Kuukausihoroskooppi rapu
Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi heinäkuu 2019

Heinäkuun kuukausihoroskooppi lupailee hieman painostavaa tunnelmaa, mutta myös rohkeita päätöksiä. Lue, mitä heinäkuun horoskooppi lupaa sinulle myös rakkauden saralla.
Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Onko terve luovuttaminen ja irti päästäminen sinulle tuttua? Onko se sinulle edes mahdollista? Aivan heinäkuun ensimmäiselle osuu tiukka puristus: juuri ennen kuin Merkurius alkaa peruuttaa Leijonan neljännestä asteesta, se kohtaa tässä sijainnissa Marsin. Tuo on hetki, jolloin rohkeat päätökset voivat tuottaa mahtavia tuloksia. Tämä pätee ennen muita toki leijonille. Toisesta viikosta eteenpäin dynaamiset tunnelmat tuntuvat lopahtavan totaalisesti ja edessä on edellämainittua puntarointia: mikä taakka on aivan hyödytön kannettava? Voinko jättää sen nyt tähän? Aurinkokunnan ulkoratojen kiertolaiset tanssivat nyt kaikki, Uranusta lukuun ottamatta, pakittavaa askelta.

Odotettavissa on myös hieman seisovaa ilmaa ja painostavaa tunnelmaa. Ukkosta on luvassa sitten kun ensin Aurinko ja sen jälkeen Venus saapuvat Ravussa samoille asteille Kauriin Pluton ja Saturnuksen kanssa. Mukana sopan hämmennyksessä ovat Jupiter ja Neptunus, joiden vaikutus painottuu enemmän tietyille merkeille. Vesta ja Kuun solmu vaikuttavat taustalla tuoden vaivihkaa ja huomaamatta suuria kysymyksiä pöytään. Oman tasapainon ja selviytymiskeinojen löytäminen alkaa olla yhä enemmän iholla. Se tapahtuu vain kunnioittamalla omaa erityistä ainutlaatuisuuttamme ja löytämällä todemman itsemme.

Meille tämä näkyy kipeänäkin tunnekasvatuksena, jossa meidän on pakko oppia myös kieltäytymään ja asettamaan rajoja. Se tarkoittaa myös suhteiden muuttumisia, päättymisiä ja alkamisia. Me tarvitsemme tässä muutoksessa ympärillemme ne ihmiset, joiden kanssa yhdessä olemme toteuttamassa kohtaloamme. ”Väärä seura” alkaa olla mahdottomuus. Kaikki muutostarpeet kypsyvät tässä kuussa kuukauden alun vauhdikkaan ja tuulisen sään jälkeen syntyvässä painostavassa hiljaisuudessa, joka tiivistyy toisella viikolla. Kolmas viikko onkin sitten vanhojen ja uusien ihmissuhteiden ja rakkauden etsimisen aikaa. Loppukuuta leimaa Mars-energioiden liikkeellelähtö Jupiterin ja Saturnuksen vauhdittamina, jolloin saa laittaa jo reilusti isompaa vaihdetta silmään.

Oinas

Kuulut siihen porukkaan, jolla on kuun alussa kiire tehdä rohkeita päätöksiä. Niillä on sinun kannaltasi erityinen merkitys myös oman hyvinvointisi ja terveytesi kannalta. Ajan laatu huomioon ottaen voisi kuvitella, että kyse on ennemminkin rohkeasta irti päästämisestä ja luovuttamisesta, kuin rohkeasta jatkamisesta. Ratkaiseva päätös kannattaa tehdä heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Parhaimmalta vaikuttaa ratkaisu, joka selvästi muuttaa suuntaa ja on mielestäsi hieman pelottava.

