Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 28.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Näinä päivinä sinulla näyttäisi olevan erinomaiset valmiudet koota ajatuksiasi niin, että saat selville kokonaiskuvan ja omat mahdollisuutesi siinä. Itseilmaisusi on kaiken kaikkiaan selvempää ja kirkkaampaa näinä aikoina ja sitä voit hyödyntää myös. Venuksen sijainti kaloissa voi pitää sinua haaveilun piirissä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Auringon ja kuun haasteellinen asema keskenään voi vaikuttaa sinuun niin, että tahdon ja tunteen välillä on tietynlainen taisto. Kotiasia voi myös ponnahtaa esiin ja siihen on tartuttava nopeasti. Jokin päämäärä voi selkiintyä reippaalla kädellä näinä päivinä, joten siirrä oivallukset työviikon ohjelmaan.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mars ei vielä lähtenyt merkistäsi mihinkään, joten energialataus senkun jatkuu ja voi saada sinut saamaan aikaan poikkeuksellisen paljon! Pientä väsähtäneisyyttä voi nyt tulla kuvaan mukaan ja se vaikuttaa todennäköisesti pari päivää. Olisiko aika ottaa pikku pyrähdys vaikkapa kylpylässä tai hierojalla?

Rapu (21.6.-22.7.)

Jo monta kuukautta kestänyt Marsin vaikutus alitajuntaan ja auttamiseen liittyvällä sektorilla on voinut tuoda sinut läheisemmin yhteen auttavien tai autettavien ihmisten kanssa. Joka tapauksessa psyykkeen aktivoituminen näkyy uusina oivalluksina ihmisen psykologiasta. Matkalla voi sydän sykähtää!

Leijona (23.7.-22.8.)

Mahdollisuudet näyttäisivät nyt olevan erittäin hyvät tulevaisuuden suunnitelmien tekoon, sekä työssä että yksityiselämän puolella. Planeetat suosivat aloitteellisuutta ryhmätoiminnassa monin tavoin, ja siihen lasketaan mukaan ryhmäliikunta. Onko sinulla heräämässä tunteita varattua ihmistä kohtaan?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit olla näinä päivinä tehopakkaus-osastoa siellä missä kuljetkin, ja sinun voi olla vaikea vain olla tai viettää rentoa vapaa-aikaa. Tähdellisen tekemisen tarve nimittäin kutsuu niin kovaa. Ehkä voit nauttia enemmän näinä päivinä aistillisuudesta, kuten vaikka pienellä matkalla. Paranna suhdettasi näin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu on siirtynyt pois vastakkaisesta merkistäsi, jossa se toi suorempaa vuoropuhelua tai äkkilähtöjä. Nyt pari päivää menee kuun sijaitessa rauhallisessa härän merkissä, mikä juuri sinun kohdallasi voi tuoda pohdintoja taloudellisesta turvallisuudesta tai sijoittamisesta. Venus puolestaan korostaa suhteen arkea!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko ja kuu ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi, mikä voi laittaa sinut aika ajoin ymmälle jonkun tarkoitusperistä. Haluaisitko itse jotain muuta kuin mitä on tarjolla vai ärsyttääkö joku kotioloissa? Venus voi puolestaan kohottaa luovat taipumuksesi huippuunsa, jos ei tänään niin tulevina viikkoina!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vauhdikkuutta ei juuri nyt näyttäisi olevan kovin paljon tapetilla. Arjen ponnistukset tai välineiden kanssa väsääminen näyttäisivät olevan enemmän esillä. Tarpeellisia korjauksia tai paikkauksia on ehkä tehtävä myös. Venus osuu merkkiisi hiukan haasteellisesti, joten kieli olisi hyvä pitää keskellä suuta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tunnetasolla näyttäisi olevan pari mukavaa päivää, jotka tasoittavat tietä tulevaa varten. Jokin saa turvallisuuden tunteesi palautumaan tai sitten saa tyydytystä aisteillesi, oli kyse sitten hyvästä ateriasta, kauniista taiteesta tai upeista maisemista. Saat parhaimmillaan tunteesi näkymään keskustelussa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kodin piirissä on todennäköisesti seikkoja, jotka saavat sinut reagoimaan voimakkaasti, oli kyse sitten positiivisista tai negatiivisista tunteista. Perhepiirissä saattaa myös olla vaihe, joka liittyy aiempiin muutosvaiheisiin. Suhteisiin tulee nyt helposti aiheita, jotka liittyvät materiaan, ehkä shoppailukin yhdistää.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunneplaneetat ovat kannaltasi suotuisassa paikassa, joten sisäinen olotilasi on pääosin hyvä. Voit saada paljon esimerkiksi merkityksellisistä keskusteluista tai kanssakäymisestä lähellä asuvien ihmisten kanssa. Tunnetko jonkinlaisen luottamuksen voimistuneen? Jupiter voi helpottaa suhdettasi materiaan.

X