päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 7.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Koska kuu ja Pluto ovat vastakkaisessa asemassa taivaalla, voi monen kohdalla olla teräviä huomioita ja tunnetiloja, jotka pahimmillaan purkautuvat riitana. Parhaimmillaan umpisolmu läheisen kanssa selviää lopullisesti. On aika ottaa asiat vakavasti noin yleensä, mutta ystävyys aika ajoin riehaannuttaa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Syvällistä sanomaa tai tunteiden erittelyä voi olla luvassa, ja pääset helpommin kiinni omaan tunteeseesi, joka on voinut ollut esteenä täysipainoiselle hyvinvoinnille. On myös mahdollista, että selvität toisen kanssa hänen suhdeongelmaansa. Suhde johonkin paikkakuntaan saattaa askarruttaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Melko syvällisiä tunnelmia on tarjolla tänään ja paneudut todennäköisesti hyvin maallisiin aiheisiin, mikä onkin tullut tutuksi jo viime viikkojen aikana. Pirtsakkaa vaihtelua on kuitenkin myös luvassa, sillä varsinkin Venus ja Mars suosivat antoisaa suhde-elämää. Parisuhteessa näyttäisi olevan kohottavia kokemuksia näinä päivinä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Osaat nähdä tänään oivaltavasti perheasian ytimeen ja voit jopa ratkaista ongelman, joka oli hiertänyt pidemmän aikaa. Pinnan alla olevat asiat pulpahtavat nyt joka tapauksessa pintaan tavallista herkemmin. Yhteistyö voi sujua helposti, sillä näinä päivinä ilmassa on uutta kepeyttä tässä suhteessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Alitajuisia virtauksia voi tulla elämääsi, saatat siis oivaltaa läheisistä asioita, joista he eivät ole välttämättä itsekään tietoisia. Voit löytää uusia asioita yksinolon kautta tai paikassa, jossa on rauhaa ja hiljaisuutta. Kuitenkin suhde-elämässä näyttää tapahtuvan samanaikaisesti ja uudistava ihminen on linjoilla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteisöllinen kokemus on voinut painua mieleesi syvällisesti, tuoden uusia merkityksiä siihen, miten haluat osallistua tai auttaa. Sinulla voi olla nyt tarve saada jotain uutta esilläoloosi tai tyyliisi, ehkä ripaus nuorekkuutta kiinnostaa. Toiselta paikkakunnalta voi kuulua uutta ja ehkä osittain yllättävääkin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tänään ei ole helppo ohittaa mitään ilman tarvittavaa vakavuutta tai syvällistä paneutumista asiaan. Ehkä ilmassa on pohdintaa omasta tai jonkun toisen asemasta yhteisössä, ja vertailuakin saatetaan esittää. Rakkauden planeetat Venus ja Mars ovat upeasti merkkiisi, joten vetovoimatilanteita kypsyy.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletko näinä päivinä kurkottanut enemmän muihin maisemiin ja toisille paikkakunnille? Tunteet ovat voineet viedä sinua sinne, ehkä myös kaukaisten muistojen välityksellä. Jos matkustat nyt, kohde voi olla hyvin mieleenpainuva, ja sinne haluat palata myöhemminkin. Keskustelut ovat ylentäviä ja uudistushenkisiä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Venus, Mars ja Jupiter pitävät yllä sopivaa menoa ja meininkiä, jonka rytmi tuntuu sinulle sopivalta.  Ystävien ja läheisten kautta saat näinä päivinä kokea leikkisyyttä, liikunnallisuutta tai saat tilaisuuden lähteä lyhyille matkoille tai retkille. Painoa on yhä myös maallisilla seikoilla, eikä pankki- tai vakuutusasioihin pidä suhtautua ylenkatsovasti.

Kauris (21.12.-19.1.)

Jos jokin perheasia on odottanut pitkään ratkaisua, on se todennäköisesti tulossa. Jos et sinä, niin läheinen haluaa selkeyden. On myös mahdollista, että juuri nyt kaikkea puhdistetaan tai raivataan uuden tieltä. Venus liittyy maallisten asioiden sektoriisi, joten voisit kaavailla maallisia nautintoja suhteen hyvinvoinnin lähteenä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tämä päivä saattaa sisältää erinäistä pohdintaa arjen sujuvuudesta, ja jokin seikka voi vaatia erityistä perusteellisuutta. Terveysasiat voivat olla tapetilla jollain tapaa, ja mikäli olet ennaltaehkäisystä kiinnostunutta vesimies-tyyppiä, voit oivaltaa tärkeän seikan, kuten uuden vitamiinin roolin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla nyt suuria oivalluksia siitä, miten hoidat asioitasi niin, että saat itsellesi tarpeeksi. Uhriutuva tyyli ei ole todellakaan tarpeen, sillä osaat ja tiedät paljon, mistä täytyy saada kunnon palkkio tai kiitosta. Jos olet esillä, mukana voi olla jotain poikkeuksellisen syvällistä tai merkityksellistä!

X