Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 1/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Tammikuussa vaikuttaa maailmaa mullistava ja rakenteitamme tiukalla otteella uudistava Saturnuksen ja Pluton neliö lähes täydellä tehollaan. Vuoden alku on asenteestasi riippuen joko menestyksellistä matalalentoa tai sitten todella raastavaa räpiköintiä epävarmuuden upottavilla suoalueilla. Yksi tunne yhdistää suurinta osaa koko maapallon ihmisistä koko tulevan vuoden ajan ja se on uupumus.

Tietenkään ihan kaikki eivät ole yhtä raskaasti uupuneita, mutta tavallista kovemman haasteen edessä olemme ihan jokainen. Energiat valuvat hukkaan pienistäkin virheliikkeistä ja suurin oppiläksymme onkin tässä vaiheessa ymmärtää, että osa suunnitellusta työstä ja toiminnasta on nyt pakko jättää tekemättä ihan vaan terveydellisistä syistä.

Vaikka kovemmat ajat antavat vielä odottaa itseään, saattaa tammikuu hyvinkin jo antaa viitteitä lähestymässä olevasta taloudellisesta romahduksesta. Itse en jättäisi nyt rahojani sen paremmin osakkeisiin kuin muihinkaan sijoitusrahastoihin. Silti todellisuus voi toki olla ihan toisenlainen, kuin minun kuvitelmani. Jokainen joutuu tekemään itse oman päätöksensä ja vastaamaan seuraamuksista.

Riittävästi lepoa ja muutenkin rauhallista elämää lienee paras resepti kunnossa pysymiselle koko tulevan vuoden ajaksi. Saturnuksen ja Pluton neliö tulee ihan tarkaksi 31.1.2010 ja kuun vaihde on erittäin mielenkiintoinen seurattava sekä poliittisessa että taloudellisessa elämässä.

Oinas

Juno vaikuttaa merkissäsi tammikuun aikana ja siksi rakkauselämän alueella tapahtuu mielenkiintoisia asioita. Onhan Juno pysyvän kumppanuuden ja omalla tavallaan myös parisielujen asteroidi. Marsin kolmio merkkiisi ja tietysti myös Junoon antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa ihmissuhdemaailmaasi aivan sellaiseksi kuin haluat. Muu elämä kuten työt, yritysmaailma ja ehkä myös moni harrastukseen liittyvä asia töksähtää tammikuun aikana kuin seinään, mutta sinun ei pidä jäädä tuleen makaamaan, sillä ratkaisut ovat aivan silmiesi edessä. Lähde vain etsimään niitä voivottelun ja valittamisen sijaan, niin huomaat kaiken sujuvan hyvin.

Härkä

Pluto ja Merkurius tuuppaavat elämääsi eteenpäin juuri niin kovalla vauhdilla kuin mihin uskaltaudut hyppäämään. Huomaat asian toisensa jälkeen loksahtavan oikeille raiteilleen myös sellaisissa asioissa, jotka ovat tähän asti takunneet oikein kunnolla. Kommunikaatiosi on terävässä vireessä ja osaat puhua juuri oikealla tavalla oikeille ihmisille. Tästä johtuen tulet saamaan hyvin yllättävää tukea kaikille sellaisille hankkeille, joissa olet sydämestäsi mukana. Myös rakkauselämässä tapahtuu Venuksen suosiollisesta sijainnista johtuen mukavalta tuntuvia asioita, sillä viehätysvoimasi roihahtaa tammikuun aikana vastustamattomiin mittoihin.

Kaksoset

Aurinko, Venus ja Saturnus tuuppaavat kaikki sinulle omaa energiaansa positiivisessa hengessä ja siksi sinä saat tässä kuussa vastaasi monta uutta ja houkuttelevaa tilaisuutta joko itsesi kehittämiseen, urasi edistämiseen tai parhaimmillaan ihmissuhteittesi jalostamiseen. Tammikuussa on valtavan arvokasta tietää omat päämääräsi vuodelle 2010, sillä juuri nyt pystyt tekemään niiden eteen enemmän kuin missään myöhäisemmässä vaiheessa tänä vuonna. Jos sinulla on joitakin juttuja vireillä, niin puske niitä eteenpäin apinan raivolla ja lapsen vilpittömällä luottamuksella. Sinulle ei löydy pysäyttäjää mistään, mutta rakkaus saattaa löytyä loppukuun päivinä.

