Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 18.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voi olla jälleen pari päivää hiukan mietteliäämpää aikaa, jolloin saat syventyä paremmin eri aiheisiin. Taloudellinen turvallisuus voi pompahtaa esiin, mutta tuskin sitä ainakaan murehdit liikaa, koska et ole sitä tyyppiä. Parasta on tehdä töitä säntillisesti ja kiinnittää huomiota myös terveyteen oikeilla elämäntavoilla.

Härkä (20.4.-20.5.)

Toisten antamalla palautteella on suurempi merkitys tänään ja huomenna, kuten myös sillä, miten yhteistyössä synkkaa oikeasti. Pullonkaula voi löytyä ja sitä kautta avautua. Muista, että luovuuden voimat ovat yhä puolellasi ja voit saada niiden kautta ahaa-elämyksiä työssäsi ja harrastuksessa. Oletko ajan hermolla?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Parin päivän sisällä on luultavimmin melkoisesti ahertamista ja pikkuseikkojen viilaamista. Monilla kaksosilla on varmaan myös pitkään jatkuneita teemoja kotiympyröissä tai konkreettisten kotiasioiden suhteen, mikä ei ole välttämättä helppoa. Merkuriuksen perääntyminen on loppunut, ja saat huokaista helpotuksesta jossain kohtaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kohtuullisen sujuvaa flow-tilaa pitäisi olla tarjolla asioiden suorittamisessa. Sopivaa luovuutta tai huumoria tulee helposti kuvaan mukaan ja saat olla oma itsesi. Ajatusten jäsentäminen jollain aihealueella jatkuu, poikkeuksellisen pitkään tai syväluotaavasti. Ruuan tai vaatekappaleen merkitys korostuu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu vaikuttaa merkkiisi voimakkaasti parin päivän ajan ja se voi tuoda omanlaista ärsytystä mukanaan. Älä kuitenkaan mene mukaan riitaan tai hankalaan tilanteeseen. Konkreettiset seikat pitävät sinut kiireisenä ja siihen voi liittyä menojen ja tulojen pohdintaa. Venus korostaa näkyvyyttä näinä päivinä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuulostaako jatkuva kiire tutulta? Tätä on nimittäin ollut ja on näköpiirissä varmasti lähes kaikilla neitsyillä. Älynystyröitä ja sopeutumista on pitänyt kehittää, ehkä tiiviiseen tahtiin, ja vastuuta ottaa enemmän ja enemmän. Rentoutumiseen voi auttaa kauniiden esineiden tai kasvien parissa puuhastelu!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Marsin vaellus merkissäsi kestää vielä viikkoja ja hyödyt siitä kaikessa aloitteellisuudessa ja aktiivisuudessa. Marsin aikana yleensä tulokset liikunnassa paranevat. Yhdistät aktiivisuuden erityisen hyvin ryhmässä, tiimissä tai ystäväpiirissä. Osa planeetoista voi saada yhä kiinnostumaan auttamisesta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu on merkissäsi parin päivän ajan, joten tunnet olosi turvallisemmaksi kuin yleensä tai sitten herkkyytesi lisääntyy ja reagoit herkästi kaikkeen. Yhteisön kanssa toimiminen näyttää yhä olevan a ja o, ja samaan syssyyn voi tulla erinäistä it-taitojen oppimista tai soveltamista. Salaperäinen karisma on läsnä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuulut niihin, joihin aurinko ja Merkurius vaikuttavat voimakkaasti useiden viikkojen ajan, tuoden nopearytmisiä ja hektisiä tilanteita ja kohtaamisia. Saat ryhmistä paljon ja merkillesi tyypillinen kansainvälisyys on ehkä kuvassa mukana. Rakkaus kukoistaa parhaiten korkealla taajuudella tai matkalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Oletkohan ollut viime aikoina enemmän poissa kotoa? Työmatkoja, seikkailua tai retkeilyä saattaa olla yhä luvassa, ja vapauden tunne vallitsee ehkä muutenkin. Tutkimusmatka voi kohdistua myös tietoon tai tiedon välittämiseen, sisältäen opintoja. Venuksen yhä jatkuva silmukkaliike pitää suhde-elämän salamyhkäisenä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olisikohan mielessäsi yhä varsin paljon tarkkuutta ja sävyjen erottamista vaativia seikkoja? Työympyröissä voi näkyä ennätysmäärä strategioita, joko talouspuolella tai ihmisten uudelleen sijoittamiseksi. Toisaalta, mikäli kiinnostut henkisestä etsinnästä, voi se tuottaa paljon oivalluksia!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ajattelun planeetta Merkurius on pitkän silmukkaliikkeen ansiosta poikkeuksellisen pitkään merkkiäsi vastapäätä, ja se tuo yhä tavallista enemmän älyllisiä haasteita ja jopa riitatilanteita. Haluat sanoa helpommin suoraan, mitä ajattelet. Ilmassa on myös jotain, mikä jää piiloon tai monimutkaiseksi!

X