Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 25.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Näinä päivinä et ole välttämättä ollut hyperaktiivinen, vaan pysyt enemmän paikoillasi tai nautit vaan elämästä. Parhaimmillaan tämä on mielekkäiden keskustelujen aikaa, ja tuttuja ilmaantuu kenties ovellesi. Voit olla hyvin aikaansaava kaikessa mikä vaatii nopeaa reagointia ja kirjallisia kykyjä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Saat yhä parhaat palat elämästä irti, jos keskityt aistielämyksiin, jotka voivat liittyä herkullisen ruuan valmistamiseen tai siitä nauttimiseen, tai sitten luonnon kauneus saa sinut pauloihinsa poikkeuksellisella elämyksellä. Planeetat voivat johtaa myös runsaaseen shoppailuun ja löydät itseltäsi erilaisia tuotteita.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Useat planeetat kannustavat hyperaktiivisuuteen ja aloitteellisuuteen, joten olisi ihme, jos et nyt saa itsestäsi irti liikkeellelähtöä merkittävässä hankkeessa. Kykenet myös saamaan maaliin asioita, jotka vaativat useamman ihmisen mukanaolon. Panosta ulkoiseen olemukseesi, niin huomaat mitä tapahtuu!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jo edellisen kuun puolelta esillä ollut ahkerointi tai hikinen aktiviteetti pitäisi olla vielä kuvioissa mukana, ja joka tapauksessa kannattaa viedä asioita eteenpäin, kun siihen on mahdollisuus. Aivan toisenlainen kolikon puoli on kuitenkin energia, joka vetää sinua sisäänpäin, tutkiskelemaan tai lueskelemaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Pyrkimys jonnekin on kova, joko sinulla, työtoverillasi, kumppanillasi tai perheenjäsenelläsi, sillä kaikki planeetat pyrkivät laajentamaan horisontteja ja tekemään elämästä mahdollisimman mielenkiintoista. Moninainen osallistuminen moninaisiin aktiviteetteihin tyydyttäisi uteliaisuuttasi, joten vaihtele!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Monet merkkisi edustajat haluavat nyt näkyä ja kuulua, vaikka Suomen suvessa on yleinen pyrkimys rauhaan ja hiljaisuuteen juuri kesän ytimen aikana. Kohdallesi voi tulla tilaisuus, jossa tapaat ihmisiä arvokkaissa tai juhlavissa merkeissä. Venuksen haasteellinen asema voi kertoa suhteen ristiriidasta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Et ehkä kulje enää niin täydellä terällä kuin vielä viikko sitten, mutta samat pyrkimykset ja sama tahto edetä ovat yhä olemassa ja poikkeuksellisen voimakkaina ihan koko elämänkaartasi ajatellen. Korkeassa asemassa oleva henkilö on todennäköisesti tukemassa sinua, mutta sydämesi lentää kaukana.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tässä päivässä on jotain, mikä saa sinut toimimaan järjestelmällisesti muiden kanssa, ehkä hitaasti, mutta varmasti. Hermoille käyviä viivästyksiä voi tulla ja tilannetta on päivitettävä sen mukaan. Kuten monena muuna päivänä, nytkään ei ole aika tuoda esiin kaikkia valttikorttejasi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toisten kanssa asioiminen voi vain kiihtyä ja monenlaista tekemistä ja asioiden toimittamista on luvassa. Ennen kaikkea keskustelut näyttävät olevan erityisen intensiivisiä, ja vastakkaisia näkemyksiä tuodaan esiin. Arkisissa puuhissa voi olla jähmeyttä tai korjattavaa ilmaantuu. Huono suhde voi huonontua.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinun kannattaa paneutua pienimuotoisiin tehtäviin ja varautua siihen, että kohdallesi ei osu välttämättä aplodeja tekemisistäsi. Työn arvo on kuitenkin yleensä sinulle itsestään selvää, joten et välttämättä näe tässä mitään ongelmaa. Hoida suhdettasi niin, että huomioit tehtävät tasapuolisesti ja arvostat toista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Et ehkä saa kotiasioita niin nopeasti liikkeelle kuin haluaisit, ja kodin piirissä voi esiintyä monenlaista jahkailua tai odottamista. Älä kuitenkaan yritä mahdottomia, sillä voit pahentaa asioita kiirehtimällä. Kaikki viihteeseen ja elämästä nauttimiseen liittyvä on erinomaisten tähtien alla, ja rakkauskin kipinöi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet saanut viime päivinä jotain uutta energiaa käyttöösi, ja se auttaa selviytymään haasteista. Merkurius ja Venus ovat haasteellisesti merkkiisi vielä jonkin aikaa ja stimuloivat sinua reagoimaan voimakkaammin, mutta näistä reaktioista voi syntyä myös riitaa. Perhepiiriin ja kodin korjauksiin kannattaa panostaa.

X