Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 4.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Venuksen neliö sotaisalla ja kovassa työn touhussa olevalle Marsille saattaa hyvinkin herätellä ihmisiä puolustamaan oikeuksiaan isommalla joukolla viikonlopun aikana. Aivan varmasti moni herää puolustamaan omaa elämäänsä ihan siinä lähimmässä piirissä, ellei tilaa tunnu olevan tarpeeksi.

Oinas

Luonnon alkukantaisimmat voimat jylläävät tänään sisälläsi, ja levottomuus on melkein fyysistä, ellet saa mahdollisimman vapaasti elää omaa elämääsi. Ihminen on yhdeltä osaltaan vaistonvarainen eläin, eikä näitä alkukantaisia tarpeita voi tukahduttaa ilman valtavaa sisäistä tuskaa.

Härkä

Jos huomaat jonkun tavallisesta poikkeavan asian tai henkilön kiehtovan sinua aivan erityisellä tavalla, pystyt nyt kertomaan avoimesti tunteistasi. Avoimuus tulee palvelemaan sinua ja tulevaisuuttasi monella tavalla, joten älä piilota näitä tärkeitä tunteita sisällesi.

Kaksonen

Jos havaitset kaipaavasi jotain tiettyä asiaa tai ihmistä elämääsi, pystyt tänään toimimaan yllättävän määrätietoisesti, ja jotain vapautuu sisältäsi heti kun ratkaiseva askel on otettu. Toiminta on nyt tärkeintä, ei lopputulos.

Rapu

Olet tänään vahvassa yhteydessä omaan arvomaailmaasi ja kapinoit sisälläsi kaikkea sellaista tekemistä vastaan, joka ei tuota sinulle henkistä tyydytystä. Hyväksy kapinasi ja luota siihen sisältäsi nousevaan vastustukseen, joka on ainoa sinua ja elämääsi palveleva totuus tässä hetkessä.

Leijona

Joku tähän päivään liittyvä tekeminen tai aloitus tuottaa sinulle suurta mielihyvää siksi, että se edustaa tapahtumassa olevaa muutosta parempaan. Luota siis sataprosenttisesti hyvältä tuntuvaan tekemiseen ja jatka sitä silti vain niin kauan kun se jaksaa maistua mansikalta.

Neitsyt

Löydät aivan erityistä iloa jostakin tänään toteuttamastasi uudesta asiasta tai uudella tavalla toteuttamastasi asiasta. Muutoksesta kannattaa tehdä pysyvä, sillä se, minkä koet nyt hyvänä itsellesi, palvelee juuri oikealla tavalla tulevaisuuttasi.

Vaaka

Eroottinen ja seksuaalinen lataus värittää tätä päivää jollakin hyvin konkreettisella tavalla. Joudut asettelemaan elämääsi hiukan uuteen arvojärjestykseen, ja jokainen itsesi kannalta väärä ratkaisu aiheuttaa syvää tyytymättömyyttä ja haluttomuutta jatkaa rutiiniksi muodostunutta elämää.

Skorpioni

Sinulle tapahtuu tänään jotain sellaista, jonka tunnet koskettavan sinua todella syvältä. Kuuntele silloin sydäntäsi ja anna sen tehdä oikea valinta. Sisintäsi koskettava asia on aina lahja elämältä, eikä sitä tulisi heittää menemään liian ankaran itsekurin tai moraalin pohjattomaan kaivoon. Tämä on sinun hetkesi.

Jousimies

Tunnet tänään johonkin asiaan tai ihmiseen vahvaa vetoa, jota et tahdo uskaltaa myöntää edes itsellesi. Syytä olisi, sillä henkesi on löytänyt jotain tärkeää, joka palvelee sisäistä kasvuasi ja elämäsi tarkoituksen löytymistä. Voita alitajuinen pelkosi ja uskalla katsoa sinulle jaetut kortit vaikka riskillä.

Kauris

Uhmakkuutesi nousee korkeisiin lukemiin tilanteissa, joissa et uskalla seurata todellisia arvojasi ja todellista haluasi vaan yrität toimia sitä vastaan. Kuuntele uhmaasi ja kunnioita sen välittämää viestiä sinulle vahingollisten tai turhauttavien toimintojen paljastajana.

Vesimies

Et pysty sulattamaan tilanteita, joissa tämän päivän toimintasi ei jostain syystä vastaa sisäistä arvomaailmaasi. Ahdistus on käsin kosketeltavaa ja siitä tulee osata olla kiitollinen, sillä vain sen avulla pystyt ohjaamaan kulkusi pois itsellesi vahingollisilta vesiltä.

Kalat

Luota tänään ilmenevään vahvaan eroottiseen tai seksuaaliseen vetovoimaan ja uskalla kohdata sen aiheuttaja mahdollisimman rehellisenä itsellesi. Nämä hiukan tabuina pidetyt energiat eivät osaa valehdella, ja jossain vaiheessa elämää ne on pakko kohdata. Tee se nyt ja vapauta luovuutesi uuteen elämään.

X