päivähoroskooppi jousimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 18.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Huomiosi voi jälleen siirtyä pariksi päiväksi enemmän kotiasioiden pariin, oli sitten kyse lastenhoidosta, kokkauksesta, kodin järjestyksestä tai vaikka suvusta. On myös mahdollista, että intressien ristiriitaa ilmenee perheen ja muiden menojen välillä. Suhteessa ei näy suurta lieskaa, keskustelua kylläkin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla riittää pohdittavaa myös tälle päivälle asioissa, joihin liittyy mahdollisesti sopimuksia tai jotain kirjallista toimintaa. Saatat haluta laajentaa tai saattaa jotain enemmän näkyväksi. Ylioptimismia täytyy kuitenkin varoa, ja se pätee nyt muillekin merkeille! Anna rakkauselämälle tilaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näyttävä tai harmoninen ulosantisi on voinut tehdä vaikutuksen moniin viime viikkoina, ja jatkat samaa rataa myös sunnuntaina. Tämä viitoittaa tietä ihanille tapaamisille ja keskusteluille silloin, kun merkissäsi oleva Mars ei tykitä pääkopassasi ja pakota kiireeseen tai toimintaan. Jokin suhde rasittaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulle voi tulla solkenaan ideoita elinpiirisi laajentamiseen tai sen laadun parantamiseen, ja saatat jopa herätä todellisuuteen sen suhteen! Jotkut kotiisi liittyvät seikat voivat mennä yli äyräiden, eli liioittelun vaara on olemassa, myös yltäkylläisyyden suhteen. Juhlia ajatellen planeetat ovat sopivat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olisi varsin sopiva hetki upealle ja rauhalliselle minilomalle vaikkapa veden äärellä, kylpylässä tai piilopaikassa mökillä. Kaipaat hetken rauhaa maailmalta ja uusiin asioihin työntävistä planeettavaikutuksista. Suhteessa voisit paneutua kehon nautintoihin esimerkiksi yhteisellä hieronnalla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Raha-asioiden suhteen jatkuvat jo viikkoja kestäneet planeettavaikutukset, jotka ovat voineet saada sinua, järki-ihmistä, avaamaan lompakkoasi useammin jopa hetken hullutusten parissa! On kuitenkin todennäköistä, että raha-asiasi ovat muutoin tasapainossa. Kutsuuko perinteinen yhteisö sinua?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mielesi voi olla hieman rauhaton, sillä sinusta tuntuu, että asiat vetävät eri suuntiin ja sinun voi olla vaikea päästä perille tulevan viikon tehtävien järjestyksestä. Intoa sinulla kyllä piisaa mihin vaan viime viikkojen tapaan, ja olet uskaliaampi ja avoimempi. Suhteen värinät ovat jokseenkin hiljaiset!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt voisi olla aika tavata vanha ystävä ja nauttia nostalgisista hetkistä vaikka valokuvien kera, ja sellainen tilaisuus voi tulla toisella paikkakunnalla tai ulkomailla. Keskustelut siivittävät tapaamisia, joita voi olla myös isommalla joukolla. Pidempiaikaiset vaikutukset pitävät osan sinua kätkettynä toisilta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa on yhä paljon tunnetta, mikä voi merkitä tulta ja tuppuraa tilanteissa, joissa koet tulevasi loukatuksi tai arvosi alennetuksi. Olet jatkuvasti varpaillasi, mikä voi merkitä sekä hyvää että huonoa, mutta stressiä on todennäköisesti enemmän. Olethan muistanut, miten paljon hyvää fyysinen harrastus tekee?

Kauris (21.12.-19.1.)

Joku hoivaava ihminen voi olla nyt lähelläsi ja vaikuttaa elämääsi ja turvallisuuteen. Ehkä tapaat tämäntyyppisen läheisen sukulaisen tai muuta perhettä. Läheisten kanssa voi käynnistyä myös suuri suunnitelma. Suunnitelmia tulee esiin laidasta laitaan, jolloin taivas on rajana. Maistuisiko tunnepitoinen kulttuurielämys?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Arkista puuhaa tai järjestämistä tulee enemmän agendalle viime päiviin verrattuna ja se voi liittyä perheen ja läheisten vaatimuksiin. Maailman valloituksesi tai muutoin hurjat seikkailut väistyvät ehkä myös väsymyksen myötä. Salaperäiset energiat vallitsevat yhä sielusi sopukoissa, joten paneudu mysteeriin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olosi jatkuu valppaana melko hektisissä tai ristiriitaisissa tunnelmissa, jotka toki voivat tarjota poikkeuksellisia elämyksiä! Perhe-elämä ei näinä aikoina vaikuta kovin rauhalliselta, sillä Mars kulkee vielä kodin sektorillasi pitkälle lokakuulle. Olisiko sinulla mahdollisuus harrastaa liikuntaa kotona?

X