Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi marraskuu 2017

1.11.2017 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Marraskuu vie elämän taitekohtaamme yhä sisäisemmäksi kysymykseksi. Aivan: tämä on Skorpionin aikaa. Uuden syntymä ei tapahdu rytinällä ulkoisessa maailmassa, vaan todelliset muutokset tapahtuvat salaisuuden suojassa, ihmissieluissa. Saturnuksen ja Uranuksen korkea taivaallinen neuvonpito puhuu kaikille meille omalla tavallaan Auringon kautta. Se kanavoi tämän majesteettien keskustelun johtopäätökset syvälle meihin muutoksen voimaksi. Kuinka ollakaan, myös Venus ja Jupiter kohtaavat Skorpionissa. Tämä tuo ihmissuhteiden ja rakkauden maailmaan aivan hurjan intohimoisen, laajenevan pyörteen, jossa kaikki on ilmassa, kaikki voi muuttua.

Jos lokakuussa Saturnuksen ja Uranuksen neuvonpito paineisti Marsin kautta hyvin vahvasti ulkoisen tekemisemme, on tämä karmallinen uudelleenjärjestely nyt muuntunut paljon syvällisemmäksi, herkemmäksi ja rakentavammaksi. Auringon ja Uranuksen kolmio vesimerkeissä vie muutoksen tuulet omaan sisäiseen tunnemaailmaan, jossa vahvat ja pakottavat tunteet muuttavat elämäämme. Älä ihmettele, jos et kerta kaikkiaan enää pysty jatkamaan jotakin ihmissuhdetta, työtä tai muuta rutiiniksi muodostunutta kuviota.

Marraskuu on kaikille muillekin kuin Skorpioneille sisäisyyden aikaa. Skorpionin vanha nimi on Kotka. Tämä merkki on molempia. Meidän sisimmässämme on voima, joka voi vapaasti päättää, olemmeko me oman elämämme vapaasti ja uljaasti liitäviä rohkeita olentoja vai perääntyviä ja pistäviä kuoreemme kätkeytyjiä. Tähän samaan voimaan liittyvät nyt Jupiter ja Venus yhtymää tehdessään. Meidän on siis katsottava suoraan silmiin todellisuuttamme: Rakentavatko ihmissuhteemme elämäämme parempaan, laajenevaan suuntaan? Onko meillä tilaisuus harmoniaan ja tasapainoon, joka on elämämme kehittymisen edellytys?

Oinas

Pidä huolta, ettet aloita mitään uutta jättämällä jotain vanhaa hoitamatta. Kaikki tuntuu loksahtavan varsin mukavasti paikalleen, mutta liialla hosumisella voi pilata hyvänkin jutun. Tässä tilanteessa olet kääntämässä varsin isoa paattia omaan suuntaasi, joten et voi vaatia, että se tapahtuu ihan sekunnissa. Kaikki asiat ja tapahtumat liittyvät jollain tavalla tähän kokonaisvaltaiseen muutokseen. Tämä tarkoittaa sitä, ettet voi suhtautua yliolkaisesti mihinkään: mikään ei ole turhaa.

Rakkaus

Jokin elämässäsi luo painetta suhteeseesi. Saatat itse olla sellaisessa mielentilassa, jossa toinen ja hänen olemisensa vain ärsyttää jotenkin. Tai kaipaat jotakin, vaikka et edes tiedä mitä. Kaikki on ehkä periaatteessa ihan hyvin, mutta jossakin sielun sopukoissa on kummallinen, kaihertava tunne. Tämä aika laittaa kaikkien tunteet tiukkaan tarkkuus vaakaan ja sinulla vaaka on helposti kääntymässä sinne negatiivisen puolelle. Silloin on muistettava, että tällainen ennakko asetus saattaa antaa väärän kuvan todellisuudesta.

Härkä

Härillä vastamerkissä Skorpionissa oleva painotus viittaa tavallaan sadonkorjuun aikaan. Tämä saattaa näkyä nyt muutenkin melkoisena kiireenä ja paineena, kun useampi painava taivasvoima vaikuttaa kinkkisestä kvinkunssista oman merkkiisi. Sinun on muistettava kuunnella omaa sisintäsi järjestäessäsi aikatauluja ja ohjelmaasi. Asioita kertyy helposti ihan liikaa. Roomaa ei rakennettu päivässä. On paljon parempi tehdä nyt asiat huolellisesti loppuun asti, kuin yrittää hosua mahdollisimman paljon kasaan.

