Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen naispuolinen vesimies (20.1.−18.2.) haluaa

Naispuolista vesimiestä vetävät puoleensa hieman epäsovinnaiset mutta fiksut miehet. Innovatiiviset, mielenkiintoiset ajatukset ja keskustelut saavat naispuolisen vesimiehen syttymään.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Naispuolista vesimiestä vetävät puoleensa hieman epäsovinnaiset mutta fiksut miehet. Innovatiiviset, mielenkiintoiset ajatukset ja keskustelut saavat naispuolisen vesimiehen syttymään.

Humaani naispuolinen vesimies on moderni ja kiinnostava henkilö, joka rakastaa nykyteknologiaa ja haaveilee maailman muuttamisesta paremmaksi paikaksi. Toisinaan hän tekstailee puhelin sauhuten, mutta välillä häntä ei saa kiinni edes lähimmät ystävät.

Mitä naispuolinen vesimies haluaa mieheltä?

Naispuolinen vesimies haluaa ennen kaikkea mielenkiintoisen miehen. Mies voi kenties olla komea, mutta tylsä hän ei ainakaan ole. Vaikka älyköt eivät varsinaisesti ole naispuolisen vesimiehen mieleen, miesehdokkaan täytyy kuitenkin olla fiksu, nokkela ja terävä, jotta vesimies kiinnostuu hänestä.

Naispuolinen vesimies kiinnostuu hieman epäsovinnaisista, omaperäisistä miehistä. Koska vesimies saattaa olla hieman sitoutumiskammoinen, liian omistushaluinen tai ripustautuva kumppani ei tule kysymykseen. Välillä naispuolinen vesimies haluaa olla kokonaan muiden saavuttamattomissa.

Keskusteleva mies on naispuolisen vesimiehen mieleen, sillä hän rakastaa omien ajatustensa jakamista muiden kanssa. Toisten keskustelijoiden hyvät ideat ja kiinnostavat ajatukset inspiroivat naispuolista vesimiestä.

Mies, toimi näin naispuolisen vesimiehen kanssa

Unohda jäykistely ja anna persoonallisuutesi näkyä. Tee vaikutus naispuoliseen vesimieheen rennolla ja mielenkiintoisella juttutuokiolla, jonka aikana pystyt myös näyttämään hoksottimiesi terävyyden.

Naispuoliselle vesimiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Parhaiten vesimiehen kumppaniksi sopivia horoskooppimerkkejä ovat jousimies, vaaka ja kaksoset.

Jousimiestä ja vesimiestä yhdistää halu tehdä maailmasta parempi paikka.

Vaakaa ja vesimiestä taas vetää toisiaan kohti halu aktiiviseen ja sosiaaliseen elämään.

Kaksoset ja vesimies ovat kuin tehty toisilleen: kumpikin merkki on sosiaalinen ja rakastaa keskustelua ja uusia ideoita.

Vesimiehelle villejä kortteja kumppaneiksi ovat toinen vesimies tai leijona. Vesimiehen kanssa suhde onnistuu, jos he löytävät yhteisen identiteetin pariskuntana. Kummankin on lisäksi opittava sitoutumaan toiseen.

Leijonan ja vesimiehen välillä on vahva fyysinen vetovoima, mutta humaanin vesimiehen voi olla vaikeaa tyydyttää leijonan ihailun tarvetta ja sietää tämän itsekkyyttä.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X