päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 23.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko ja Merkurius ovat merkityksellisessä paikassa ja voivat terävöittää suunnitelmiasi ja toimiasi. Ehkä tärkeä kohta työhankkeessa tai yhteistyössä osuu tähän ajankohtaan. Joku ympäristössäsi voi tehdä huikeita asioita tai loistaa persoonallaan. Pidä sinä hiukan matalaa profiilia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit olla todella selvänäköinen jonkun arkisen pulman suhteen tai sitten näytät oivalluskykysi työpaikalla. Marsin asema viittaa vielä jossain määrin samoihin intresseihin kuin viime viikkoina, eli saatat olla hyvin kiinnostunut ostoksista ja ehkä välineiden uusimisesta. Maagisia tunnekohtaamisia on tiedossa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla voi olla hämärä tunne siitä, että jokin uusi vaihe starttaa elämässäsi tai jollain läheisellä, mikä koskettaa sinuakin. Voit saada todellisen oivalluksen siitä, miten vetovoimasi saadaan toimimaan parhaalla tavalla ja miten voit edetä sitä kautta. Voit näyttää myös luovan kykysi huipentuman!

Rapu (21.6.-22.7.)

Koti- tai perheasioiden suhteen saattaa olla merkittävä vaihe, jolloin jokin pimeä puoli ei ainakaan jää enää pimentoon ja näet sen selvästi. Siitä on apua olosuhteiden kehittämisessä paremmiksi ja suhteiden saamisessa rakkaudellisemmiksi. Epämukavuusalueelle on kuitenkin mentävä, mutta se kannattaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Eteesi voisi ilmaantua todellinen hetki näyttää, mihin pystyt itseilmaisullasi, joko kirjallisesti, suullisesti tai jollain muulla tavalla. Voit muokata asennettasi sellaiseksi, että muut suhtautuvat sinuun hyvin suopeasti, jolloin saadaan myös paljon aikaan. Löydät nyt erityisen herkästi shoppailtavaa tyylisi hiomiseksi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomiosi on nyt aika paljon siinä, mitä itse olet tai edustat. Muidenkin huomio voi olla sinussa tekojesi tai aikaansaannostesi tähden, eikä se välttämättä ole vähäistä! Myös se, mitä omistat ja ostat on agendalla, ja kauniit tavarat vetävät puoleensa. Onko tiedossa jo kohtaaminen taiteellisen ihmisen kanssa?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Itsetuntosi saattaa olla poikkeuksellisen hyvällä tolalla ja se näkyy! Voihan olla, että otat määräilevän otteen jostain aiheesta, mutta et ole kuitenkaan päällekäyvä. Esilläolo ja näyttäytyminen upeissa tamineissa voivat olla päivän teema, mutta myös optimismi kuuluu kuvioon.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunnelmat työympyröissä voivat olla sellaiset, että niissä viedään eteenpäin enenevässä määrin asioita, joihin liittyy monia tahoja ja ihmisiä ja joista voi olla vaikea saada otetta. Tämä tapahtuu melko salaperäisissä merkeissä, ja tulokset voivat siksi yllättää. Rennointa on sosiaalisissa suhteissa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Päämääräsi, eli se, mihin olet oikeasti matkalla elämässäsi tällä hetkellä, voi olla asia, joka on erityisessä käsittelyssä. Mikäli haluat edetä, joudut näyttämään osaamisesi yksityiskohtaisesti. Tähtäimessäsi voi olla aiheita, joista osa ei välttämättä kiinnosta sinua kauan. Jokin voi olla myös kupla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla väsyneempi ja hermostuneempi olo nyt ja lähiviikkoina, mikä saattaa olla sidoksissa siihen, että joudut puurtamaan ihan urakalla ja ehkä hoitamaan muidenkin hommia. Vitamiinien tankkaus voisi toimia apuna! Jos mahdollista, kohota rakkauselämäsi korkeuksiin musiikillisella elämyksellä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Talousasioita näyttäisi riittävän erityisesti muutaman päivän sisällä. Johtuuko se siitä, että sinulla on pakottava tarve tehdä hankinta, johon rahat eivät meinaa riittää? Budjetin ylityksiä kannattaa varoa, sillä niillä voi olla pitkät jäljet! Eikä luulo ole tiedon väärtti. Muut maisemat innostavat tai joku kutsuu siellä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Onko nyt kyseessä jarrun paikka asiassa, jonka luulit sujuvan jouhevasti, vaivatta? Vai onko kyse siitä, että sinun ja muiden voimavaroja täytyy sovittaa yhteen erityisellä varovaisuudella? Tilaisuuksia rähjäämiseen puolin ja toisin esiintyy, mutta aina voit laskea kymmeneen ja ottaa vain opiksi!

X