Horoskooppimerkit

Vaaka myötäilee öykkäreitä, rapu juonittelee – horoskooppi paljastaa likaisimmat salaisuutesi, jotka yrität kätkeä

Härkä näpistelee töistä kahvipaketteja ja neitsyt penkoo kavereiden alusvaatelaatikot. Rapu esittää ujoa, mutta pumppaa toisista tietoa, jota voi käyttää heitä vastaan. Horoskooppi valottaa likaisimmat ja noloimmat salaisuutemme, joita yritämme peitellä.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Mikä on salaisuutesi, jota yrität kätkeä?

Härkä näpistelee töistä kahvipaketteja ja neitsyt penkoo kavereiden alusvaatelaatikot. Rapu esittää ujoa, mutta pumppaa toisista tietoa, jota voi käyttää heitä vastaan. Horoskooppi valottaa likaisimmat ja noloimmat salaisuutemme, joita yritämme peitellä.

Oinas (21.3.-20.4.) vokottelee varattuja

Oinaalla on voimakas seksuaalivietti ja valloittamisenhalu. Kun himotus iskee, moraali jää kakkoseksi. Oinaan tuhmat salaisuudet liittyvätkin usein ihmissuhteisiin ja seksiin.

Varatut ihmiset kiehtovat oinasta, koska he ovat haaste. Joku toinen kilpailee oinaan kanssa ihastuksen huomiosta, ja kilpailu saa hänet syttymään. Myös ajatukset kiinni jäämisestä ja kielletystä himosta kiehtovat oinasta, joka pitää pikaseksistä erikoisissa paikoissa.

Oinas rakastaa kamppailua, mutta ei osaa käsitellä häviötään kypsästi. Jos häviät oinaalle missä tahansa pelissä tai nöyryytät häntä työelämässä, älä ihmettele, kuka on puhkonut autonrenkaasi sarvillaan.

Lue lisää: Oinaan luonnehoroskooppi

Härkä (21.4.-20.5.) vohkii kahvipaketteja ja sydämiä

Härän synkintä salaisuutta on vaikea uskoa. Tämä horoskooppimerkki noudattaa sääntöjä tunnollisesti, mutta ahneus on hänen heikko kohtansa – ja se saa hänet varastamaan.

Viattomimmillaan härät näpistelevät työpaikan toimistotarvikkeita ja kahvipaketteja. Härskeimmillään rahanhimon sokaisema härkä voi tehdä pahempaakin. Hän ei jää helposti kiinni, sillä hän on älykäs, eikä järkityyppiä epäillä vilunkipelistä.

Härällä on myös taipumus varastaa sydämiä. Huomattuaan, että toinen on ihastunut, härkä voi roikottaa tätä epätietoisuudessa jopa vuosia. Laiskuri ei vie suhdetta kohti sitoutumista, mutta hän voi jumittaa laimeassakin romanssissa saadakseen seksiä ja ihailua.

Lue lisää: Härän luonnehoroskooppi

Härällä on myös taipumus varastaa sydämiä.
Härällä on taipumus varastaa sydämiä.

Kaksonen (21.5.-21.6.) on tahallisesti leväperäinen

Kaksosen työpöytä on kaaos, aikataulut paukkuvat ja tapaamiset unohtuvat. Vielä ikävämpää on se, että huolimattomuus on kaksoselta tietoinen valinta, eikä hän yritä muuttua.

Kaksonen saa älykkyytensä ja selittelytaitojensa ansiosta leväperäisyyttään liikaakin anteeksi. Hän ei joudu kasvamaan aikuiseksi, joka puhuu totta, siivoaa jälkensä ja pitää sovitusta kiinni. Sen sijaan hän käyttää energiansa manipulointikeinojen kehittelyyn.

Kaksonen on vakuuttava puhuja. Hän vuodattaa, miten huolissaan hän on ympäristöstä ja ihmisten piittaamattomuudesta. Omia rahojaan hän ei kuitenkaan pane hyväntekeväisyyteen, eikä kaksosen omatunto kolkuta, kun hän viskaa jäätelöpaperin maahan.

Lue lisää: Kaksosten luonnehoroskooppi

Rapu (22.6.-22.7.) punoo julmia juonia

Rapu esiintyy eläinradan kilttinä herkistelijänä. Hänessä on kuitenkin häijy puoli, joka valehtelee, salailee ja varastaa toisten rakkaat törkeillä tempuilla.

Rapu on suloinen myrkynkeittäjä, joka leikkii olevansa hiljainen ja ujo. Todellisuudessa hän vaanii. Hän pumppaa toisesta tietoja ja miettii, miten voi tarvittaessa käyttää niitä toista vastaan. Itsestään hän kertoo vähän ja perustelee sen kainoudellaan, vaikka taktiikka on harkittu.