Rakkaus

Tunteellisesti kuukausi on todella haasteellinen ja kuormittava. Luvassa taitaa olla melkoinen vuoristorata. Samaan aikaan kun Pluto ja Saturnus haastavat Venusta, ovat tunteesi kumppaniasi kohtaan varsin vahvat, mutta ikävä kyllä myös kaikki vanhat katkeruudet ja selvittämättömät asiat nousevat pintaan. Jupiter kuitenkin lupaa rehellisille ja rohkeille, että asiat voivat kääntyä uuteen suuntaan, paljon parempaan. Uusien suhteiden rajulle syntymiselle on suuri todennäköisyys.

Oinaan luonnehoroskooppi

Härkä

Marsin neliö oman merkkisi Uranukseen perääntyvän Merkuriuksen aikana lupaa aikamoisia sisäisiä jännitteitä. Sinua koskee erityisesti se, että ratkaisut olisi saatava aikaan mieluiten ensimmäisen viikon aikana. Jos myöhästyt junasta, alkaa turhautuminen vaivata ja virheitä syntyy sellaisessa ahdistuksessa helposti. On parempi, että siirrät hiukan aloituskynnystä ja yrität etukäteen löytää ennakkoluulottomia ja radikaaleja ratkaisuja. Voit jopa kysyä mielipidettä joltakin hyvältä ystävältä.

Kuukausihoroskooppi

Rakkaus

Suhteet ovat joko onnellisesti tai onnettomasti sotkussa? Nyt näyttää hyvin vahvasti siltä, että suhderintamalla tapahtuu. Periaatteessa kulmat ovat kohdallaan ja jonkinlainen kehityshyppäys on hyvinkin mahdollinen. Yhtäaikaisia tekijöitä on aika runsaasti, joten tarkkaa ennustetta on vaikea antaa. Uranus antaa joka tapauksessa aikamoiset vauhdit mäkiautoosi, jota tarvitsee nyt ajella huolella. Tunnet vahvasti, että suhteen on oltava merkittävä ja teet ratkaisuja sen eteen.

Härän luonnehoroskooppi

Kaksoset

Jos tästä sekasotkusta saat jotakin tolkkua, niin onneksi olkoon. Marsin ja Merkuriuksen yhteistyö kuun alussa toimii sinun kannaltasi kyllä, joten ota pallo haltuun heti heinäkuun koittaessa ja anna palaa, jos vähänkin siltä tuntuu. Loppukuu nimittäin näyttää armottoman sekavalta. Jos olet ihan varma ja olet tarkistanut asioiden taustat, mikään ei tietenkään estä uusia aloitteita myöhemminkään kuun aikana. Paljon paremmalta idealta tuntuu kuitenkin riskittömään lomamoodiin asettuminen.

Rakkaus

Et saa oikein kunnolla kiinni mistään. Olet tunteellisesti jotenkin tuuliajolla ja kaipaisit merkityksellisempää ja täyteläisempää tunne-elämää. Nyt käy aika helposti niin, että lähdet aliarviomaan oman suhteesi merkitystä ja alat etsiä syvempiä merkityksiä jostakin muualta, koska sellaista kiehuntaa nyt on ilmassa vähän yleisemminkin. Tämä ei kuitenkaan ole se hetki, kun sinun tulisi tehdä mitään taivaita räjäyttävää. Kaikenlaisiin väärinkäsityksiin ja sekoiluihin on kyllä täydet mahdollisuudet.

Kaksosten luonnehoroskooppi

Rapu

Sinun elämässäsi tapahtuu nyt isoja asioita ja olet kasvamassa vahvasti oman itsesi vaatimusten mukaisesti. Sinun ei tarvitse edes tehdä suuria ratkaisuja, vaan antaa vain itsellesi lupa olla oma itsesi. Kun teet näin, muut alkavat tehdä omia johtopäätöksiään. Kun Aurinko ja Venus kulkevat merkissäsi katsellen Saturnusta ja Plutoa kasvoihin Kauriissa, ovat vahvat tunnelmat, suuret muutokset ja myös konfliktit todennäköisiä. Nyt sinun on käytettävä omaa kuortasi ja suojauduttava loukkauksilta ja manipuloinnilta.