Rapu

Merkkiisi osuu tammikuussa niin painavia ja rankkoja muutoksia vaativia aspekteja, ettei niistä selviä rapumaiseen tapaan perääntymällä. Tilaa ei nyt ole minkäänlaiselle nöyristelylle ilman peruuttamattomia tappioita tulevaisuutesi suunnitelmille. Viime vuoden puolella iskit kyntesi ehkä liiankin moneen hankkeeseen ja nyt osasta niistä on pakko luopua aikapulan ja ehkä vielä ennemmin energiapulan vuoksi. Voimasi ovat kortilla enemmän kuin vuosikausiin ja tekeminen on pakko suunnata huolellisesti sellaisiin kohteisiin, jotka ovat ja pysyvät lähellä sydäntäsi. Luopumisen tuska palkitaan myöhemmin huikeina onnistumisina. Päästä siis ajoissa irti.

Leijona

Leijonat ovat tavallista äkäisempiä otuksia tammikuun aikana, sillä kuningas ei mielellään palaa menneisiin asioihin, ainakaan silloin kun joutuu tutkimaan omia ratkaisuja. Marsin perääntyminen ei anna energiaa uusille hankkeille, ennen kuin kaikki mielessäsi hiertävät menneisyyden rästit on varmasti hoidettu kuntoon. Kun vielä kaiken lisäksi olet tiukalla dieetillä voimavarojesi kansa, niin kannattaa rauhoittaa tahtia ja tehdä asioille selkeä arvojärjestys sellaisella idealla, että neljästä suunnitellusta projektista yhteen riittää paukkuja. Tärkeintä on löytää sinun ykköstavoitteesi ja keskittyä sitten sen toteuttamiseen kaikella liikenevällä energialla. Uudelle hankkeelle on tilaa vasta kuun lopussa.

Neitsyt

Olet Pluton ja Merkuriuksen edustaman korkeamman tietoisuuden vahvassa ohjauksessa koko tammikuun ajan ja siksi pystyt kertomaan tai kirjoittamaan asiasi niin selkeästi ja puhuttelevasti, ettei kenellekään jää mahdollisuutta asettua poikkiteloin suunnitelmiesi eteen. Jos törmäät johonkin yllättävään tarjoukseen tai melkein liian hyvältä tuntuvaan sopimusehdotukseen, niin älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa. Kaikki mitä tarjotaan, myös kuuluu juuri sinulle ja pystyt aivan varmasti selviämään ottamastasi haasteesta. Menestyksen hehkulla ympäröity kuva, jonka voit nähdä suljetuin silmin, on aivan varmasti saavutettavissa, kunhan kannat vastuun ja teet tarvittavat päätökset täysin itsenäisesti.

Vaaka

Tasapainoilevana Vaakana olet tammikuussa todella kovan paikan edessä, sillä merkissäsi vaikuttava Saturnus vaatii sinua tekemään lopullista päätöstä jonkun sinua kovasti vaivaavan asian kanssa. Huomaat jokaisen solusi asettuvan tiukkaan vastarintaan tiettyjen asioiden ja ihmisten kanssa. Kurja olotila koituu lopulta sinun siunaukseksesi, sillä olet nyt vapauttamassa itseäsi liian raskaiksi käyneistä tai muuten elämääsi rajoittavista tekijöistä. Niistä on päästävä ihan lopullisesti eroon, jotta pystyisit mahdollisimman konkreettisesti ja sitoutuneesti tarttumaan kiinni siihen uuteen mahdollisuuteen, jota jo tämän tammikuun aikana sinulle tullaan tarjoamaan.

Skorpioni

Vaikka olet jo perusenergioiltasi varsin päättäväinen tyyppi, niin tässä ajassa on jotain sinuakin hämmentävää ehdottomuutta. Kyseessä ei ole mikään kapina, vaan ehdottoman varma sisäinen tunne jostakin asiasta tai ihmisestä, jonka suhteen sinun on pakko tehdä ratkaisu suuntaan tai toiseen. Älä odota, että tilanteen selvittäminen kävisi helposti, sillä Mars ja Pallas kuvaavat sotatilaa, joka sinun on julistettava yhdelle tai useammalle kanssaihmisellesi tammikuun ajaksi, sotatila siis kuvainnollisessa mielessä. Tämän kuun päätökset on tehtävä sellaisella tietoisuudella, että joku tulee aivan varmasti loukkaantumaan ja myös osoittaa sen sumeilematta sinulle ja mielellään kaikille muille kuuloetäisyydellä oleville.

