Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen naispuolinen jousimies (22.11.−20.12.) haluaa

Naispuolinen jousimies haluaa kumppanikseen humoristisen, energisen, leikkisän ja seikkailunhaluisen miehen. Miehen tulee olla rento niin asenteeltaan kuin ulkonäöltään.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Naispuolinen jousimies haluaa kumppanikseen humoristisen, energisen, leikkisän ja seikkailunhaluisen miehen. Miehen tulee olla rento niin asenteeltaan kuin ulkonäöltään.

Naispuolinen jousimies haluaa viettää kumppaninsa kanssa hauskaa aikaa ja käydä rakkaansa kanssa kiinnostavia, pitkiä keskusteluja. Vitsailu sytyttää naispuolisen jousimiehen.

Mitä naispuolinen jousimies haluaa mieheltä?

Naispuoliseen jousimieheen tekee vaikutuksen rento mies, joka ei ole liian huoliteltu ja puunattu. Pörröinen nallekarhumies on useimmiten tismalleen naispuolisen jousimiehen mieleen. Naispuoliselle jousimiehelle fyysinen vetovoima ja seksuaalisuus on tärkeä osa suhdetta.

Miehen tittelillä ei ole väliä naispuoliselle jousimiehelle. Tärkeintä on, että mies on rehellinen ja että hänen egonsa ei ole sidottu siihen, mitä hän tekee työkseen tai miltä hän näyttää. Ulkonäkökeskeiset ja työnsä kautta elävät ihmiset naispuolinen jousimies kiertää visusti kaukaa.

Ikuisen optimistin viittaa kantava naispuolinen jousimies on vapaa sielu, joka rakastaa matkustamista ja elämää yleensä. Samaa seikkailunhalua elämässä hän odottaa myös kumppaniltaan.

Mies, toimi naispuolisen jousimiehen kanssa näin

Lähesty jousimiestä rennosti ja huumorin säestyksellä. Naispuolinen jousimies on lupsakkaa seuraa ja liiallinen jäykistely ja hienotunteisuus eivät tee häneen vaikutusta. Korrektiutta enemmän häneen tekee vaikutuksen pieni humoristinen kiusoittelu. Keskity hetkeen äläkä yritä tehdä vaikutusta työlläsi tai muilla ulkoisilla asioilla.

Naispuoliselle jousimiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Parhaiten jousimiehen kumppaniksi sopivia merkkejä ovat oinas, vesimies ja leijona.

Jousimiestä ja oinasta yhdistää seikkailunhalu. Lisäksi he ovat kummatkin luonnostaan optimisteja, mikä kantaa heitä pitkälle elämässä sekä yksin että yhdessä.

Keskusteluita rakastavan jousimiehen ja vesimiehen vahvan ja harmonisen suhteen perusta on vahva fyysinen yhteys. Keskenään he kumpikin voivat nauttia kaipaamastaan aktiivisesta, innovatiivisesta sukupuolielämästä.

Jousimiehen ja leijonan suhde taas on kahden ilottelijan stimuloiva ja inspiroiva liitto.

Jousimiehelle villejä kortteja kumppaneiksi ovat toinen jousimies ja härkä. Kahden jousimiehen suhde on yksi suuri seikkailu. Voi kuitenkin olla, että kumpikaan ei ota tarpeeksi vastuuta suhteesta ja lopulta seikkailijoiden tiet vievät eri suuntaan.

Kaksosen kanssa jousimiehellä saattaa taas olla hyvin hauska ja keskusteleva suhde, joka saattaa kuitenkin päättyä, sillä kummaltakin puuttuu samoja ominaisuuksia: suoruutta, vakautta ja vastuullisuutta.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X