Rakkaus

Tunteet ja ihmissuhteet ovat siis päällimmäisenä mielessäsi heinäkuussa. Kaikki tapahtumat liittyvät vahvasti tälle alueelle – nyt et saa siis hukata omaa itseäsi, vaan sinun on löydettävä suurin mahdollinen arvostus itseäsi kohtaan. Voit ihan syystä tuntea olevasi hyökkäyksen kohteena. Paras puolustus on suojautuminen ja provosoitumattomuus. Tunne oma kuninkaallinen arvosi ja ohita hyökkäykset, anna nuolien kilpistyä hyödyttöminä panssariasi vasten.

Ravun luonnehoroskooppi

Leijona

Ensimmäisen viikon ratkaisu alkaa kantaa valtavaa hedelmää kuukauden viimeisellä viikolla. ParhaimmillaansSinusta kasvaa varsinainen luonnonvoima, jolle mitkään vastukset eivät tunnu juuri miltään. Mars liikkuu nyt varsin vauhdikkaasti merkissäsi ja ottaa menestyksen ja perustamisen rakennusohjeet Jupiterilta ja Saturnukselta. Saturnus Kauriissa on sellaisessa kulmassa, ettet saa sääliä, jos joudut uutta perustaessasi myös luopumaan jostakin, jota olet aina pitänyt omanasi.

Rakkaus

Oma voimasi ja sen näyttäminen aiheuttaa helposti vastareaktion ja draamaa, jos kumppanisi tai tuttusi pitävät sinua mieluummin pörröisenä lemmikkinä, kuin itsetietoisena leijonana. Tämä antaa sinulle toki tilaisuuden nähdä se, hyväksyvätkö he sinut täydessä voimassasi ja loistossasi. Tällainen käytös, jossa sinua yritetään kutistaa, on tietysti melko ärsyttävää. Älä kuitenkaan anna kenellekään sitä iloa, että hermostuisit. Jos tukea löytyy, olet onnellisessa asemassa ja valmiina nousukiitoon.

Leijonan luonnehoroskooppi

Neitsyt

Tuntuuko, että kaikilla muilla tapahtuu ja itse menet vähän sumuisissa tunnelmissa päivästä toiseen? Älä huoli, kyllä se siitä muuttuu. Alkukuu saattaa olla melko hiljaistakin aikaa, mutta loppukuun myrskyt heiluttavat sinunkin matalaa majaasi. Hyvin konkreettisia ja käytäntöön liittyviä oivalluksia omasta itsestäsi on odotettavissa heti puolenkuun jälkeen. Jos vähänkään tuntuu siltä, että innostut jostakin uudesta mahdollisuudesta tai harrastuksesta, noudata epäröimättä sisäistä paloasi.

Rakkaus

Kiinan kielessä vaaran ja mahdollisuuden kirjoitusmerkki on kuulemma sama. Ja tällaiset kaksijakoiset tunnelmat leimaavat ihmissuhteita. Puolenkuun aikaan on luvassa vähintäänkin keskusteluja isoista kysymyksistä. Ne heittävät hyvin helposti suolaa vanhoihin haavoihin, joita sitten nuollaan yhdessä tai yksin, Neptunuksen ja Pluton avustuksella. Luvassa on siis tunteiden koko kirjo, jossa vaarat ja mahdollisuudet käyvät käsi kädessä. Viisaana sinä tietysti käytät mahdollisuudet, etkä sorru vaaroihin.

Neitsyen luonnehoroskooppi

Vaaka

Karikkoja riittää nyt vähän joka suunnassa. Parhaan suuntaiset tuulet sinun purrellesi taitavat puhkua tuossa ensimmäisellä viikolla. Sen jälkeen melkein satama kutsuu, koska tuulikulmat eivät nyt vain ole ollenkaan kohdallaan. Voit varautua siihen, että asiat eivät suju ollenkaan toivomallasi tavalla, ainakaan heti. Toisaalta, ennakkoluulottomat ratkaisut herättävät ehkä Jupiterin palvelemaan sinunkin tavoitteitasi. Palkkio taitaa tulla vasta vähän myöhemmin. Nyt Jupiter toimii vähän salaa, Neptunuksen varjosta.

