päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 25.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko, kuu, Merkurius ja Venus jousimiehen merkissä muodostavat taivaalla poikkeuksellisen planeettarykelmän, joka osoittaa sinun kohdallasi kauas ja korkealle. Tällaiset jaksot ovat tyypillisesti inspiroivia vieraiden paikkojen suhteen ja lisäävät levottomuutta ja seikkailunhalua. Joten anna mennä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Oletko alkanut panttaamaan tietoa noin viikko sitten tai muuten vain pohtimaan sitä, mikä on salattua ja mikä ei? Energiat vetävät myös voimakkaasti kiinnittämään huomioita yhteisiin talousasioihin, vakuutuksiin tai taloudellisen turvallisuuden takaamiseen. Myös psyyken toiminnot kiinnostavat.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat osoittavat toisten ihmisten ja tahojen kanssa käytäviin keskusteluihin ja sopimuksiin. Tiiviitä tilanteita voi olla tiedossa, ja niihin on reagoitava nopeasti. Varo siis virheitä, jotka johtuvat huolimattomuudesta! Halu puhua tunteista on pinnalla monilla kaksosilla – ehkä niin on vain tehtävä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla näyttäisi jatkuvan vaihe, jolloin yksityiskohtiin paneutuminen on välttämätöntä ja elämä voi soljua aika pienimuotoisten puuhastelujen parissa. Sinulle saattaa olla nyt erityinen kunnia-asia, että teet kaiken oikein, pientä piirtoa myöten. Arkisen työn parissa läheisyys saattaa voimistua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Elämänhalusi näyttäisi olevan näinä aikoina niin voimissaan, että olisit valmis kaikenlaiseen esilläoloon tai näyttämään tahtosi myös muille. Olisi hyvä, että keskittyisit saamaan glamouria tai välkettä ympärillesi, esimerkiksi vaatetukseesi, sillä se hellii mieltäsi. Samoin tekee lempiliikuntasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomiosi näyttäisi kiinnittyvän sellaisiin asioihin kuten juuriin, menneisyyteen tai perhesiteisiin, ja jostain hyvin syvältä saattaa kaivautua esiin elävä muisto. Lähialueella tai perhepiirissä voi olla enemmänkin asioita, jotka koskettavat tunteitasi. Ihan kaikesta ei perhepiirissä olla kuitenkaan samaa mieltä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmapiiri näyttää melko kevyeltä näinä päivinä, sillä planeetat osuvat harmonisesti merkkiisi. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että merkittäviä vaiheita ei tarvitse käsitellä juuri nyt eivätkä mannerlaatat liiku kovin vilkkaasti. Sen sijaan puhumista tai asioiden hoitamista kirjoittamalla riittää. Tunteet välittyvät sopivin sanoin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletko alkanut kaivata enemmän tähdellisiä tavaroita maailmaasi? Eksoottiset tai erikoiset, muualta tuulahduksen tuovat esineet tai tuotteet voivat kiehtoa, ja voit sortua myös hankkimaan niitä. Näinä päivinä olisi sopiva aika kiinnittää huomiota olemiseen ja aisteihin, ja hankkia vaikka sushia!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla pitäisi nyt olla mahdollisuuksia ja valmiuksia vaikka mihin, sillä planeetat ainakin puskevat sinua yrittämään, esittämään tai toimimaan aktiivisesti. Voikin olla, että haluat niin paljon eri asioita, että joudut karsimaan niistä osan. Kauneutta ja rakkautta edustava Venus liittyy nyt merkkiisi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat tuovat sinua sellaisten asioiden ääreen, jotka eivät näy tai ole selkeästi päivänvalossa. Se voi ilmetä tarpeena olla enemmän tunnelmallisissa paikoissa tai kynttilänvalossa, ellei sitten vaikkapa kellariravintolassa. Yksinolokin voi maistua enemmän tai koet voimakkaampana oman erillisyytesi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos olet kaivannut laajempia areenoita, pitäisi mahdollisuuksia tähän suuntaan nyt tulla. Kansainväliset ympyrätkin ovat todennäköisiä näinä viikkoina, ja sellaisiin tilaisuuksiin kannattaakin tarttua! Monenlaista menoa tai esilläoloa saattaa olla myös vapaa-ajalla, ja ryhmät inspiroivat eniten!

Kalat (19.2.-19.3.)

Viime päivien myötä määrätietoisuutesi on kasvanut kohisten, tai vaihtoehtoisesti seuraat läheisen matkaa eteenpäin pyrkimyksissään. Tässä ajassa tuntuu olevan tilaisuus täsmentää ja analysoida suunta ja se, kannattaako sitä jatkaa ja mihin saakka. Jupiter merkissäsi tuo suurta luottamusta vielä parin kuukauden ajan.

X