Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 4/2015

Teksti: Anna.fi

Pluto pysähtyy huhtikuussa ja lähtee perääntymään, jolloin etäisyys Uranuksen neliöön alkaa kasvamaan pikkuhiljaa suuremmaksi. Monet maaliskuussa käynnistyneet vääjäämättömät muutokset alkavat asettua vakaammin paikoilleen ja se tarkoittaa täsmälleen kahta asiaa.

Kuukausihoroskooppi 4/2015

Uudistuneet rakenteet löytävät väkisin oman kasvualueensa ja vievät lopulta tilan ja ravinnon pysähtyneiltä ja liian turvallisuushakuisilta yrityksiltä, yhteisöiltä ja jopa valtioilta.

Tällaiset asiat eivät tapahdu hetkessä ja siksi huhtikuussa ehtii vielä oikein hyvin ”vaihtaa puolta” eli hankkiutua eroon omaa elämää ja omaa missiota häiritsevistä tekijöistä. Nyt se on vain hiukan työläämpää, koska kaikki toimimattomat ja luonnollista rytmiä vastustavat voimat alkavat liittoutua, eikä rintamasta pakenemista katsella hyvällä. Varaudu siis käyttämään henkisiä voimakeinoja ratkaisua etsiessäsi ja uudelle polulle suunnistaessasi.

Aina omaa reittiä kulkiessasi tunnet miellyttävän uudistumista tarkoittavan värinän kehossasi. Mitään konkreettisia mittareita oikein valitulle suunnalle ei nyt ole olemassa. Maapallolla vallitsee poikkeustila, jonka vuoksi mikään ei nyt mene ennakkoon lasketulla tavalla. Jokainen menestyjä saa varautua tekemään päivittäin korjausliikkeitä omiin suunnitelmiinsa. Osa niistä onnistuu ihan helposti ja osa vaatii todella suuria ponnistuksia. Kehitystä tapahtuu, mutta kukaan ei pääse helpolla.

Sivuiltamme löydät myös suositut viikkohoroskoopit!

Oinas

Kevään edetessä tunnelmat paranevat paranemistaan ja sinulla on loistava mahdollisuus saada suunnitelmasi ja meneillään olevat projektisi suorastaan lentämään ja niin oikeastaan pitäisikin. Oinasenergiasi pääsevät oikeuksiinsa tämän kuun aikana ja tilaisuuksiin kannattaa tarttua luottavaisin mielin, sillä ajatuksesi ovat sopusoinnussa kosmoksen kanssa ja sinulla on valta päättää mitä tehdään.

Rakkaus:

Romantiikka jää väkisinkin hiukan taka-alalle elämän kutsuessa sinua onnistumaan ja menestymään omaperäisten tempauksiesi kanssa. Ihastumisia varmasti tapahtuu puolin ja toisin, sillä kova vauhti antaa sinulle itsevarmuutta ottaa kontakteja ihastumistesi kohteisiin ja samalla se tekee sinusta houkuttelevan kohteen jännitystä ja romantiikkaa etsiville seikkailijoille.

Härkä

Venus, Mars ja Merkurius vaikuttavat kaikki tässä kuussa merkissäsi ja siksi sinulla riittää kivasti energiaa ja oivalluskykyä elämäsi uudelleen järjestämiseksi. Nyt on uskallettava nauttia osaksesi tulevasta luottamuksesta ja monista uusista mahdollisuuksista, sillä kosminen rytmi tarjoaa sinulle erittäin menestyksellistä starttia jollekin kahden vuoden mittaiselle menestystarinalle.

Rakkaus:

Venus viipyy merkissäsi kuun puoliväliin saakka ja siksi elämä hymyilee myös ihmissuhteiden alueella tavallista leveämmin. Rakkaus on nyt ehdottomasti kokemisen arvoista ja houkutteleviin tapauksiin kannattaa tutustua avoimin mielin. Romantiikka kuuluu nyt elämääsi tavalla tai toisella ja löytää luoksesi sitä varmemmin, mitä hauskempaa sinulla on etenkin kuun alkupuolella.

Kaksoset

Saturnuksen oppositio jarruttaa uskomattoman tehokkaasti kaikkea sellaista tekemistä, joka ei enää palvele sinun henkistä kehitystäsi. Samaan aikaan Neptunuksen neliö pitää huolen siitä, että juuri mikään ei nyt mene suunnitelmien mukaan. Aavistuksesi pelaavat nyt lähes yliherkillä kierroksilla ja silti niihin pitäisi suhtautua riittävän vakavasti. Pystyt ehkäisemään tulossa olevat ongelmat reagoimalla aavistuksiisi ajoissa.

Rakkaus:

Alkukuun jännitys ja odottava tunnelma herättävät helposti tyytymättömyyttä kumppaniasi tai läheisiäsi kohtaan, sillä tunnet nahoissasi jotain hienoa olevan tapahtumassa, etkä malttaisi odottaa sen oikeata toteutumishetkeä. Hiukan ennen kuun puoliväliä Venus saapuu merkkiisi ja availee rakkauden tähtiportteja sitä suuremmalla innolla, mitä enemmän koet nauttivasi tämänhetkisestä elämästä.