Ravulla on taipumus ihastua toisten rakkaisiin, sillä kielletyssä romanssissa on hänen mielestään jotain kohtalokasta. Tämä oman elämänsä draamailija viettelee ystävänsä puolison häijysti. Hän kertoo ystävästä valheita, jotka suorastaan ajavat ystävän kumppanin ravun syliin.

Lue lisää: Ravun luonnehoroskooppi

Leijona (23.7.-22.8.) teeskentelee tuskaa saadakseen huomiota

Leijona vaikuttaa itsevarmalta, mutta kuoren alla piileskelee epävarma marttyyri. Halutessaan huomiota leijona on valmis lapsellisiin temppuihin, kuten sairauden teeskentelyyn.

Jos leijona ei saa huomioita, hän voi pokalla esittää rajua migreeni- tai allergiakohtausta. Hän ylläpitää esitystään päiviä ja jopa kuukausia saadakseen passausta, huomiota ja sympatiaa. Hän nauttii kierolla tavalla siitä, että muut ovat hänestä huolissaan.

Ilkeimmillään leijona vihjailee, että hänelle on tapahtunut jotain pahaa. Hän voi alkaa uskoa tarinoihinsa, mutta muita valehtelijoita tämä oikeuden puolustaja paheksuu äänekkäästi.

Lue lisää: Leijonan luonnehoroskooppi

Leijona nauttii kierolla tavalla siitä, että muut ovat hänestä huolissaan.
Leijona nauttii kierolla tavalla siitä, että muut ovat hänestä huolissaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.) penkoo toisten laatikot ja salaisuudet

Neitsyt vaikuttaa vaarattomalta ja kiltiltä. Tämän horoskooppimerkin ruma salaisuus on se, että hän on nuuskija, joka penkoo toisten intiimejä asioita.

Jos jätät laukkusi vartioimatta neitsyen seuraan, hän kurkistaa sinne varmasti. Ollessaan kylässä hän availee kaapit ja penkoo toisten alusvaatteet. Tämä älykkö on kehittänyt nuuskimistaitonsa niin huippuunsa, ettei hän jää helposti kiinni.

Hankkimiensa tietojen perusteella neitsyt jakaa ihmiset ystäviin ja vihollisiin. Hänellä on inhottavia ajatuksia vihollisistaan, ja hän manipuloi muut taitavasti näitä vastaan. Pyhimyksen kasvoilla on silti aina lempeä hymy, ja sadekehän voi lähes nähdä.

Lue lisää: Neitsyen luonnehoroskooppi

Vaaka (23.9.-22.10.) myötäilee törkeitä öykkäreitä

Vaaka on kaikkien kaveri. Miellyttävän jees-tyypin ikävä puoli on se, että hän ei uskalla puuttua epäkohtiin, koska hänelle on tärkeämpää olla suosittu.

Vaa’at hakeutuvat usein ihmisläheiseen työhön, kuten henkilästöhallintoon ja juridiikan pariin. He puolustavat näennäisesti heikkoja, mutta vain puheissa ja paperilla. Jos vaa’an ystävä A kohtelee ystävä B:tä törkeästi, hän ei puolusta sorrettua, vaan vetäytyy ja myötäilee kiusaajaa.

Pahimmillaan vaaka jättää puuttumatta räikeisiin vääryyksiin, sillä hän pelkää selkkauksia. Omatunto kolkuttaa, mutta ajatus ikävään valokeilaan joutumisesta ahdistaa enemmän. Siispä jees-tyyppi myötäilee öykkäriä  ja antaa tämän rellestää.

Lue lisää: Vaa´an luonnehoroskooppi

Skorpioni (23.10.-22.11.) kääntää ystävät toisiaan vastaan

Sanotaan, että sekä maailman oikeudenmukaisimmat että hirvittävimmät ihmiset ovat skorpioneja. Tämä tähtimerkki pystyy ihmissuhteissaan uskomattomaan julmuuteen.

Skorpioni on mestari manipuloimaan, kerjäämään sääliä, kääntämään ihmiset toisiaan vastaan ja valehtelemaan. Hän jättää taakseen tulehtuneita työyhteisöjä, rikkoutuneita suhteita ja tuhottuja ystäväpiirejä. Tuhojensa jälkeen hän aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä.

