Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 17.5.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tänään maanantaina Aurinko on tarkasti kolmiossa Plutoon ja ilmassa on tehokasta tekemisen meininkiä. Rohkeasti vain omia ideoita liikkeelle suurella tunteella. Pluton virtaa riittää hyvin koko viikolle.

Oinas

Vaikka oletkin joutunut elämään melkoisessa paineessa viime aikoina, niin tiedät kyllä mihin tähtäät elämässäsi. Yksi tärkeä askel on nyt edessäsi, sillä joudut päättämään, mitä juuri nyt haluat jättää pois elämästäsi. Kun päätös on tehty sujuu loppu kuin itsestään.

Härkä

Voima on kanssasi näinä päivinä ja voit luottaa sataprosenttisesti kaikkeen mitä olet tekemässä ilolla ja nautinnolla. Tämä on loistava hetki kaikille uusille ja sinua aidosti kiinnostaville aloituksille. On vaikea kuvitella, että mikään voisi mennä pieleen, joten käytä tämä mahtava tilaisuus hyväksesi.

Kaksonen

Vaikka elät hiukan stressaavassa tilanteessa, niin älä luule ettei sinulla ole ratkaisua ongelmiin. Nyt sinussa on voimaa vaikeaankin päätökseen, mutta sinun on täysin itsenäisesti päätettävä, mihin voimasi nyt kohdistat. Lupaa ei parane kysellä, sillä sitä et tule kumminkaan saamaan.

Rapu

Olet voimakkaiden energioiden keskipisteessä ja sinulla on hetkellisesti käytössäsi todella paljon sekä voimaa että viisautta. Luota energisyyteesi ja innokkuuteesi, sillä missä ne ilmenevät, ilmenee myös sinun menestyksesi.

Leijona

Tunnistat hyvin selvästi mikä tässä hetkessä kuluttaa kohtuuttomasti energiaasi. Nyt on oikea hetki tarttua tilanteeseen ja korjata se. Useimmiten riittää, että uskallat luopua jostakin menossa olevasta, rasittavaksi käyneestä projektista. Päätöksen jälkeen kaikki on heti paljon selvempää.

Neitsyt

Olet tärkeässä roolissa koko maapalloa koskevassa muutosprosessissa ja outo voima ajaa sinua tekemään suuria ja mullistavia ratkaisuja elämässäsi. Kaikki mitä tapahtuu, on sinun kannaltasi positiivista, eikä edessäsi olevia uudistuksia tarvitse lainkaan pelätä.

Vaaka

Alitajuinen ahdistus vaivaa mieltäsi jossakin asiassa ja se on merkki siitä että juuri tällä hetkellä voit tehdä ratkaisevia siirtoja oikeaan suuntaan mieltäsi askarruttavassa asiassa. Helpoista päätöksistä ei missään nimessä ole kysymys, mutta sitäkin tärkeämmistä tulevaisuutesi kannalta.

Skorpioni

Energialatauksesi on korkealla kaikissa sellaisissa asioissa, joissa sinulla on merkittäviä etenemismahdollisuuksia. Käytä voima hyväksesi. Pystyt lattamaan luun kurkkuun vastustajillesi, sillä tiedät sisimmässäsi mitä olet tekemässä ja osaat perustella suunnitelmasi.

Jousimies

Jotain hyvin ratkaisevia päätöksiä on nyt edessäsi, mutta päätösten toteuttaminen on erittäin vaikeata. Aika on kuitenkin paras mahdollinen ja sinulla on kaikki syy luottaa omaan näkemykseesi. Alitajuisille uhkakuville ei pidä antaa mitään valtaa, sillä ne eivät ole totta.

Kauris

Tunnet varmaan itsessäsi ihmeellisen voimalatauksen näinä päivinä. Käytä sitä tehokkaasti, sillä se vie elämääsi sinun kannaltasi oikeaan suuntaan ja pääset varsin nopeasti nauttimaan menestyksen ensimmäisiä hedelmiä. Luota itseesi ja vältä kaikkea selittämistä. Vain tekeminen ratkaisee.

Vesimies

Näinä päivinä tiedät mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja nyt sinulla on lähes rajattomasti voimaa vapauttaa itsesi näistä rajoitteista. Voima tuntuu vihana tai selvänä vastustuksena joitakin asioita tai ihmisiä kohtaan. Uskalla viheltää peli poikki, jos siltä tuntuu. Pitkittäminen pahentaa tilannetta.

Kalat

Luovuutesi ja innostuksesi ovat nyt lennokkaassa vaiheessa ja jos kokeilet, niin huomaat että kaikki mihin päätät ryhtyä, tulee myös onnistumaan. Ensin on kuitenkin päätettävä jotakin ja tähän vaiheeseen päättyy aivan liian monen hyvä suunnitelma. Onko sinusta päätöksen tekijäksi juuri nyt?

X