Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi maanantai 30.5.

Teksti:
Anna.fi

Viimeinen kouluviikko tuntuu varmasti kohtalaisen haastavalta kaikille muille paitsi kesälomaan valmistautuville koululaisille. Alkuviikko sentään selvitään positiivisessa virtauksessa Merkuriuksen kannustavien kuvioiden ansiosta.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

Ota tämä päivä ihan rauhallisesti, sillä tunteesi ja ajatuksesi sekoittuvat helposti keskenään etkä tahdo saada sanottavaasi perille ymmärrettävässä muodossa. Ellet pysty olemaan hiljaa niin puhu edes rauhallisesti.

Kauris

Viikkohoroskooppi

Tänään on ilmassa yllätyksen makua, sillä joku haluaa palkita sinut rehellisistä ja yhteistä päämääräänne tukeneista ajatuksistasi ja sanoistasi. Ota kiitollisuus vastaan epäröimättä ja turvallisin mielin.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

Elämäsi paletti saattaa mennä hetkellisesti sekaisin tunteiden ja ajatusten seikkaillessa ihan omilla suunnillaan. Osaathan nauraa itsellesi myös yhdessä muiden kanssa.

Kalat

Viikkohoroskooppi

Tunnemaailmasi on hyvässä tasapainossa mielesi kanssa, ja seurasi on tänään tavallista kysytympää. Anna siis jutun luistaa ja aja epäröimättä omaa etuasi asiassa kuin asiassa. Kukaan muu ei sitä tee.

Oinas

Viikkohoroskooppi

Huomaat muilla olevan hauskaa keskenään, mutta et tahdo saada heidän ideastaan kiinni. Tahattomia sammakoita luiskahtaa helposti huuliltasi, joten koeta pysytellä ulkopuolella.

Härkä

Viikkohoroskooppi

Tämä on hyvä päivä kaikille aivotoimintaa vaativille tehtäville. Etenkin aamupäivällä olet hyvin terävällä ja oivaltavalla tuulella. Jos mieleesi siis juolahtaa joku loistava idea niin ei muuta kuin toteuttamaan tukka putkella.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

Jos tänään heräät väärällä jalalla, niin se vain kuuluu päivän energiaan eikä sitä kannata sen enempää murehtia, sillä iltaan mennessä saavutat jälleen tasapainosi ja kaikki näyttää paljon paremmalta

Rapu

Viikkohoroskooppi

Sanasta miestä ja sarvista härkää on päivän tunnuslauseesi. Et pelkää mitään etkä ketään vaan pystyt sanomaan epäröimättä oman mielipiteesi. Vaikka tällainen käyttäytyminen herättää pientä närää niin lopputulos on varmasti positiivinen.

Leijona

Viikkohoroskooppi

Jos tänään ajatus sotkeentuu ajoittain oikein kunnolla, niin kysymyksessä on selvä ristiriita sisimpien tunteittesi ja muille antamasi vaikutelman välillä. Joudut siis hiukan määrittelemään suuntaasi ennen kuin ajatus jälleen kirkastuu.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

Joku puuttuu tekemisiisi ikävältä tuntuvalla tavalla, mutta voit kääntää tilanteen voitoksesi kysymällä vilpittömästi mitä hän tekisi sinun asemassasi. Siihen hän nimittäin ei pysty asettumaan.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

Joku hyvin hankala väärinkäsitys saattaa sotkea tämän päivän lukujärjestyksen, mutta älä anna moisen pikku seikan sotkea koko elämääsi. Muuta suosiolla lukujärjestystä paremmin olosuhteita vastaavaksi.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

Hoida ihmeessä jokainen mieltäsi askarruttava asia kuntoon heti kun sellainen juolahtaa mieleesi. Osaat nyt esittää asiasi niin vastustamattomalla tavalla että viesti menee varmasti perille.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 27.5.-2.6.

Kuukausihoroskooppi 5/2016

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

X