Rapu

Kosminen ydinlataus on edelleen sinun hyppysissäsi ja jokainen ratkaisusi vaikuttaa elämäsi kulkuun välittömästi. Tunnet edelleen jokaisella solullasi, jos asiat ovat menossa sinun kannaltasi kehnompaan suuntaan ja havaitsemiisi epäkohtiin ja häiriöihin tulee puuttua mahdollisimman nopeasti. Ei ole ratkaisevaa miten missäkin tilanteessa toimit. Tärkeintä on tehdä jotakin, ihan mitä tahansa.

Rakkaus:

Kosminen stressi-ilmiö pitää sinut jatkuvasti hermostuneessa liikkeessä, eikä sinulla ole energiaa huolehtia sen paremmin kumppanuussuhteista kuin rakkaussuhteista läheistesi ja ystäviesi odottamalla tavalla. Viisainta on vain luottaa omaan ailahtelevaan ja tunneköyhään kanssakäymiseesi, sillä tällaisten paineiden alla ei elämääsi voi mahtua juuri muuta kuin selviäminen huomiseen asti.

Leijona

Jupiterin ja Uranuksen välinen kolmio valitsee sinut koko eläinradan suurimmaksi menestyjäksi huhtikuun aikana. Paineet ratkaiseville muutoksille ovat suorastaan armottomia ja juuri sinulla on avaimet tämän prosessin johtamiseen omien ratkaisujesi kautta. Elämä kyllä näyttää yllättävän tarkasti mitä on muuttumassa ja mistä kaikesta pitäisi nyt malttaa luopua uuden elämän hyväksi.

Rakkaus:

Venus tulee kuun lopulla Jupiterin ja Uranuksen keskipisteeseen, eikä sinulla tule olemaan minkäänlaista ongelmaa tehdä päivittäisistä unelmista jatkuvaa nautinnollista todellisuutta. Olet onnen ja menestyksen valokeilassa niin vahvasti, että sinuun on ihan pakko ihastua jokaisella kohtaamisella. Kumppanisi ei ole helppo pysyä vauhdissasi mukana ja viisainta olisikin antaa hänelle valinnan vapaus.

Neitsyt

Huhtikuussa meno vaan paranee ja pääset laittamaan elämääsi juuri sellaiselle mallille kuin tällä hetkellä haluat. Mars ja Pluto lähestyvät keskinäistä kolmiota ja etenkin huhtikuun jälkimmäinen puolisko tulee olemaan erittäin energistä ja menestyksellistä aikaa. Toki menestyksen suuruus ja laajuus riippuu sinun uskalluksestasi pistää oikein kunnolla tuulemaan. Nopeus ja ennakkoluulottomuus ratkaisevat.

Rakkaus:

Venuksen ja Saturnuksen haasteellinen asema merkkiisi kohottaa kriittisyytesi sellaisiin lukemiin, ettei juuri kenelläkään ole eväitä täyttää odotuksiasi. Älä siis suotta heitä kirvestä kaivoon, vaikka romantiikka ei nyt pääse sulostuttamaan elämääsi. Nyt on aika vapautua kaikista rakkauselämääsi vaikuttavista rasitteista ja tarpeettomista rajoituksista. Sellaisia et nyt siedä.

Vaaka

Huhtikuu jatkaa maaliskuussa alkanutta ehdottomuuden jaksoa, joka ei salli oman henkisen suunnitelmasi vastaista tekemistä pienimmässäkään määrin. Sinua melko varmasti syytetään nyt joustamattomaksi ja jopa välinpitämättömäksi läheistesi toimesta ja viisainta on hyväksyä itsesi juuri sellaiseksi. Vältyt riidoilta olemalla tietoisesti sopivan tahditon ja pitämällä oman pääsi kaikissa tilanteissa.

Rakkaus:

Helppoa ei tule olemaan myöskään rakkauselämässä, sillä päivittäiset ratkaisut ovat niin vaativia, että energiaa ei juuri riitä romantiikan ylläpitämiseen. Toimivakin suhde natisee nyt liitoksissaan, mutta kestää kuitenkin uppoamatta törmäämisen kosmiseen jäävuoreen. Intohimon liekin kadottanut suhde sen sijaan on todella kovilla ja eroja syntyy helposti ilman juuri tällä hetkellä tiedostettavaa kriisiä.

Skorpioni

Huhtikuu on sinulle parhaimmillaan erittäin sydämellistä aikaa Neptunuksen ja Vestan tehdessä yhdessä herkkää ja valon täyttämää kolmiota merkkiisi. Samanaikainen Marsin oppositio luo sopivasti liikkeeseen pakottavaa jännitettä, jotta et pystyisi ihan jämähtämään paikoillesi kaiken sen mukavuuden keskelle, jota elämä sinulle nyt tarjoilee. Tärkeintä on kuitenkin nauttia elämästäsi mahdollisimman paljon.

