Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.7.–3.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Muutama päivä sitten elämä tuntui olevan täynnä mahdollisuuksia, mutta nyt näytät palaavan rytinällä maan pinnalle. Mikään ei ole kuitenkaan liian myöhäistä. Kun puhut asianosaisille, löydätte ratkaisun. Hurmaat persoonallisuudellasi mennen tullen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos asiat sujuivat rennosti viime viikolla, nyt ilmassa on jännitteitä – mustasukkaisuutta ja muita voimakkaita tunteita. Toisaalta nämä tunteet häviävät yhtä nopeasti kuin ilmestyivätkin. Opit samalla jotain arvokasta ihmisluonteesta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jonkinlainen ahdinko saattaa varjostaa elämääsi. Voit joko tehdä asialle jotain tai toivoa, että se häipyy itsestään. Parempi vaihtoehto on tarttua toimeen, vaikka se johtaisi sanalliseen yhteenottoon. Jakson lopulla ilahdut yllättävästä tapaamisesta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Läheinen ihmissuhde voi aiheuttaa jännitteitä, mutta positiivisen asenteen ja oikeiden sanojen myötä tilanteeseen löytyy ratkaisu. Tulevien neljän viikon aikana olet huomion keskipisteenä. Pelaa korttisi oikein, ja kaikki on mahdollista.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jos haluat jotain, teet kaikkesi saadaksesi sen. Mikäli olisi mahdollista saavuttaa jotain vielä parempaa, lähtisitkö jahtaamaan sitä? Luultavasti. Oletko valmis asettamaan tavoitteesi entistä korkeammalle?

Kauris 21.12.–19.1.

Jännitteet voivat helpottua, jos annat läheiselle hänen tarvitsemaansa liikkumavaraa. Jos vain jyräät eteenpäin kuuntelematta toista, saatat menettää ystävän tai pahoittaa kumppanisi mielen. Kerro rehellisesti, mitä haluat ja miksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin asia vaivaa mieltäsi, ja tarvitset nyt tuoreen näkökulman. Lupaavalta näyttänyt juttu tekee mahalaskun. Mitään ei ole kuitenkaan vielä menetetty. Usko itseesi, niin asiat kääntyvät oikeaan suuntaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Usko itseesi, älä toisten sanomisiin. Niin saavutat haluamasi. Vaikka siltä ei aluksi tuntuisi, älä luovuta tai vielä pahempaa, älä anna toisten taivuttaa sinua luopumaan haaveistasi. Ole valmis tarttumaan tilaisuuteen, kun se tulee kohdallesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet saattanut elää haavemaailmassa viime aikoina. Nyt todellisuus iskee kovaa, mutta se auttaa sinua heittämään pois turhat kuvitelmat, ja pystyt etenemään realististen suunnitelmien kera. Ole valmis nauttimaan elämästä.

Härkä 20.4.–20.5.

Tulevaisuuden suunnitelmasi ovat kenties olleet liian korkealentoisia, joten sinun täytynee madaltaa odotuksiasi. Se ei välttämättä ole huono asia. Jos jokin projekti lähenee loppuaan, tee kaikkesi saattaaksesi se onnistuneeseen päätökseen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessä on dynaamisia muutoksia, ja tunnet olevasi valmis aloittamaan alusta. Pystyt luopumaan sitoumuksista, jotka ovat pidätelleet sinua aivan liian pitkään. Tartut innolla eteesi tuleviin haasteisiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat joutua tekemään suuria muutoksia työn alla olevan asiaan. Et ehkä pääse yli eteesi ilmaantuvista esteistä ilman uhrauk­sia. Mutta ne tehtyäsi tie on avoin menestykselle. Käytä avautuvat tilaisuudet eduksesi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X