Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 8/2016

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Elokuussa jokainen joutuu tekemään vaikeaa valintaa tekemisen ja tekemättömyyden kanssa. Venuksen ja Marsin yhtymät luovat osalle meistä kovaa painetta pysyvien päätösten tekemiselle ja joillekin meistä ne luovat voimakkaita epäluuloja tai ahdistusta, joiden aikana on tosiaan parempi katsoa kuin katua. Merkkikohtainen horoskooppi kertoo kyllä, mistä sinun kohdallasi on kysymys, mutta lopullinen varmuus tulee vasta syntymäkarttasi kaikista planeettaohituksista. Pieni osa meistä pääsee nauttimaan samanaikaisesti molemmista vaihtoehdoista.

Epävarmuus vaivaa edelleen maailmantaloutta ja tuottaa ylimääräistä huolta myös yksityisille ihmisille, sillä mistään ei voi sanoa mitään varmaa. Liikemaailman suunnanvaihdokset ovat useimmiten pelkkää lottoarvontaa ja ennakoiminen käy koko ajan vaikeammaksi. Orastava syksy näyttäytyy jopa pelottavan sumuisena ja epävakaana, vaikka mitään konkreettista näyttöä ongelmista ei olisikaan tiedossa.

Kokonaisenergia on ehdottomasti ennemmin positiivinen kuin negatiivinen ja vaikeudet on aivan varmasti mahdollista kääntää onnistumisiksi oikealla asenteella. Planeetta-energiat tarjoilevat onnistumisia läpi koko kuukauden ja kannattaa tosiaan olla tarkkana, että saa niistä kunnolla kiinni. Tarkista aina taustat ennen nimen kirjoittamista, niin kyllä tästä hyvä tulee.

Oinas

Merkkiäsi hallitsevan Marsin saapuessa kolmiomerkkiisi, saat ihan uuden vaihteen päälle, eikä kukaan pysty estämään sinua saamasta juuri sitä mitä haluat. Nyt on oivallinen aika rakentaa oma elämäsi oikealle mallille useammallakin elämänalueella. Positiivisuutesi ja innokkuutesi saa helposti muutkin innostumaan ja tukemaan sinua asioiden hoitamisessa.

Rakkaus

Ollessasi näin tehokkaalla tuulella, nousee vetovoimasi lähes uskomattomiin lukemiin, eikä omakaan aktiivisuutesi ole ihan siitä heikoimmasta päästä. Riitojakin voi syntyä, mikäli rakkaimpasi tai muut läheisesi yrittävät rajoittaa elämääsi millään tavalla. Vapaudesta ja hyväksynnästä osaat olla äärimmäisen kiitollinen ja se on nyt paras tapa saada kiinnostuksesi heräämään tai säilymään.

Härkä

Vauhtisi ei pääse syksyn ensimmäisten merkkien myötä lainkaan hiljenemään, sillä planeetat iskevät kipinää takapuolesi alle siihen malliin, ettei paikoilleen ole pysähtymistä. Epäröintiin tai turvallisuutesi varmistamiseen ei aikaa ole haaskattavissa. Uusia tilaisuuksia tulee ja menee siihen tahtiin, että pahimmassa tapauksessa juuri se paras juttu voi singahtaa ohitsesi tuumailusi aikana.

Rakkaus

Venus on koko elokuun ajan leikissä mukana ja kaiken muun tohinan lisäksi ehdit oikein hyvin ihastumaan ja rakastumaan useammankin kerran kuukauden aikana. Mikäli se oikea on jo kainalossa, keksit ehkä turhankin paljon erilaisia aktiviteetteja, jotta kumppanisi pysyisi tahdissa mukana. Älä siis suotta hermostu, elleivät kaikki ehdotuksesi saa välitöntä hyväksyntää.

Kaksoset

Marsin ja Saturnuksen kohtaaminen oppositiomerkissäsi laittaa oikein urakalla kapuloita kaikkiin sellaisiin rattaisiin, joita yrität vähänkään vastentahtoisesti pyörittää. Toisaalta saat luonteellesi epäolennaisella tavalla mahtavan selkeyden ja järjestyksen säilymään asioissa, joihin olet koko sydämelläsi sitoutunut. Energiaa on käytössäsi rajallisesti, joten malta ihmeessä levätä riittävästi.

Rakkaus

Venuksen ja Neptunuksen T-risti merkkiisi lupailee jännittävää ja täysin ennakoimatonta tapahtumien vyöryä rakkauselämääsi. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma ja oman selviämisesi kannalta olisi ehdottomasti viisainta olla lupaamatta kenellekään yhtään mitään. Planeetat eivät voisi vähempää olla kiinnostuneita auttamaan sinua hätiköityjen lupausten täyttämisessä.