Rakkaus

Tunnet vahvaa tarvetta syvään suhteeseen, omistautumiseen. Mikään puolivillainen ei riitä, vaan haluat käyttää omaa vapauttasi tekemällä kunnollisen ja pitävän sitoutumisen. Jos kumppanisi tai ehdokkaasi ei ole samalla aaltopituudella, vaan pitää jalkaa oven raossa, alat ärsyyntyä aika helposti. Kaipaat todellista tunnetta, todellista tukea ja todellista kumppanuutta. Tietysti tästä seuraa myös se, että Sisäinen Soturisi herää vaatimaan vapauttasi takaisin, jos liittolaista ei löydy.

Kaksoset

Katsotaanpa tuota tähtitaivasta melkein miltä kantilta tahansa, niin ei tuo Kaksosten kannalta kyllä kovin pahalta vaikuta. Päinvastoin. Ehkäpä sinulle voisi antaa ohjeeksi, ettet vaivu ihan samanlaisiin sisämaailmatunnelmointeihin kuin muu porukka. Sinulle sopivat paremminkin nopeat liikkeet ja se, että tarkistat koko ajan omaa suuntaasi. Arvioi mahdollisimman kylmästi ja älyllisesti, mitä olet tekemässä: toimiiko se todella? Pienten asioiden paikalleen sovittaminen voi ratkaista paljon.

Rakkaus

Ahdistavuuskertoimia saattaa jonkin verran olla. Kaikki jämähtäneisyys häiritsee erityisesti. Ellei suhde tai suhteettomuus tarjoa sitä, mitä elämääsi kaipaat, alkaa hyvin nopeasti menokenkä vipattaa ja maisema vaihtua. Haluaisit järjestää elämäsi nyt niin, että ympäristö tukee kaikkia sinun uusia pyrkimyksiä. Se onkin kyllä kaikkien oikeus. Me emme kovin pitkälle pääse ihan omin avuin, me tarvitsemme aitoa välittämistä ja tukea.

Rapu

Rapujen kannattaa rauhoittaa menoa. Etenkin vanhat velvollisuudet ja keskeneräiset asiat alkavat häiritä pahasti, jos yrittää ottaa ohjelmaan liikaa uutta. Elämään nyt ei kerta kaikkiaan määräänsä enempää mahdu. Sinulle suosittelen vahvasti elämäsi asettamista siihen sisäisyyden puntariin, joka Skorpionista sinulle antaa hyvän tunnevoiman. Tunnustele tässä kuussa huolellisesti tunnelmaasi: mikä tekeminen tuntuu oikealta, mitkä asiat on milloinkin vietävä loppuun.

Rakkaus

Jupiter ja Venus saavat Skorpionista loistavan puheyhteyden Sinuun. Olet nyt varsin herkkänä huomaamaan sen, mikä elämääsi rakentaa, mikä kasvattaa hyvinvointiasi ja tasapainoasi. Sinulla on myös mahtava mahdollisuus uuden suhteen tai suhteen uuden tason saavuttamiseen. Jupiterin voimat laajentavat ja päivittävät käsitystämme rakkaudesta ja omasta elämästämme. Se saa meidät kasvamaan ja tarttumaan tilaisuuksiin, jos olemme sydämessämme rohkeita.

Leijona

Isot kuviot elämässäsi menevät aika takuuvarmasti ihan niin kuin pitääkin. Sinun täytyy kehittää nyt luottamusta elämään. Tunne-elämän ahdistukset painavat nyt enemmän kuin todellisuus antaisi aihetta. Kun lopputulokset eivät ole vielä ollenkaan näkyvissä ja epäilykset alkavat nousta pintaan, usko on koetuksella. Sinullakin toimii nyt parhaiten aika kylmä ja järkiperäinen tilannearviointi, jossa hoidetaan asia kerrallaan parhaalla mahdollisella tavalla. Uskoen, että palkkio tulee.

Rakkaus

Sinulla on menossa huippuvahva jakso tunteellisesti. Eikä ollenkaan helppo. Koet tarvitsevasi enemmän kuin nyt saat, etkä ole siinä ollenkaan väärässä. Nyt et voi elää minkäänlaisen puolittaisen kanssa ja olet valmis lahjoittamaan oman intohimosi, jos joku vain osoittaa riittävää rohkeutta ja kykyä sitoutumiseen. Kaikki rajoittava ja kahlitseva käytös nostaa sinut takajaloillesi. Ja sitä ei kannata kenenkään aiheuttaa.