Rakkaus

Karikoista puheen ollen… Ihmissuhteiden puolella tilanne näyttää aika dramaattiselta. Joidenkin asioiden on kyllä nyt pakko muuttua, eikä tämä muutos varmaankaan ole ihan kivuton. Tämä muutos on kuitenkin välttämätön, ja sinun kuten meidän muidenkin tulee luottaa siihen, että pitkällä tähtäimellä tarkasteltuna tämäkin kivulias aika näyttäytyy tarpeellisena ja että sen seuraukset johonkin elämäsi alueeseen tulevat lopulta olemaan hyvät. Loppujen lopuksi on kyse parantumisesta ja parantamisesta.

Vaa’an luonnehoroskooppi

Skorpioni

Menohaluja on ehkä enemmänkin kuin mihin rahkeet riittävät. Vaikka ei voi kyllä valittaa: kyllä ne aika pitkälle riittävät. Kyse on oikeastaan siitä, ettet yritä itse säätää kaikkea mahdollista. Perääntyvä Merkurius edustaa mielestäni myös luottamusopetusta. Kaikki sujuu oikeastaan uskomattoman hyvin sinun kannaltasi ja puuttumisesi enemmänkin häiritsee sinua viisaamman kosmoksen järjestelyjä. Sinulla on aika, jolloin tapahtuu myös ihmeitä, jos vain kykenet tosiaan uskomaan ja luottamaan.

KuukausihoroskooppiRakkaus

Yhteistyöllä se sujuu! Nyt on ihan parhaat mahdollisuudet korjata suhteiden aukkoja ja unohtamisia. Myös merkittävien kohtaamisten todennäköisyys on aika huipussa. Nyt siis todella kannattaa antaa itselle aikaa ja mahdollisuus ihmissuhteiden hoitamiseen ja luomiseen. Olet juuri oikealla, rohkealla ja uuteen katsovalla virityksellä matkassa. Vastaanottavuutesi, kykysi kuunnella ja eläytyä toisen osaan ovat mainiossa kunnossa. Tästä voi alkaa, vaikka kuinka ikimuistoinen reissu. Sitten vaan nauttimaan matkasta.

Skorpionin luonnehoroskooppi

Jousimies

Sinulle ehdottomasti paras aika heinäkuusta on viimeinen viikko. Siinä ei paljon peruuttava Merkurius paina, kun tuulee näin reilusti takaa. Voit siis todellakin räjäyttää aikamoisen potin loppukuusta. Se tietysti vaatii sitä tuttua rohkeutta ja hereillä oloa. Homman onnistuminen edellyttää itsensä laittamista kokonaan likoon ja tällainen omistautuminen tuottaa aina omia hankaluuksiaan. Onneksi Jupiter on nyt hiukan vapautunut Neptunuksen vaikutuksesta, mutta varo silti itsellesi valehtelua, koska asiat ovat isoja.

Rakkaus

Ne hankaluudet tulevat ilmi enemmänkin sitten täällä oman tasapainosi ja ihmissuhteidesi alueella. Nimittäin: nyt ja tulevaisuudessa sinun on pidettävä parempaa huolta myös omasta hyvinvoinnistasi. Huomaat, että tehdessäsi isoja ja tarpeellisia muutoksia ja päätöksiä omassa elämässäsi, ympärilläsi olevat ihmiset joko tukevat sinua tai vievät tukeaan pois. Tämä on yksi merkittävä kohta katsoa, ketkä ovat valmiita tukemaan tulevaisuuttasi ja hyvinvointiasi.

