Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 11.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jupiter-planeetta tulee merkkiisi noin vuodeksi, joten saat parhaimmillaan kokea tämän ”onnen planeetan” autuutta. Sinut huomataan paremmin, saat enemmän mahdollisuuksia ja ehkä tilaisuuden parantaa huomattavasti elinolosuhteitasi! Olet tosimielessä lähtökuopissa vasta kuun lopulla.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jupiterin merkin vaihto vaikuttaa sinuun noin vuoden verran niin, että syvennyt enemmän aiheisiin, niiden piileviin tai salaperäisiin puoliin. Se tuntuu ehkä hieman jo nyt. Syventymistä on tiedossa konkreettisessa asiassa nyt ja lähiviikkoina. Tavaran hankkimista ei voi oikein suositella. Suhde kukoistaa piilopaikassa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elohopeamainen Merkurius-planeetta on sinun planeettasi, ja sen tänään alkava perääntyminen voi tehdä olosi hankalaksi. Peruutus tai aikataulunmuutos voi tulla useamminkin tänään ja lähiviikkojen aikana. Jupiterin merkinvaihdos puolestaan aktivoi osallistumistasi ryhmään tai verkostoon.

Rapu (21.6.-22.7.)

On todennäköistä, että alat nähdä merkittävän tavoitteen silmiesi edessä niin, että uskot itseesi sen suhteen. Unelman toteuttaminen lähiaikoina on mahdollista! Kyseessä voi olla myös vapauttavan vaiheen alkaminen työssäsi, etkä halua enää raataa samalla tavalla kuin ennen. Katsot ylöspäin jotakuta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jupiterin siirtyminen oinaaseen vuodeksi on sinulle positiivinen, sillä saat paljon kokemuksia matkailusta ja muista kulttuurisista tai korkealentoisista henkirei’istä ja sinun on helpompi saada asioita tehdyksi. Yhteisössäsi on asioita, joihin täytyy paneutua toden teolla. Venus suosii ystävyyttä kaukaisiin paikkoihin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Perimmäinen olotilasi on erittäin hyvä, sillä aurinko ja kuu tukevat kokonaisvaltaista hyvää oloa, jolloin tunteet ja tahto ovat sopusoinnussa keskenään. Olet toki kokenut jo pidempään uutta helppoutta päästä irti huonoista tottumuksista ja vanhoista käyttäytymiskaavioista. Tarkkuutta vaaditaan!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jupiter siirtyy merkkiäsi vastapäätä noin vuodeksi, ja se tarkoittaa enemmän ulostuloa, näkyvyyttä, railakkuutta, juhlimista tai värikkyyttä. Se voi merkitä myös yhteistyön kehittymistä tai laajentumista niin työssä kuin yksityiselämässäkin. Juuri nyt on pieni stoppi ja kaivaudut syvälle ehkä matkasuunnitelmassa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Monenlaista painetta on ollut elämässäsi viime aikoina, mutta nyt ja lähitulevaisuudessa tärkeimpiä ovat arkisen ympäristön ja työtottumusten järjestäminen uuteen uskoon. Alat huomata paremmin, mikä on vialla, ja se auttaa siinä. Yhteisössäsi on keskinäistä riippuvuutta tai yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Päivässäsi saattaa olla jotain hämmentävää tai sekavaa, joten pidä huolta, että tavarat löytyvät oikeilta paikoilta ja että kalenterisi on päivitetty. Yhteispeliin toisten kanssa tai sopimuksiin voi tulla ylimääräisiä pulmia tai väärinkäsityksiä. Parin viikon aikana ei kannata hankkia uusia laitteita!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet monelta osin mukavassa planeettojen harmonisessa virrassa, ja siksi sinusta voi tuntua siltä, että saat tukea eri puolilta ja monet ovat kanssasi samaa mieltä. Mitä työhön muuten tulee, ilmassa on myös salattavia asioita tai paljon sumplimista taloudellisista mittareista. Perheasioihin tulee uusia sävyjä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Psyykkistä herkistymistä on ilmassa niin, että joko olet itse reagoimassa herkästi kaikkeen, ja sen seurauksena haluat vetäytyä tai sitten olet altis näkemään toisten hädän ja toimimaan sen eteen. Merkurius-planeetan perääntyvä liike ei vaikuta sinuun paljon, mutta älä kuitenkaan hanki uusia laitteita!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa on jonkin verran jännitteitä, varsinkin siksi, että koet jonkun rajoittavan sinua tai ohjaavan suuntaan, johon et ole aikeissa mennä. Väärin lausuttuja sanoja tai liian nopeita päätelmiä voi tulla, joten nyt on erityisen tärkeää pitää kieli keskellä suuta! Toisaalta hoidat käytännön seikan ultranopeasti.

X