Rakkaus:

Herkkyytesi ja valovoimaisuutesi ansiosta olet menestyksen valokeilassa myös rakkauselämän osalta. Osaat antaa arvoa ja kannustusta sieluasi lämmittäville asioille ja ihmisille, eikä se jää keneltäkään asianosaiselta huomaamatta. Valosi loistaa sitä kirkkaammin, mitä vaistomaisemmin uskallat heittäytyä nauttimaan elämän tarjoamista makupaloista myös ihmissuhteiden alueella.

Jousimies

Saturnus perääntyy merkissäsi huhtikuun ajan ja se on aina jollain tavalla elämää rajoittava tekijä astrologisessa symboliikassa. Rajoite on kuitenkin ehdottomasti positiivinen elementti, sillä se pyrkii estämään sinulta energian haaskaamisen tarpeettomiin tehtäviin. Nyt ei siis olisi lainkaan aikaa haaskattavaksi, vaan jokainen sekunti on käytettävä tarkasti oman tavoitteesi ja päämääräsi hyväksi.

Rakkaus:

Venus saapuu kuun puolivälissä tarkkaan oppositioon Saturnuksen kanssa ja siinäpä onkin sitten haastetta kerrakseen. Mikään keinotekoinen miellyttäminen ei tällä kertaa mene läpi, vaan vaistoat sen paljon aikaisemmin ja kieltäydyt suvereenisti ottamasta vastaan mitään muuta kuin aitoa ja hyväksyvää kiintymystä. Luota vain vaistoihisi silloin kun kaikki näyttää hirmu hyvältä ja tuntuu silti hirmu pahalta.

Kauris

Huhtikuu on ehdottomasti elämäsi tehokkainta aikaa kaikkien menossa olevien ja alkavien suunnitelmien toteuttamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. En edes yritä sanoa tätä aikaa helpoksi tai missään nimessä kevyeksi rupeamaksi, sillä sitä se tosiaan ei ole. Asiat ja ratkaisut ovat nyt painavia ja kantavat hedelmää jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Siksi päätökset on tehtävä täysin itsenäisesti.

Rakkaus:

Sydämesi on huhtikuun ajan täysin rehellinen todellisille tunteillesi, eikä sinulla ole mitään mahdollisuuksia petkuttaa itseäsi rakkausasioissa. Ellei rakkaus ja läheistesi käyttäytyminen ole hyväksyvää, niin sitä ei kuuluisi sanoa rakkaudeksi vaan omistamiseksi. Tällaisena aikana et ole valmis hyväksymään omistavaa suhtautumista keneltäkään ja kaikkein vähiten omalta kumppaniltasi tai läheisiltäsi.

Vesimies

Viime kuun vauhti alkaa rauhoittumaan heti huhtikuun alkaessa ja sinulla on varaa hengähtää nauttiaksesi kevään lisääntyvästä valomäärästä ja positiivisesta energiasta. Nyt ei missään nimessä kannata pitää kiirettä elämän tai omien suunnitelmiesi kanssa, sillä vain sinulle parhaalta tuntuvat päätökset vievät elämääsi oikealla tavalla eteenpäin. Tyytymättömyys on selvä merkki väärästä suunnasta.

Rakkaus:

Venus rakentelee romanttista ja sydäntä lämmittävää aikajaksoa huhtikuun puolivälistä eteenpäin ja siksi kuun alkupuoli saattaa tuntua turhauttavan tylsältä. Mitä tyhjempi ja tylsempi olo rakkaudessa vallitsee kuun ensimmäisellä puoliskolla, sitä railakkaampi menovaihe käynnistyy pari päivää ennen kuun tarkkaa puoliväliä. Silloin on hyvä olla riittävästi tilaa seurata hetken mielijohteita.

Kalat

Huhtikuu tulee olemaan yksi tämän vuoden intensiivisimmistä kuukausista omalle idealle tai päämäärälle omistautumisessa. Sydämesi reagoi äärimmäisellä herkkyydellä kaikkiin kohtaamiisi ihmisiin ja asioihin. Tunnet vastustamatonta vetovoimaa henkisen missiosi kannalta tärkeisiin asioihin ja siltä polulta kenenkään ei kannattaisi pyrkiä sinua käännyttämään. Sellaista ystävyytesi ei nyt hyväksy.

Rakkaus:

Huhtikuu on rakkauselämän osalta hiukan vaikeaselkoinen. Kuun ensimmäinen puolisko menee kuin usvassa ja kaikki tuntuu olevan suorastaan hekumallisen ihanaa ja hyvä niin. Kuun jälkimmäisellä jaksolla tulet huomaamaan, oletko mennyt toisen ihmisen palvonnassa liian pitkälle. Silloin elämä osoittaa karulla tavalla, mikä osa on omaa kuvitelmaa ja mikä oikeaa rakkautta. Toivottavasti se on sitä oikeaa sinun kohdallasi.

Astro.fi

Lue lisää:

Lue, millainen kommunikaatiotyyli miehelläsi on horoskooppimerkistä johtuen
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

X