Rapu

Lopultakin jännitteet osuvat positiivisella tavalla kohdalleen ja pääset toteuttamaan hurjimpia visioitasi menestyksekkäällä ja Ravulle oudolla tavalla. Pidät tällä kertaa oman linjasi yllättävän seesteisellä ja silti ehdottomalla tavalla kuoreesi lainkaan käpertymättä. Tällaisella taktiikalla saatat saada ihmeitä aikaan työelämässä tai urallasi. Luota täysillä tekemiseesi ja anna kerrankin palaa.

Rakkaus

Myös Venus on loistavassa asemassa merkkiisi nähden ja saatat uraputkea pitkin rynnätessäsi ehtiä pari kertaa ihastumaan, mutta mitään sen vakavampaa elokuun aikana ei ehkä pääse tapahtumaan, vaikka kysyntää varmaan riittäisi useampaankin kierrokseen rakkauden karusellissa. Jäätävä asenteesi saa sinusta kiinnostuneet kiehumaan vieläkin enemmän, mutta olkoon se sinulle vain kunniaksi.

Leijona

Auringon kolmio Plutolle käynnistää elokuun täydellä latauksella ja sen jälkeen vauhtia ei toki kannata hiljentää läheisten ja tuttavien kauhisteluista huolimatta. Menestyksen läiskeen lisäksi tapahtuu toki joitakin vähemmän imartelevia lipsahduksia ihan väkisin, mutta ne ovat vain piristävä lisä alkavan syksyn vuoristoradalla. Onnistumiset korvaavat nuo odottamattomat häiriöt moninkertaisesti.

Rakkaus

Venus häipyy merkistäsi jo elokuun alkupuolella ja sinulla ei ole mitään sitä vastaan. Tällaisessa vauhdissa on mielestäsi viisainta pitää töppöset tiukasti maan pinnalla ja romantiikka ihan vain kivana lisämausteena menestyksen tiimellyksessä. Sille toki ei voi mitään, että tällä tavalla hosuessasi olet vetovoimaisempi ja kiinnostavampi kuin juuri koskaan muulloin. Sekin sopii Sinulle.

Neitsyt

”Upeaa, mahtavaa, loistavaa”, voit huudella kaikille vointiasi kyseleville ihmisille tällaisen Jupiter ilotulituksen aikana. Nyt on kosmoksella sormensa vahvasti pelissä mukana ja ehdottomasti positiivisella tavalla. Nipottelun sijasta Sinun kannattaa tässä kuussa pitää hauskaa ja nauttia kaikesta tekemisestäsi täysin palkein. Menestys tulee sitten ihan omia aikojaan siinä sivussa.

Rakkaus

Onni potkii hevosenkenkäsaappaalla myös rakkauselämässä, vaikka kaikki ei silti mene koko aikaa ihan odotustesi mukaisessa järjestyksessä. Epäloogisesta etenemismallista huolimatta kaikki kuitenkin menee lopulta juuri oikealla tavalla ja tulet olemaan rakastettu sellaisena kuin olet. Siivellesi on useampia pyrkijöitä ja siksi on syytä kuun alusta lukien pitää rimaa vielä tavallistakin korkeammalla.

Vaaka

Jupiterin lähestyessä merkkiäsi, saatat tuntea itsesi hiukan hermostuneeksi ja malttamattomaksi asioiden hitaan etenemisen vuoksi. Tähän seikkaan ei nyt kannata uhrata enempää aikaa eikä energiaa, sillä tärkein työsi on päästää irti mahdollisimman monesta tyytymättömyyttä herättävästä osasta elämääsi. Pian tulet tarvitsemaan paljon aikaa ja tilaa uusien menestysideoittesi toteuttamiseksi.

Rakkaus

Tyytymättömyys ja hermostuneisuus värittävät myös ihmissuhde-elämääsi sikäli, kun palikat ovat Sinulle tyypilliseen tapaan epätasapainossa. Muista, että voit juuri nyt tehdä todella paljon rakkauselämäsi parantamiseksi muistamalla, että jokainen tyytymättömyyttä herättävä asia on omien valintojesi tulosta. Nyt olisi loistava aika tehdä päivittäin elämääsi kohentavia valintoja ihan vain malliksi tuleville kuukausille.

Skorpioni

Pääset pitkästä aikaa hiukan huokaisemaan Marsin siirtyessä seuraavaan merkkiin ja tämä elokuu on hyvä käyttää palautumiseen ja rentoutumiseen. Tarvittavat korjaukset on nyt tehty tai ne ovat jääneet tekemättä. Remonttiin varattu polttoaine on loppunut tältä erää ja sillä hyvä. Aloittamasi projektit ja uudistukset jatkuvat toki omalla painollaan, eivätkä ne tarvitse erityistä panostusta.