Neitsyt

Sinulla on luvassa suhteellisen rauhallinen kuukausi, jos annat vain itsellesi siihen mahdollisuuden. Olet ollut sen verran vahvoissa paineissa, että on syytä ottaa mahdollisimman rauhallisesti. Nyt on hyvä hetki vuodenajan rytmissä kääntyä vähän sisäänpäin ja sytyttää vaikka kynttilä. Helposti käy nyt niin, että elämäsi kuviot saavat sinut aika mietteliääksi, joten mieti, tutkaile. Löydät parhaiten oman viisautesi tunne-elämäsi ohjauksessa, järki karkailee nyt vähän sinne, tänne.

Rakkaus

Tunne-elämäsi on hyvin vahvaa. Se voi olla myös hyvin rakentavaa. Skorpionista kumpuava muutosvoima on hyvin kaksiteräinen miekka. Jos annat tunteillesi vallan, yli oman kontrollisi, saattaa elämäsi dramaattisuus ylittää oman sietokykysi. Jos taas pystyt kanavoimaan tämän alkuvoimaisen energian oman elämäsi ja oman tasapainosi kehittämiseen, voit saada ihan uskomattomia muutoksia ja tuloksia aikaan. Valitse itsesi kehittäminen, vastuu omasta hyvinvoinnistasi.

Vaaka

Sinulla on ihan mahtava draivi päällä. Jos vaaroja haluaa edes kartoittaa, niin lähinnä puhutaan ylinopeuksista. Pluto ja Merkurius tukevat merkkisi Marsia niin, että ajatus, tekeminen ja luominen saavat mahtavan tahdonvoiman taakseen. Tällaisessa voimassa on tosiaan aina olemassa ylimielisyyden vaara. Jos pystyt pitämään pääsi kylmänä, Merkurius auttaa sinua näkemään oikeat ratkaisut, mutta jos ihastut liikaa omiin juttuihisi, niin voit olla varma, että se osaa myös valehdella.

Rakkaus

Ei sinulla oikein riitä aikaa eikä keskittymiskykyä nyt tunne-elämän ihmettelyyn. Monet muut merkit uivat aika syvissä vesissä ja tutkailevat sydämiään, etkä itse pääse tällaiseen tunnelmaan oikein millään. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että sinut nähdään helposti nyt vähän kylmänä ja ikävänä ihmisenä. En nyt kehota tietenkään teeskentelyyn tai valheellisuuteen, muta auttaa varmasti, että ymmärrät asian ja yrität edes hiukan osallistua tähän kollektiiviseen terapiaan.

Skorpioni

Oma aikasi on todella omaasi. Olet suurten muutosten kynnyksellä ja Sinulta vaaditaan nyt paljon rohkeutta tavoittaa ne uudet kuviot, joita Uranus Oinaasta tarjoaa. Skorpioneilla on tarjolla aivan uusia mahdollisuuksia, jotka täytyisi nyt vähintään havaita ja ymmärtää. Tämä on ehkä enemmänkin tiedostamisen ja tahtotilan luomisen aikaa. Havaitset myös vastaansanomattomasti ne vanhat rakenteet, joista haluat eroon. Tämä suuri kuva, joka paljastuu, voi olla pelottava, mutta myös innostava.

Rakkaus

Huh. Jupiter ja Venus kohtaavat merkkissäsi. Se on klassinen rakastumisten ja muiden suhde-elämän onnistumisten kuvio. Luvassa on siis hyvinkin jännittäviä aikoja Skorpioneille. Läheisyydessä on vielä Vesta, joka lisää tähän suhdesoppaan vielä vahvan puhtauden ja omistautumisen mausteen. Kulje silmät ja sydän avoinna. Elämä on valmis yllättämään sinut mahtavilla kokemuksilla, jotka saattavat mullistaa käsityksesi rakkaudesta.

Jousimies

Keskeinen roolisi jatkuu. Olet aivan mahtavassa luovuuden virrassa, jossa saat uskomattomia asioita aikaan. Arkinen aherrus sujuu niin hyvin, että se suorastaan imee mukaansa. Tämä sisältää riskin ylirasittumisesta. Sinusta tuntuu helposti siltä, että kaikki mahdolliset unelmasi pitäisi toteuttaa nyt tähän samaan syssyyn. Muista kuunnella myös kehosi varoitusmerkkejä, jos tilanne ylikuumenee.

