Päivähoroskoopit

Päivähoroskooppi sunnuntai 29.5.

Teksti:
Anna.fi

Viikonloppuna voimme jännittää, mitä kaikkea suuressa maailmassa tapahtuu, sillä rahamarkkinat ovat nyt totisen paikan edessä. Henkilökohtaiseen elämään sen ei tarvitse antaa vaikuttaa. Nautitaan vain alkaneesta kesästä satoi tai paistoi.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

Ilmassa on selvää jännitettä, mutta tällä kertaa se ei liity sinuun vaikka siltä näyttäisi. Sinulla on ennemminkin erotuomarin rooli lähistölläsi toteutuvassa kiistassa, joten pidä pilli huulilla ja ole valmis puhaltamaan peli poikki ennen kuin tapahtuu mitään vakavaa.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

Älä unohda todellista päämäärääsi vaikka joku yrittääkin tänään vaikuttaa tunteisiisi varsin dramaattisilla sanakäänteillä. Säilytä suuntasi ja hyväksy nopeasti vaihtuvat tunnetilasi apuvälineiksi tarvittavien ratkaisujen tekemiseen.

Kauris

Viikkohoroskooppi

Sinua yritetään ehkä vetää mukaan kiistaan, joka ei tarkemmin ajatellen liity sinuun millään tavalla. Sanoudu siis irti muiden sanailusta, vaikka mukaan hyppääminen tuntuisi kuinka houkuttelevalta.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

Et ehkä tunne saavasi kunnon otetta tämän päivän tehtäviisi. Tunne kuuluu nyt asiaan ja kaikki menee hyvin kun vaan annat itsellesi luvan olla sopivasti pihalla ja edetä omaan tahtiisi. Minne sinulla oikeastaan on kiire?

Kalat

Viikkohoroskooppi

Tunteet leiskahtelevat tavallista helpommin, jos alitajuinen ja tietoinen osa sinua ovat hiukankaan eri raiteilla. Tunneleiskahdusten tarkoitus on herättää sinut katsomaan mikä juuri tuossa tilanteessa on pielessä ja mitä sinä itse voisit asialle tehdä.

Oinas

Viikkohoroskooppi

Joku lähelläsi oleva ihminen menettää tänään malttinsa, mutta sinullapa on käsissäsi avaimet tilanteen rauhoittamiseksi. Uskalla vain puuttua asiaan kuin asiaan omalla vilpittömällä näkemykselläsi.

Härkä

Viikkohoroskooppi

Koeta ottaa etäisyyttä ympärilläsi tapahtuviin välien selvittelyihin. Älä mene puuttumaan asioihin ellet ole aivan varma omasta osuudestasi, sillä tänään omakaan pinnasi ei ole ihan vahvimmasta päästä.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

Seuraa tarkoin herkästi ailahtelevia tunteitasi, sillä niitä on herkkyydestäsi johtuen helppo ohjailla ja jopa manipuloida ulkoa päin. Mieti tarkoin mihin olet pyrkimässä tässä elämässä ja mitä itse haluat juuri sillä sekunnilla kun tunneaalto yllättää.

Rapu

Viikkohoroskooppi

Naapurit tai ystävät tuntuvat seuraavan edesottamuksiasi tavallista tarkemmin. Anna heille lisää purtavaa ja tee jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä tämän pitäisi olla kaikin puolin menestyksellinen päivä sinulle.

Leijona

Viikkohoroskooppi

Olet ehkä hiukan yliherkällä päällä reagoimaan muiden sinusta esittämiin mielipiteisiin. Tänään olisi viisasta heittäytyä kuuroksi arvostelulle, sillä tunteesi vaihtuvat sellaisella vauhdilla että et itsekään tiedä, mihin olet matkalla.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

Seuraat ikään kuin tarkkailijana elämää ympärilläsi. Haluaisit luultavasti puuttua moneenkin asiaan, mutta koeta pysyä kaikkien selkkausten ulkopuolella. Asiat eivät lopulta koske sinua juuri lainkaan.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

Sinulta odotetaan jotain nopeaa ja radikaalia ratkaisua johonkin tänään esille nousevaan asiaan. Älä epäröi poiketa aikaisemmasta linjastasi tai itsellesi suunnittelemastasi aikataulusta, jonkun innostavalta tuntuvan asian hyväksi.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 20.-26.5.

Kuukausihoroskooppi 5/2016

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

X