Kierointa on se, että skorpioni osaa ajaa muut umpikujaan. Hän saa uhrin vaikuttamaan syylliseltä, ja pahimmillaan uhri uskoo tämän itse. Skorpionin likainen salaisuus onkin se, että viattomimmillaankin hänessä on narsistin siemen.

Lue lisää: Skorpionin luonnehoroskooppi

Skorpioni on mestari manipuloimaan, kerjäämään sääliä, kääntämään ihmiset toisiaan vastaan ja valehtelemaan.
Skorpioni on mestari manipuloimaan, kerjäämään sääliä, kääntämään ihmiset toisiaan vastaan ja valehtelemaan.

Jousimies (23.11.-22.12.) sekoilee älyvapaasti

Jousimies on hurjapäinen horoskooppimerkki, jolle sattuu ja tapahtuu. Hänen menneisyydestään löytyy älyttömiä tempauksia, jotka kertovat itsesuojeluvaiston puutteesta.

Hän hyppää pää edellä veteen matalassa rannassa, syö kaikkea mikä liikkuu ja näyttää kavereilleen, että 12-kerroksisen talon katolle kiipeäminen ei ole temppu eikä mikään.

Kohellus ei jää nuoruusvuosiin, vaan jousimies ottaa riskejä niin kauan kuin henki pihisee. Sen lisäksi, että hän teloo itseään, hän loukkaa muita. Suorasanaisen ja egoistisen jousimiehen komeroon kätkeytyy rutkasti riitoja ja särkyneitä sydämiä.

Lue lisää: Jousimiehen luonnehoroskooppi

Kauris (22.12.-19.1.) uhraa ystävät aatteilleen

Kauris on kunnianhimoinen periaatteen ihminen. Jos hän haluaa päästä tavoitteeseensa, hän voi tehdä sen tylysti ihmissuhteidensa kustannuksella.

Myös idealismi jyrää ystävyyden. Jos kauris innostuu buddhalaisuudesta tai veganismista, hän saarnaa muut uuvuksiin ja on uskomattoman jyrkkä änkyrä jopa lähimmäisilleen. Alhaisimmillaan hän uhraa rakkaansa aatteelleen ja muuttuu heitä kohtaan jääkylmäksi.

Lievimmillään kauriin inhottava puoli ilmenee kieroutena ja opportunismina. Hän pyrkii niiden seuraan, joista on hänelle hyötyä. Kun vähemmän tärkeä ihminen lähtee vessaan, kauris ei varaa hänelle paikkaa, vaan tarjoaa sen tärkeämmälle tyypille.

Lue lisää: Kauriin luonnehoroskooppi

Vesimies (20.1.-19.2.) nauttii kostosta vuosien jälkeen

Kostonhimo on vesimiehen hävettävä salaisuus, jota hän ei myönnä edes itselleen. Hän haluaa esiintyä oman tiensä kulkijana, jota muiden mutinat eivät kosketa.

Todellisuudessa vesimies kärsii usein voimakkaasta ulkopuolisuuden tunteesta. Hän luo itsestään kuvan rohkeana tabujen rikkojana, mutta hänen sisällään on pikkumainen loukkaantuja. Vesimiehen marttyyripuoli hautoo vihollisille katkeraa kostoa.

Vesimies suunnittelee vastahyökkäyksiä, vaikka ei toteuttaisi niitä. Hän muistaa loukkaukset vuosien jälkeen ja iloitsee kuullessaan kilpailijansa konkurssista. Julkisesti hän saarnaa, että ihmiset eivät riitele, vaan asiat, eivätkä muiden tekemiset muka hetkauta häntä.

Lue lisää: Vesimiehen luonnehoroskooppi

Kala (20.2.-20.3.) on leväperäinen sottapytty

Kalojen likainen salaisuus on kirjaimellisesti likainen. Tämä horoskooppimerkki on ulkokuoreltaan esteetikko – mutta siviilissä hirvittävä sottapytty.

Kala voi käyttää valtavasti aikaa pynttäytymiseen, mutta hänen kotinsa on kuin pommin jäljiltä. Hän laiminlyö hygieniaansa, pureskelee kynsiään, pesee hampaat milloin sattuu ja heittelee likaisia alusvaatteita lattialle. Roskat löyhkäävät biojätteessä viikkoja.

Kotinsa lisäksi kaloilla on tapana sotkea raha-asiansa. Kala voi olla taloushallinnon ammattilainen, mutta hän hukkaa kuitit ja maksaa laskut vasta, kun perintätoimisto uhkaa. Ulkoisesti hänen elämänsä on kuitenkin kimallusta, kauneutta ja glamouria.

Lue lisää: Kalojen luonnehoroskooppi

Lähteet: Astrology Answers, Your Tango

X