Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 12/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Persoonalliset planeetat laittavat vauhtia rattaisiin koko joulukuun ajan. Jokaisen ihmisen on nyt oltava valmis tekemään nopeita muutoksia kaikkiin päivittäisiin suunnitelmiin. Jännite säilyy voimakkaana joulukuun alusta aina vuodenvaihteeseen saakka.

Moni on saattanut ajatella lykkäävänsä ratkaisun tekoa ensi vuoden puolelle, mutta siihen ei nyt ole edellytyksiä ilman vakavia ongelmia, jotka toki ilmenevät kaikessa komeudessaan vasta ensi vuoden puolella. Tästä syystä ratkaisuihin on hyvä saada niitti jo joulukuun puolella.

Seurauksia miettimällä ei nyt pääse alkuunkaan liikkeelle ja tärkeintä on uskaltaa tehdä päätöksiä päivittäin, vaikka sitten joutuisi muuttamaan niitä jo parin päivän sisällä. Vain päätöksiä tekemällä pääset eteenpäin elämässäsi. Seuraava menestyksellinen askel löytyy useimmiten jonkun tekemäsi virheen takaa ja siksi niiden tekeminen on välttämätöntä. Liike on nyt tärkeintä.

Jos katsomme joulukuun karttaa kokonaisuutena, muodostaa se suurennuslasi-kuvion Oinaasta Vaakaan. Tällaisen kuvion vallitessa on pystyttävä keskittymään olennaiseen eli kansan kielellä yhteen asiaan kerrallaan. Jos uskallat tehdä ratkaisusi tältä pohjalta, niin olet ehdottomasti yksi suurimmista voittajista sekä joulukuun että ensi vuoden osalta.

On tietysti uskallettava myöntää omat virheensä mahdollisimman nopeasti ja tehdä tarvittaessa rajuja korjausliikkeitä, muiden kitkeristä kommenteista välittämättä. Jos uskaltaudut päätösten karuselliin, tulet varmasti huomaamaan, ketkä ovat ystäviäsi ja ketkä eivät.

Koko maailman tilannetta ajatellen raskain aspekti osuu joulukuun puoliväliin, jolloin Mars tekee yhtymää Plutolle. Talouden notkahdusten ja mielenosoitusten lisäksi voimme olettaa myös maankuoren reagoivan tähän kuvioon omalla järisyttävällä tavallaan.

Oinas

Oinaan Joulu tulee olemaan niin täynnä touhua ja tohinaa, että Joulupukin pajakin jää toiseksi. Erona on kuitenkin se, että Oinas ei taida ehtiä edes lahjaostoksille kaikkien muiden kiireittensä ohella. Plutolle tulevat yhtymät antavat vauhtia elämälle lupaasi kyselemättä ja johonkin se energia on ihan pakko suunnata. Jos pidät suosiolla vauhdin korkealla ja uskallat tehdä rohkeita valintoja, saatat päästä elämässäsi eteenpäin hyvinkin menestyksellisesti. Ehtona on kuitenkin vahvaa itsetuntoa vaativa luopuminen yhdestä tai useammasta vanhasta velvoitteesta, joiden huomaat verottavan energioitasi.

Härkä

Härkien kaukalo sijaitsee ehdottomasti juhlapaikalla tämän Joulun astrologisissa energioissa. Pluton positiiviset yhtymät antavat käyttöösi valtavan määrän positiivista energiaa ilman sen suurempia vaatimuksia mihin tahansa sinua todella kiinnostavaan juttuun. Kun Joulu sitten lähenee, riittää intosi myös erilaisiin valmisteluaskareisiin, eikä kenellekään jää epäselväksi sinun osuutesi joulutunnelman toteuttajana. Kinkut, kuuset ja muut pikku touhut hoituvat vasemmalla kädellä samalla kun jo kehittelet huikeita suunnitelmia tulevan vuoden varalle. Menestys huokuu askeleissasi.     