Rakkaus

Kunhan vain maltat heittäytyä vapaalle, niin rakkaudelle ja hellyydelle löytyy kyllä käyttöä henkisen paineen hellittäessä ratkaisevasti muilla elämänalueilla. Venus ja Neptunus kutsuvat herkkiin hetkiin joko olemassa olevan kumppanin kanssa tai sitten ne tarjoavat euforisia kohtaamisia toistaiseksi vapaalla jalalla liikkuville Skorpioneille. Tämä on niin sinun tyylistäsi aikaa. Ota siitä kaikki irti.

Jousimies

Marsin liikkeelle pakottava energia vahvistuu vahvistumistaan elokuun edetessä pidemmälle ja kuun lopulla yhtymä Saturnukselle ohjeistaa tekemään pitkälle tulevaisuuteen luotaavia päätöksiä yhdellä jos toisella elämänalueella. Tässä ja ensi kuussa ratkaiset, miten seuraavat 29 vuotta sujuvat elämässäsi. Nyt on uskallettava katsoa: MITÄ SINÄ HALUAT, ja kaikki muu on toisarvoista.

Rakkaus

Tarvitset aivan valtavasti omaa aikaa nyt elokuun aikana, sillä suuret ratkaisut vaativat täysin omassa rauhassasi tapahtuvaa sisäistä työskentelyä. Et siis ole ihan sitä romanttisinta itseäsi nyt elokuun leppoisan lämpiminä iltoina, mutta se ei tarkoita, että rakkaus olisi kadonnut jonnekin. Osaat kyllä palkita sinulle omaa aikaa antavan kumppanin ainutlaatuisella hellyydellä sitten kun on sen aika.

Kauris

Merkuriuksen ja Venuksen kolmiot merkissäsi perääntyvälle Plutolle tarjoavat sinulle tämän kesän hauskinta, rennointa ja iloisinta kuukautta. Olet varmasti jo tehnyt ison kasan tärkeitä päätöksiä kesän mittaan ja nyt on sitten juhlimisen aika. Käynnistyneet uudistukset toki vaativat oman aikansa, mutta rehkimistä tärkeämpää on elämästä ja tekemisestä nauttiminen. Se varmistaa onnistumisesi.

Rakkaus

Jos viime kuussa hiukan tuppasi pinna kiristymään, niin nyt pitäisi tunnelman vaihtua aivan päinvastaiseksi. Venuksen kolmio auttaa sinua löytämään ihania asioita elämääsi ja niistä nauttiessasi törmäät lähes väkisin myös mielenkiintoisiin ja koukuttaviin kumppaniehdokkaisiin. Laskupää täytyy tietenkin pitää kunnossa, ettei pääse syntymään turhaa stressiä tapaamisaikojen sovittamisessa.

Vesimies

Kekseliäisyydellesi ja kyvyllesi ennakoida tulevia tapahtumia tulee olemaan hurjempi tilaus koko elokuun ajan. Pystyt aavistamaan häiriöt ja äkilliset muutokset sen verran ajoissa, että pystyt välttämään tai ainakin minimoimaan tulossa olevat tappiot niin halutessasi. Ole siis valmis tekemään ratkaisusi salamannopeasti ja uskalla pysyä erilläsi vähänkään arveluttavilta tuntuvista hankkeista.

Rakkaus

Sinusta heijastuva valppaus ja läsnäolo ovat ihmissuhteiden syntymisen ja säilymisen kannalta mahtava valttikortti silloin kun suhteessa vallitsee vapauden ja riippumattomuuden ilmapiiri. Sitomista ja rajoittamista et pysty sietämään juuri lainkaan ja se tulee varmasti käymään selväksi kaikille osapuolille samalla sekunnilla, kun sellaiseen joku erehtyy kanssasi ryhtymään.

Kalat

Mahtaville visioillesi ja ideoillesi tulee aivan varmasti olemaan käyttöä lähimmän vuoden aikana, mutta nyt elokuussa ei ole syytä yrittää tehdä isoja konkreettisia siirtoja, eikä edes pieniä oman terveyden ja jaksamisen kustannuksella. Energiasi ovat tiukan kosmisen sääntelyn alaisuudessa ja asiat joko menevät eteenpäin omalla luontevalla vauhdillaan tai sitten ne eivät etene ollenkaan.

Rakkaus

Elokuu ei ole Sinulle sitä kaikkein helpointa aikaa myöskään ihmissuhteissa, sillä voimat eivät millään riitä turhanaikaiseen sovitteluun. Sinulla on täysi työ pitää oma elämäsi jonkinlaisessa tasapainossa. Herkkyytesi toimii tällä hetkellä hiukan tavallisesta poikkeavaan suuntaan, eikä kiltteydestäsi ole paljoakaan jäljellä. Riidoilta vältyt parhaiten, jos maltat olla selittelemättä päätöksiäsi.

X