Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 20.7.

Teksti:
Sissi Sundell
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos
Venuksen oppositio Plutolle on tarkimmillaan vasta huomenna, mutta jyllää kyllä täysillä jo tänään ja pitkälle ensi viikkoon. Magneetit ovat niin voimakkaita, ettei kohtaloita pysty järjellä asettelemaan mihinkään kuosiin.

Oinas

Ellei rakkauselämäsi ole kunnossa, niin lähipäivinä voit huomata lähes kaiken muunkin menevän pahasti poskelleen. Elämä pakottaa sinut näkemään mahdolliset ongelmat parisuhteessasi, eikä anna sinulle rauhaa millään sektorilla, ennen kuin tasapaino kumppanisi kanssa on saavutettu.

Härkä

Elämässäsi on ainutlaatuista säpinää ja rakkauden tuulet puhaltavat purjeisiisi monesta suunnasta. Ole valmis ottamaan vastaan melkein liian hyvältä tuntuvia tarjouksia sinua arvostavilta ihmisiltä. Ihastumisia ja rakastumisia tapahtuu herkästi tämän jakson aikana ja siitäkin täytyy voida nauttia.

Kaksonen

Ihan tässä lähipäivinä saat varautua suureen innostukseen jossakin sinulle tärkeäksi muodostuneessa asiassa. Olosuhteet eivät ole nyt parhaat mahdolliset ja joudut tekemään vaikeita päätöksiä, ennen kuin pääset kyseisen asian kimppuun oikein tosissaan. Nyt on uskallettava pahoittaa jonkun mieli hetkeksi.

Rapu

Rakkauselämän ehdottomuus pompottaa sinua Pluton tehdessä oppositiota Venukseen merkissäsi. Vain aito ja totuuteen perustuva rakkaus painaa vaa’assa tämän jakson aikana. Kaikki muu saa sinut näkemään punaista ja tekemään sekä omasta että toisen elämästä vaikeaa. Tietoinen sitoutuminen on valttia.

Leijona

Olet joidenkin väistämättömien valintojen edessä rakkauselämääsi liittyvissä asioissa. Ahdistava olotila ei päästä sinua otteestaan, ennen kuin otat ensimmäisen konkreettisen askeleen tilanteen korjaamiseksi. Kysymyksessä on hyppy tuntemattomaan ja vastaus selviää vasta perillä.

Neitsyt

Venuksen sekstiili ja Pluton kolmio tekevät sinusta tämän ajan ehdottoman suosikin, jolle on luvassa vauhdikkaita kohtaamisia varmasti ihanien ihmisten kanssa. Ellet ihan varmasti tiedä kenen kanssa haluat tämän elämäsi juuri nyt jakaa, niin vaihtoehtoja ainakin riittää vaikka kuinka paljon.

Vaaka

Venus ja Pluto ovat molemmat tarkassa neliössä merkkiisi ja siksi elät hyvinkin kriittisiä hetkiä rakkauselämässäsi. Ellet kohtaa kumppanuudessa aitoa ja hyväksyvää rakkautta, niin koet yhdessä olon erittäin ahdistavana ja olet taipuvainen syyttämään toista omien tunteittesi vajauksesta.

Skorpioni

Venuksen kolmio auttaa sinua näkemään, mitkä asiat ja ihmiset ovat sinulle arvokkaita. Sinulla on nyt rohkeutta ja jopa uhmakkuutta hakeutua sellaisten ihmisten seuraan, jotka ovat vilpittömiä ystäviäsi. Näissä piireissä tapahtuu helposti myös ihastumisia ja jopa rakastumisia, sikäli kun olet sellaista vailla.

Jousimies

Eteesi osuu näinä päivinä joitakin hyvin houkuttelevia asioita tai ihmisiä, jotka vetävät sinua vastustamattomasti puoleensa. Nyt on tärkeää päättää itse asioistasi ja tehdä tavallista rohkeampia siirtoja päivittäisessä elämässä. Ellei rohkeus riitä, iskee ahdistava tunnelma pahemman kerran kimppuusi.

Kauris

Venus tekee nyt oppositiota merkissäsi olevaan Plutoon ja siksi koet ehkä hyvinkin voimakasta aggressiivisuutta omaa arvomaailmaasi uhkaavia seikkoja kohtaan. Kaipaat elämääsi aitoa ja kiihkeää rakkautta, etkä pysty ottamaan vastaan yhtään pienempiä tunteenilmauksia.

Vesimies

Varustaudu yllättävään kutsuun tai tilaisuuteen, johon sinun on vastattava viivyttelemättä. Ellei sinulla ole rohkeutta tehdä tällaista päätöstä, koet syvää tyytymättömyyttä kumppaniasi kohtaan, vaikka todellinen syy on sinussa itsessäsi. Tiedosta tämä mahdollisuus ja rohkaise itseäsi nopeisiin päätöksiin.

Kalat

Elät hyvin vahvassa tunnelatauksessa näiden päivien aikana ja koet suurta vetovoimaa sinulle arvokkaita asioita ja ihmisiä kohtaan. Saat myös omat haaveesi ja toiveesi toteutumaan ihmeen helposti, mikäli lähdet aloittamaan niitä jollain konkreettisella tavalla. Myös vetovoimasi on korkeassa kurssissa.

X