Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 15.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vielä on odotettavissa tunnelmia ahertamisesta ja tehtävien kertymisestä, mutta tilannetta muuttaa iltapäivästä lähtien kuun aseman muutos neitsyestä vaakaan. Kahdenkeskiset kontaktit voivat näytellä pääosaa parin päivän ajan, ja muiden mielipiteillä on arvoa. Hitaasti liikkuva Venus tuo yhä flaksin tunnetta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Itsearvostuksen tunteesi on todennäköisesti kasvanut kasvamistaan jo useiden viikkojen ajan. Johtuisiko se siitä, että osaat näyttää osaamisesi paremmin kuin ennen vai siitä, että juuri sinun kyvyillesi on kysyntää? Työnteko saattaa sujua hyvin etänä nyt ja koko loppukuukauden ajan. Tunne voi yhdistyä työhön!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onkohan energiaa mennyt jo ylenpalttisesti asioihin, jotka liittyvät perheasioihin tai vaikka kodin kunnostamiseen tai myyntiin? Vai onko työpaikalla tiloihin liittyviä järjestelyjä? Tietyt seikat pysyvät itsepintaisesti pinnan alla tai kohottavat tietoisuuttasi psyykkeen merkityksestä. Vapaa-ajalla tulee innostavaa koettavaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viime viikkoina on saattanut olla enemmän lukemista, tiedon hankintaa muulla tavoin ja ihan nippelitiedonkin soveltamista jollain alueella. Skarppina on hyvä olla yhä, sillä tämä ei ihan heti lopu. Juuri tänään voi olla myös sekaannus, pieni tai iso, joka menee pian ohi. Onko liikunnan hiki jo tullut tutuksi?

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikuttaa siltä, että tietyt materiaaliset asiat ovat yhä vaan agendalla, syystä tai toisesta, ja se lupaa monelle sellaista aikaa, jolloin haluat nähdä kättesi jäljet tai parantaa aineellista statustasi, ehkä järkevämpään suuntaan. Estetiikka tai ihmissuhteet ovat myös etusijalla Venuksen silmukkaliikkeen myötä merkissäsi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sana hulabaloo kuvaa todennäköisesti merkkisi edustajien vaiheita viime viikkoina, kun planeetat ovat rynnistäneet merkissäsi. Meno jatkuu vielä, ja siksi yhä uusia kiireitä ja suoritettavia tehtäviä on tiedossa useimmille. Olet myös näinä viikkoina tietoinen siitä, mitä mikin maksaa. Tunne tai sen kohde on yhä saavuttamaton!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onko jotain pimennossa vai tuntuuko sinusta yhä siltä, että juuri sinulta kätketään jotain tai että olet syrjässä jostain aktiviteetista? Toisaalta voit hyötyä myös alitajuisen maailman avautumisesta tai henkisen elämän tai musiikin kosketuksesta. Raha-asioiden sektorilla on pidempään ollut avartava vaikutus!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Laajempien tai monimutkaisempien yhteyksien rakentaminen näyttää olevan kesken. Tai sitten jokin aspekti siinä vaatii hiomista tai odottamista. Merkuriuksen perääntyminen on loppumaisillaan ja sen paikoillaan olo vaikuttaa ajatteluun. Rakkaussuhteessa voi olla tarpeen keskittyä makuukammariasioihin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Rasituksen aiheet saattavat vaikuttaa olotilaasi ja olisi hyvä etsiä rauhoittavia aktiviteetteja tasapainottamaan. Lähes kaikkialla missä liikutkin näyttäisi olevan vilkasta ja tapahtumarikasta, ja työympyröissä on ehkä enemmän tiimipalavereja. Suhteesi tai suosiosi jossain piirissä vaikuttaa hyvältä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat pitävät sinua koholla, jalat pois maan pinnalta, joko enemmän liikkeessä tai kokemassa ylväitä kokemuksia. Matkustamista on todennäköisesti tiedossa tai sitten matkasuunnitelmat ovat meneillään. Vaatimukset työssä ovat näiden viikkojen aikana voimistuneet, samoin omat vaatimuksesi itseäsi kohtaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet ehkä pidempään paneutunut taloudellisen järjestämisen syövereihin, työssä, harrastuksessa tai oman elämäsi hallinnassa. Kyseessä voi olla myös investointi, joka voi horjuttaa taloutta, mutta tuntuu tarpeelliselta. Olisikohan mahdollista kokea romanttinen aloite, joka tulee juhlatilaisuudessa tai matkalla?

Kalat (19.2.-19.3.)

Nämä viikot ovat kiireellisiä, siitä ei todennäköisesti pääse mihinkään. Toivottavasti et siis kaavaile tähän lepolomailua, sillä se voi muuttua muuksi. Strategiset asemat on syytä pitää sopivina, sillä palasia sijoitellaan eri puolilla yhteiseen palapeliin. Suurta romantiikkaa ei helpolla synny, mutta jotain voi muhia!

X