Kaksoset

Kaksosten elämä kääntyy joulukuun myötä uudenlaiseen kukoistukseen marraskuun pienen jarruttelun jälkeen. Neptunus, Saturnus ja Chiron nostavat luovuutesi ja sen toteuttamisen huipputasolle, mikä takaa inspiroituneen olotilan vahvistuvan vahvistumistaan jouluaaton lähestyessä. Tämä energinen lataus toteutuu parhaimmillaan ensi vuoden varalle tehtyinä suunnitelmina ja valmisteluina, joiden tulokset saattavat olla ihailtavissa jo ennen kesää. Joulun alla ystävällisyytesi ja välittömyytesi herättää ansaittua huomiota ja tästä syystä eriasteiset ihastumiset ovat enemmän kuin mahdollisia.

Rapu

Plutolle tuleva yhtymien suma saattaa koetella hermoja, sillä paine merkittävien päivittäisten päätösten ja ratkaisujen tekemiseen kasvaa ahdistavan suureksi. Siksi saatat suhtautua tavallista aggressiivisemmin sellaisiin ihmisiin, jotka tavalla tai toisella estävät sinua kulkemasta ominta polkuasi. Paljon positiivisempi tekijä on puolestaan Venuksen saapuminen kolmioon Merkkisi kanssa juuri sopivasti ennen pyhien viettoa. On oletettavaa, että pystyt löytämään joulun hengen sekä itsellesi että läheisillesi. Sinulla on silmää jouluvalmisteluille ja osaat ilahduttaa monia läheisiäsi odottamattomalla tavalla.

Leijona

Leijonan merkkiin osuu mukavasti positiivista nostetta aina pyhäpäiviin saakka ja siksi pystyt omalla olemuksellasi rakentamaan joulutunnelmaa myös kaikille läheisillesi. Pystyt viemään suunnitelmiasi menestyksellisesti eteenpäin, vaikka jouluhässäkkä kolkuttelee jo ovelle. Parhaimmillaan rakennat vahvan pohjan koko ensi vuodelle joulukuun parin ensimmäisen viikon aikana. Sen jälkeen oletkin jo valmis rauhoittumaan ja nauttimaan pitkistä aamu-unista, herkullisista ruuista ja laiskottelun erilaisista ulottuvuuksista. Kaikilla tulee olemaan hauska Joulu Leijonan seurassa.

Neitsyt

Netsyellä tulee riittämään vauhtia ennen kaikkea rakkauselämässä ja siksi Joulun tulo saattaa olla yhtä suuri yllätys kuin ensi lumi autoilijoille. Syvää kiintymystä ja henkisen tason kumppanuutta kuvaava Juno ottaa vastaan Jupiterin ja Junon oppositiota, jolloin mystiset ja syvältä koskettavat kohtaamiset pistävät ajoittain pään pahasti pyörälle. Syville tunteille ei useimmiten löydy konkreettista toteutumismahdollisuutta, joka aiheuttaa melkoista hämmennystä ja tuo Jouluun ihan oman säväyksen. Parhaimmillaan tämä kuvio vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta kumppanisi kanssa.

Vaaka

Vaa’an merkille Joulu ei tällä kertaa tunnu lainkaan samalta kuin aikaisemmin, sillä Saturnuksen asema pakottaa tutkimaan elämääsi rajoittavia rasitteita päivittäin. Väsymys on varmin merkki siitä, että jotain merkittäviä muutoksia olisi pystyttävä tekemään jo ennen pyhien saapumista. Tällä tavoin saisit parhaan mahdollisen lähdön vuoteen 2011. Pluton vahvat neliöaspektit antavat energiaa vain sellaiseen tekemiseen, joka on varmasti sinulle mielekästä. Varmista itsellesi levollinen Joulu sanoutumalla ajoissa irti rasittaviksi käyneistä velvoitteista, muuten tuossa rauhan tunnelmassa on liikaa hakemista.

