suhde onnistuisi, täytyy kummankin olla kuitenkin valmis tekemään kompromisseja.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X