Jousimies

Kotielämään, turvallisuuteen ja läheisistä huolehtimiseen liittyvä Ceres asteroidi vaikuttaa merkissäsi tammikuun ajan ja ottaa sieltä vastaan Marsin ja Junon kolmiota. Niinpä tämä 2010 vuoden ensimmäinen kuukausi antaa sinulle mahdollisuuden lujittaa suhteitasi läheisimpiin ihmisiin samalla kun löydät uusia ja nykyistä kiehtovampia elementtejä asumiseen, sisustukseen tai kotielämääsi yleensä. Tammikuun aikana rakentamillasi tunnesiteillä tulee olemaan paljon odottamaasi suurempi merkitys menestyksellesi ja onnistumisellesi tulevaisuuden haasteissa. Myös parisuhde on vahvassa kehitysvaiheessa ja rakkaudelle löytyy kokonaan uusi sisältö. Joidenkin kohdalla löytyy tietysti kokonaan uusi rakkaus.

Kauris

Astrologisesti vahvimmat uudistumista ja elämäsi perusteellista korjaamista edustavat tekijät Pluto ja Saturnus eivät jätä sinulle mitään mahdollisuuksia säilyttää kurjalta tai raskaalta tuntuvia asioita elämässäsi. Kauriina olet kuitenkin perusluonteeltasi hyvinkin turvallisuushakuinen, etkä ole ensimmäisenä aktiivisesti toteuttamassa edes itse kaipaamaasi muutosta ja niinpä tämä elämänlaatuasi parantava aika saattaa tuntua ajoittain hyvin raskaalta ja jopa toivottomalta. Mahdollinen väsymys ja uupumus ovat luonnollisia keinoja osoittaa sinulle, mistä nyt kannattaa päästää irti, jotta elämänilosi ja luovuutesi pääsevät jälleen oikealla tavalla ohjaamaan elämäsi kulkua. Paras lääke tähän aikaan on riittävä lepo.

Vesimies

Olet elänyt viimeisen vuoden ehkä hyvinkin vaihtelevissa tunnelmissa, mutta päällimmäisenä ideana on ollut ehdottomasti uusien mahdollisuuksien avautuminen lähes kaikilla elämänalueilla. Onnen ja menestyksen planeetta Jupiter on vaikuttanut merkissäsi ja osoittanut sinulle mahdollisuuden toisensa jälkeen. Parhaassa tapauksessa olet jo ottanut tukevan otteen uusimmasta missiostasi, jolloin tämä tammikuu antaa lopullisen sysäyksen oikealle 12 vuoden kiertoradalle. Jos ideat ovat vielä suunnitteluasteella, niin tammikuu on viimeinen hetki tehdä niistä täysin konkreettisia osia omaan elämääsi. Nyt on aika tehdä sataprosenttinen sitoutuminen lähinnä sydäntäsi olevaan haaveeseen ja käynnistää sen toteutuminen.

Kalat

Olet ollut monien mullistusten ja radikaalien muutosten tapahtumakentässä viimeksi kuluneen vuoden aikana ja odotat varmaan jo kiihkeästi pientä rauhoittumista ja asioiden selkiintymistä. Tammikuussa et todennäköisesti saa vielä kunnon otetta mistään mieltäsi kiehtovasta hankkeesta, sillä onnen ja menestyksen planeetta Jupiter koputtelee ovellesi vasta helmikuun puolella. Tunnet kuitenkin jokaisella solullasi, että jotain on tapahtumassa ja saatat ottaa innostuksesi vallassa vastaan joitakin katteettomia lupauksia tai lähteä mukaan lupaavalta vaikuttavaan projektiin liian suurella riskillä. Nyt kannattaa olla mieluummin varovainen kuin yltiöpäinen, sillä menestyksen portit avautuvat ihan täysille vasta helmikuussa.

Astro.fi

Facebook

X