 Jousimiehen luonnehoroskooppi

Kauris

Sen verran on huimaa kauriiden meininki, että täytyy varmaan varoittaa ylinopeuden vaaroista. Sinulle kun tuota vauhtia tuntuu olevan aika paljon, peruuttava Merkurius ja vähän vaikeasti kulminoiva Mars aiheuttavat turhia riskejä. Sinun, samoin kuin jousimiesten, kannattaa vähän kehittää luottamusperiaatetta ja antaa kosmoksen hoitaa vähän sinunkin asioitasi. Nyt menee varsin helposti sähläämisen puolelle ja vahinkoa tulee helposti, kun ei ehdi kunnolla tarkistaa asioita ja samalla yrittää hallita kaikkea.

Rakkaus

Nyt ihmissuhteet ovat kovilla. Sinun tehtäväsi on olla rasittamatta muita ainakaan ylimääräisesti. Sinulla on nyt niin paljon tekemistä omien asioidesi hoitamisessa ja suuntasi tarkistamisissa, ettei kannata mennä ainakaan muiden tonteille rakentelemaan. Sinun täytyy säilyttää kirkkaana kuva omasta tulevaisuudestasi ja unelmastasi, etkä toistaiseksi voi ehkä koko kakkua syöttää kerralla kumppanillesi tai muille läheisillesi. Kaikelle on aikansa, ja sinun täytyy nyt ensin selvittää asioiden todellinen laita itsellesi.

Kauriin luonnehoroskooppi

Vesimies

Vauhtia olisi hyvä pitää jonkun verran yllä, mutta virheitä tulisi välttää. Sinulla Merkuriuksen peruuttelu aiheuttaa helposti vähän ylimääräistä vaivaa ja säätöä. Alkukuu vähän hämää, koska saatat kuvitella, että asiat menevät yhtä helposti kuin silloin. Voisipa sanoa, että homma vaikeutuu oikeastaan koko kuukauden ajan, kunnes kuun lopussa saapuva tilaisuus täytyisi sitten taas havaita ja napata. Alku -ja loppukuukausi ovat siis sinun aikaasi ja sen välin otat aika rauhallisesti ja vältät virheitä.

Rakkaus

Et meinaa millään pysyä kärryillä vaihtuvissa tilanteissa. Olet itse eteenpäin katsovana tyyppinä vähän hämmentynyt siitä, miten menneisyyden asiat nostavat päätään ja vaativat huomiota. Olit täysin jo unohtanut, että tällaisia ongelmia oli olemassakaan. Oletit myös, että kaikki muutkin olivat ne jo unohtaneet. Väärinkäsitykset ovat nyt jatkuvasti kytemässä pinnan alla, ja ne saattavat saada paljon kokoaan suurempia seurauksia. Jotkut asiat eivät ole järjellä selitettävissä ja niiden on vain pakko tapahtua.

Vesimiehen luonnehoroskooppi

Kalat

Sinun kannattaa kuun alussa välttää hosumista, sillä saat enemmän aikaan vahinkoa itsellesi kuin mitään rakentavaa. Koet nyt aika herkästi nämä hautovat kelit ja ukkoset ja tunnet kuitenkin itsesi vähän ulkopuoliseksin tarkkailijaksi. Tällainen ulkopuolisuuden tunne voi tehdä sellaisen kepposen, että onnenkantamoinen, joka olisi ulottuvillasi, jää huomaamatta. Ja vaikka olisit hereilläkin, saattaa olla, että tarvittava rohkeus puuttuu. Sinun täytyy nyt olla terveellä tavalla itsekäs.

Rakkaus

Kaloilla taitaa olla aika vahva heinäkuu tunteellisesti. Se, mikä rapuja suorastaan koettelee, tulee kaloille sopivan suodatettuna. Venuksen ja Auringon elämänenergiat virtaavat noususolmulla ja saavat valtavaa voimaa useimmilta ulkoplaneetoilta. Oman merkkisi Neptunus näyttää parhaita puoliaan ja tekee Pluton ja Venuksenkin positiosta toivottavasti nautittavan ja aistillisen. Älä lähde kuitenkaan mukaan mihinkään negatiivisen Pluton tragediaesityksiin tai draamoihin. Kaiken pelin takana ovat isot totuudet.

Kalan luonnehoroskooppi

Lue myös:

Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

 www.astro.fi

X