Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen rapunainen (21.6.−22.7.) haluaa

Rapunainen iskee silmänsä herkkiin ja tunteellisiin miehiin. Rapunaiselle on tärkeää, että mies on myötätuntoinen ja suojeleva.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Rapunainen iskee silmänsä herkkiin ja tunteellisiin miehiin. Rapunaiselle on tärkeää, että mies on myötätuntoinen ja suojeleva.

Intuitioonsa luottava rapunainen rakastaa sitä, että saa tuntea itsensä miehensä suojelemaksi. Rapunainen saattaa olla alkuun ujo ja tarvita aikaa ennen kuin hän kykenee avautumaan potentiaaliselle kumppanille.

Mitä rapunainen haluaa mieheltä?

Rapunainen ihailee fyysisesti vahvoja miehiä, sillä heidän seurassaan hän kokee, että kumppani pystyy suojelemaan häntä. Tärkeintä rapunaiselle on kuitenkin se, että mies on tunteva, herkkä ja myötätuntoinen. Tunneköyhät miehet ovat rapunaiselle kauhistus.

Herkkäsieluinen ja intuitiivinen rapunainen tarvitsee kumppanin, joka pystyy kunnioittamaan hänen tunteidensa kirjoa ja herkästi vaihtuvia mielialoja. Rapunainen ei luota keneen tahansa, vaan rakentaa luottamusta uuteen ihmiseen pikkuhiljaa. Miehen on pystyttävä todistamaan rapunaiselle, että hän on tämän luottamuksen arvoinen. Kun luottamus on saavutettu, rapu sitoutuu todella vahvasti suhteeseen.

Perhe ja ystävät ovat rapunaiselle kaikki kaikessa, joten on tärkeää, että rapunaisen kumppani tulee hyvin toimeen heidän kanssaan. Se ei saa kuitenkaan olla pakotettua. Lipevät lirkuttelijat eivät ole lainkaan rapunaisen mieleen. Rapunainen viehättyy ennemminkin vahvoista ja hiljaisista miehistä.

Mies, toimi rapunaisen kanssa näin

Osoita heti suhteen alkuajoista asti olevasi luotettava. Pidä kiinni sovituista tapaamisista ja ole ajoissa paikalla. Huolehdi, että rapunainen ei joudu seurassasi kiusalliseen tilanteeseen, jossa hän joutuu valokeilaan vieraiden ihmisten silmien alla. Joukossa rapunainen mieluummin sulautuu massaan kuin erottuu joukosta. Kun tapaat rapunaisen ystäviä tai perheenjäseniä, ole heitä kohtaan erityisen huomaavainen.

Rapunaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Pysyvyyttä ja turvallisuutta parisuhteelta hakeva, herkkä ja huomaavainen härkä on loistava kumppani ravulle.

Myös ravun avautumaan saava, intohimoinen ja rakastavainen skorpioni on loistava kumppaniehdokas.

Läheistensä huolehtimisesta iloa saava käytännöllinen neitsyt saattaa olla tunteikkaalle ravulle hyvin tasapainottava kumppani.

Ravulle villejä kortteja parisuhderintamalla ovat toiset ravut ja kauriit. Kahden tunteikkaan ravun suhde voi kukoistaa, jos he oppivat hillitsemään tunnekuohuista johtuvaa riitelyä sekä oppivat pyytämään ja antamaan anteeksi.

Kauriin kanssa rapu taas tuntee olonsa turvalliseksi, mutta kauris saattaa toisinaan vaikuttaa ravun silmään liian tunteettomalta. Jotta tämä suhde toimisi, kummankin täytyy osata asettua toisen kenkiin.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X