Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 25.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Monta uutta näkökulmaa ja tunnelmaa on ehtinyt pyörähtää ajatuksissa tämän viikon aikana ja nyt on enemmän kuin otollinen hetki sovittaa uudet palikat paikoilleen elämässäsi. Hurjaa sujuvuutta on tarjolla tekijöille.

Oinas

Tämän kuvion aikana energiaa riittää melkein mihin tahansa, mutta jos haluat menestyä niin suuntaa se vain ja ainoastaan itseäsi kiinnostaviin kohteisiin. Terve itsekkyys on valttia tämän päivän pokeripöydässä. Panokset ovat suurempia kuin äkkiä osaisit kuvitella, joten käytä valttikorttisi oikein.

Härkä

Tiedät kyllä mitä pitäisi tehdä saadaksesi elämäsi paremmalle mallille, mutta joku vain estää sinua toimimasta. Nyt kannattaa tarttua härkää sarvista ja tehdä se ensimmäinen merkittävä siirto. Koko paketti ei tule kuntoon kerralla, mutta onnistunut aloitus on ratkaisevassa asemassa ja nyt on paras hetki aloittaa.

Kaksonen

Mahtava päivä laittaa asioitasi uuteen järjestykseen tai solmia konkreettisia sopimuksia omien suunnitelmien toteuttamiseksi. Älä epäröi ainuttakaan mieleesi juolahtavaa ideaa vaan lähde epäröimättä toteuttamaan niitä niin pitkälle, kuin ne suosiolla suostuvat tällä kertaa menemään. Askel se on pienikin askel.

Rapu

Sinulla on oma käsityksesi siitä miten haluat hoitaa asioitasi ja elämääsi. Tänään et kestä että kukaan tulee neuvomaan tai määräämään sinua. Jos yrität sopeutua muiden asettamaan aikatauluun, niin huomaat nopeasti kuinka pahasti se pystyy sekoittamaan sinun elämäsi ja suunnitelmasi.

Leijona

Osaat tänään kohdistaa energiasi oikeisiin kohteisiin ja tehdä nopeita, johdonmukaisia ratkaisuja. Keskity asioihin, jotka koet itsellesi tärkeiksi, sillä tänään jokainen mielekkääksi kokemasi juttu lähtee etenemään hurjalla vauhdilla. Pyhitä tämä päivä omille jutuillesi ja mielijohteillesi, jos haluat potkua elämääsi.

Neitsyt

Saturnus hidastaa tänään menoasi etkä voi välttyä huomaamasta ketkä ovat vaikeuksien takana. Mieti ovatko he todella välttämättömiä elämäsi osasia ja jos ovat niin minkä aseman olet heille antanut. Lopulta määräät vain itse omista rajoitteistasi ja jos haluat lisää tilaa, niin vain sinä voit antaa sitä itsellesi.

Vaaka

Olet erittäin järjestelmällisellä tuulella ja saat asiasi hoitumaan haluamallasi tavalla. Älä siis epäröi tarttua haastaviinkaan tehtäviin. Olet parhaillaan aloittamassa hyvin merkittävää kahden vuoden mittaista projektia elämässäsi. Pidä huolta, että kaikki mitä nyt teet on varmasti sinulle mielekästä.

Skorpioni

Tänään et saa vastentahtoisia asioita sujumaan sitten niin millään ilveellä ja parempi onkin jättää ne suosiolla myöhempään ajankohtaan. Tämä Marsin ja Saturnuksen vauhdittama aika on pyhitetty menestykselliselle tekemiselle joka tuntuu aina hyvältä. Jos siis vähänkään tökkii, niin lopeta vääntäminen.

Jousimies

Löydät ihmeellisellä tavalla parhaat mahdolliset ratkaisut kaikkiin ongelmiisi lähipäivien aikana ja pääset hyvin eteenpäin elämässäsi. Käytä tätä erinomaista jaksoa kaikin tavoin hyväksesi ja keskitä energiasi vain sellaisiin asioihin, jotka todella kiinnostavat ja innostavat sinua.

Kauris

Tänään et tahdo millään jaksaa paneutua asioihin, jotka eivät vie omaa elämääsi eteenpäin vaan hermostut helposti pienestäkin vastoinkäymisestä. Hermostuminen johtuu ajan laadusta, joka tänään suosii voimakkaalla myötätuulella kaikkea mielekästä ja hyvältä tuntuvaa tekemistä.

Vesimies

Lähipäivien aikana tiedät tarkalleen miten toimia missäkin tilanteessa ja oikein käytettynä tämä energia tietää kauaskantoisia onnistuneita ratkaisuja, jotka siivittävät sinut menestyksen vauhdikkaille raiteille. Kaikki omat suunnitelmasi ovat onnettaren suosiossa ja nyt niitä kannattaa viedä vauhdilla eteenpäin.

Kalat

Jos tunnet vahvaa tarvetta muuttaa jotakin konkreettisessa päivittäisessä elämässäsi niin rohkaise mielesi sillä tänään siihen on hyvä mahdollisuus. Asiat, jotka eivät ole kohdallaan tuntuvat erittäin ahdistavilta, eikä ahdistus helpota ennen kuin otat itseäsi niskasta ja lähdet korjaamaan tilannetta.

X