Skorpioni

Skorpionin joulukuu värittyy varsin romanttisilla tunnelmilla Venuksen pysyessä merkissäsi vuoden loppuun saakka. Ei ole niin paljon väliä, ihastutko Joulupukkiin vai johonkuhun tonttuun, sillä ajan energia vain pistää sydämen pompottamaan hiukan kummalliseen tahtiin. Sinussa elää niin voimakas tunnelataus, että moni tuntee menevänsä sinusta sekaisin ja saattaa aiheuttaa kiusallisia tilanteita itsekään sitä tajuamatta. Ole siis varovainen, ettet edes vahingossa anna sanattomia lupauksia sellaiselle, jonka kanssa et itse ole vakavissasi. Selkeä EI pelastaa molemmat turhilta selkkauksilta.

Jousimies

Jousimiehellä on niin vahva kosminen myötätuuli kaikkiin nykyisiin ja myös ensi vuoteen liittyviin suunnitelmiin, että vauhtia ei kannata päästää hiipumaan hetkeksikään. Kannattaa olla valmis tekemään rohkeita päätöksiä aivan aattopäiviin saakka, sillä silloin aivosi pääsevät hyödyntämään Joulun tarjoaman lepohetken asioiden sisäiseen järjestelyyn. Parhaimmillasi osaat järjestää itsellesi ja läheisillesi unohtumattoman Joulun oivaltavilla pienillä tempauksillasi. Malta ottaa pyhät ja välipäivät mahdollisimman rennosti, jotta pääset käynnistämään uuden vuoden mahdollisimman tehokkaasti.

Kauris

Kauriilla riittää virtaa vaikka koko kylän joulukuusten valaisemiseen, mutta parempaa käyttöä tälle energialle löytyy ihan jostain muusta tekemisestä. Suosittelen lämpimästi suuntautumista tulevan vuoden projekteihin tavalla tai toisella. Tekemisesi voi olla suoraa toimintaa tai sitten teoreettisempaa suunnittelua, mutta paikoilleen ei kannata jäädä ja riskejä on uskallettava ottaa, jos haluat saada osasi tarjolla olevista mahdollisuuksista. Et varsinaisesti ehdi Joulua valmistelemaan, mutta eipä toki tarvitsekaan, sillä kaikki tarpeellinen touhu hoituu sinulta kuin itsestään ja luvassa on yksi ihanimmista Jouluista.

Vesimies

Vesimiehen joulukuu käynnistyy hiukan arkisemmissa kuvioissa, sillä muutama asia elämässäsi vaatii selvää suunnan vaihdosta. Siksi olet pakotettu palaamaan marraskuun tunnelmallisista energioista tiukasti takaisin sorvin ääreen. Jotkut suunnitelmistasi aiheuttavat nyt pettymyksen tunteita, mutta niihin kannattaa suhtautua jouluisella kiitollisuudella. Pettymykset johtuvat vain aiheettomista odotuksista, eikä niillä ole mitään negatiivista viestiä välitettävänä. Joulunpyhät on viisainta käyttää rentoutumiseen ja elämän pienistä iloista nautiskelemiseen.

Kalat

Joulukuun planeettasijainnit antavat sinulle sopivasti visaisia pähkinöitä sekä työelämän että perhe-elämän alueella ja jokainen niistä kannattaa ratkaista jo kuun alkupuolella. Kuuntele, miltä päivittäinen tekeminen tuntuu ja ole valmis tekemään joitakin muutoksia välittömästi, kun ahdistus iskee kimppuusi. Uskomattoman pienillä muutoksilla saa nyt ihmeitä aikaan ja pääset sopivasti keskittymään tunnelmallisen Joulun rakentamiseen viimeistään aattoiltana. Päätökset on tässä kuussa uskallettava tehdä itsenäisesti ja rohkeasti, jotta mitään ei tarvitse enää kelata Joulupukin kanssa.

Astro.fi

X