Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horokooppi torstai 28.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko, kuu ja Merkurius tulimerkissä leijonassa tuovat sinulle, toiselle tulimerkille melkoisen pläjäyksen virtaa, joka auttaa sinua saamaan itseäsi esiin ja tahtoasi näkyviin. Kunhan et mene innossasi liian pitkälle! Jonkin vapaa-ajan aktiviteetin suhteen on tilaisuus edistyä, ja vedät puoleesi myös ihastusta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusikuu näyttää pumppaavan esiin asioita, jotka painottavat kotiseudun merkitystä, mutta suhtautumisesi siihen voi saada myös erilaisia sävyjä. Kotiasioissa on myös pähkäiltävää, joka vaatii nopeaa reagointia. Isompiakin muutoksia voi olla esillä, ja mielipide-eroja! Merkityksellisiä päiviä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viestinnälliset taitosi senkun terävöityvät ja reaktiosi nopeutuvat! Mielen ja paperien liikettä on nyt niin paljon, että voit suorastaan tulla vauhtisokeaksi. Tästä syystä kannattaa olla varovainen, jos teet vaikkapa sopimusta! Sama koskee liikkumista eri välineillä, kuten autolla. Keskity suhteessa rauhalliseen nautintoon!

Rapu (21.6.-22.7.)

Pääpaino näyttäisi näinä päivinä olevan materialla. Toisin sanoen, tilanne vaatii keskittymistä ja mielesi sopukoissa voi liikkua tarve luopua hyödyttömistä esineistä, vaatteista tai muusta tavarasta, ja voit muistaa, että ehkä joku tarvitsee niitä enemmän kuin sinä. Tunnetyydytystä on ilmassa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkissäsi on harvoin näin monta planeettaa kuin nyt ja lähipäivinä, ja se tarkoittaa sitä, että olet mahdollisesti jonkin toiminnan polttopisteessä, keskiössä. Olet myös erittäin tahdonvoimainen ja voit yrittää päästä harmaan kiven läpi vaikka väkisin. Ehkä se onnistuu ja pulpahdat ulos uudistuneena!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pinnan alla näyttäisi olevan paljon kiinnostavia asioita. Ehkä kyse on salaperäisestä asiasta, joka sinun täytyy vaivihkaa selvittää tai jostain, joka ei kestä päivänvaloa. Mielesi liikkuu todennäköisesti tavallista enemmän alitajuisissa aiheissa tai mielikuvituksessa. Ystävyys kantaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt näyttää vahvasti siltä, että olet henkisesti yläilmoissa, joissakin ihanteiden ja tulevaisuuden visioiden maailmoissa. Uudistushalua on lähipäivinä monien vaakojen ympärillä ehkä enemmän kuin koskaan ja sanonta ’elämä on tehty elettäväksi’ voi kuulostaa oikealta. Odotat paljon suhteelta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt ja lähipäivinä olisi syytä hengittää rauhallisesti ja tarkastella asioita niin tyynesti kuin mahdollista, vaikka haasteelliset planeetat vetävät kärjistyneisiin asetelmiin, reaktioihin tai sitten ultrakiireeseen. Suunnanmuutos urallasi on mahdollinen, jos huomaat, että työsi ei vastaa sitä, mitä oikeasti haluat.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat leijonan merkissä tuovat sinulle todella kovaa imua lähteä ulkomaille ja syleillä maailmaa ja eri kulttuureja! Monien jousimiesten osa on muutenkin tutustua johonkin toiseen kulttuuriin syvällisesti elämänsä aikana. Rohkeus, into ja aloitteellisuus voivat patistaa sinut myös julistamaan tai opiskelemaan.

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat ovat sellaisessa kulmassa, että ne voivat korostaa omistamisen tarvetta äärimmilleen!  Se voi tarkoittaa omistusten vertailua tai uusien sijoitusten sumplimista. Omistaminen voi liittyä myös ihmissuhteisiin, ja saatat pohtia, kuka on sinulle omistautunut ihminen ja kuka ei. Haluat enemmän!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tahtiin toisten kanssa tulee intensiivisempiä tai kiireellisempiä sävyjä, ja se johtuu mahdollisesti siitä, että kiireitä oli aiemmin aliarvioitu ja varautuminen on puutteellista. Sumpliminen toisten kanssa voi liittyä suuriin muutoksiin ja hermoja ei voida säästellä. Tapaamisiin voi tulla muutoksia näinä päivinä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Perinpohjaisuus on teemana näinä päivinä. Kuinka suorittaa tehtävät mahdollisimman huolellisesti ja yksityiskohtaisesti, ja kuinka kierrättää tai luoda vanhasta uutta. Kuinka korjata puutteita terveydentilassa tai ennaltaehkäisyssä on sekin esillä. Arki tai työympäristö voi olla mullistuksessa jostain syystä.

X