Rakkaus

Järki ja tunteet. Aika harvoin ne tuntuvat toimivan yhdessä tai samansuuntaisesti, mutta nyt taitaa olla sellainen aika. Tunteesi kertovat sellaisia viestejä, jotka voit jopa ymmärtää. Toisaalta Neptunuksen mukanaolo tekee kaikesta arvoituksia. Huomaat, että tunteissasi ja sielussasi on kerroksia, joiden olemassaoloa et ole edes aavistanut. Tämä voi olla hyvin pelottava kokemus. Kun alat ymmärtää oman monimutkaisuutesi, alat ymmärtää enemmän myös muita.

Kauris

Kauriilla on varsin kaksijakoinen aika meneillään. Jos olet oikeassa suunnassa, tekemässä aitoja ja oikeita asioita, homma kulkee varsin mainiosti. Jos taas tuntuu, että mikään ei oikein onnistu, sinun täytyy pysähtyä ja miettiä, mikä on pielessä. Jos olet varma, että isossa kuviossa kaikki on kohdallaan ja kyseessä on vain normaali kitka, niin anna mennä. Mutta, jos vähänkin epäilet, että teet itseäsi ja omaa totuuttasi vastaan, anna itsellesi oikeus muuttaa mieltäsi, kääntää kurssia.

Rakkaus

Tämä aika on omiaan vahvistamaan omaa tasapainoasi. Tunne-elämä on varsin syvää ja siinä on rakentava ja uudistava laatu. Näet harvinaisen selvästi, mitä tarvitset oman harmoniasi rakentamiseen ja olet varsin valmis kertomaan myös tarpeistasi todella rehellisesti. Aito rehellisyys muistaa kuitenkin aina huomaavaisuuden; merkissäsi vaikuttava Pluto saattaa nimittäin tuoda ilmaisutapaasi turhaa kulmikkuutta.

Vesimies

Olet enemmän toteuttavassa ja luovassa ajan virassa kuin pohdiskelevassa ja punnitsevassa. Tosin ne syvät kysymykset, jotka aika asettaa kuuluvat kyllä siellä alitajunnan tausta-ajoissa. Eli sinunkin, kaikessa menemisessä ja menestymisessä, on asetettava omat motiivisi oman moraalisi vaakaan. Oletko tekemässä sellaista, millä näet itsellesi arvoa? Onko toimintasi oman arvojesi mukaista? Tämä kysymys on ajassamme niin tärkeä, ettet saa sitä kiireessäkään unohtaa.

Rakkaus

Koetko, ettei elämäsi ole oikein itsesi näköistä? Nyt on todella vaikea väistää vaikeita kysymyksiä. Vapautumisen ja laajentumisen tarve saattaa asettaa ihmissuhteiden arkiset käytännöt kovaankin arviointiin. Jos koet, että sinua ei arvosteta ja rakasteta omana itsenäsi, saatat hyvinkin tehdä varsin radikaaleja ratkaisuja. Puolittaiset ihmissuhteet eivät toimi, vaan alat ymmärtää, että vapaus ja sitoutuminen eivät suljekaan toisiaan pois. Kyse on ”vain” rakkaudesta, tilasta, vapaudesta.

Kalat

Vieläkään ei auta hosua. Sinua, jos ketä, koskee luottamuksen harjoittelemisen tärkeys. Tällä ajalla ja sen tapahtumilla on sinulle erityinen laatu: kaikki on järjestymässä yhä paremmin, vaikket sitä uskokaan. Mielesi liikkeet ja touhuamisesi ei mitenkään tavoita sitä syvää virtaa, joka todellisuudessa rakentaa elämääsi uuteen uskoon. Uskon, että rauhoittuessasi voit jopa huomata tämän. Kun annat itsellesi luvan nousta arjen yläpuolelle, näet sisälläsi nousevan Auringon.

Rakkaus

Kyllä, olet herkkä. Nyt olet sitä erityisen paljon. Olet varsin helposti loukkaantuva, jos sinun tunteitasi ja tarpeitasi ei ymmärretä ja kunnioiteta. Sinulla on nyt kuitenkin poikkeuksellista voimaa ja varmana tunteistasi uskallat myös taistella omien oikeuksiesi puolesta. Herkkyys ja voima ovat tietysti vaativa parivaljakko. Tunteelliset syväluotaukset saattavat myös eksyttää. Et voi kuitenkaan olla tunteittesi kanssa väärässä. Ne ovat olemassa ja niitä on kuunneltava.

Lue myös:

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

 

 

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme