Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 26.12.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tapaninpäivänä on aiheellista ja mielekästä lausua ääneen omat ajatukset alkamassa olevasta vuodesta ja muutoksista, joita tunnet olevasi valmis tekemään elämäsi laadun parantamiseksi.

Oinas

Asiat ja ideat risteilevät hiukan epäsymmetrisesti päässäsi ja tänään ei kannata intoutua uusiin seikkailuihin liian sinisilmäisesti. Vaikka mitään suoranaista petoksen vaaraa ei ole olemassa, niin oma harkintakykysi saattaa tehdä tepposet. Monet asiat näyttävät paremmilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat.

Härkä

Juttu luistaa ja ajatus kulkee tavallista notkeammin harmaassa aivosolukossasi. Nyt on oikea hetki nostaa esille mielessäsi muhivia ideoita ja visioita, sillä osaat tuoda niiden sisällön esille luotettavalla tavalla, vaikka sinulla ei olisi osoittaa mitään konkreettista näyttöä sanojesi tueksi. Henkinen sisältö ratkaisee.

Kaksonen

Alitajuntasi saattaa olla tänään hyökkäävällä tuulella, ellet jostain syystä pääse toteuttamaan juuri nyt tärkeäksi osoittautuvaa ideaasi käytännössä. Rauhattomuus ja hiukan ahdistava olo ovat merkkejä pysähtyneestä tilanteesta, jonka tiedostaminen riittää laukaisemaan tilanteen myönteisellä tavalla.

Rapu

Neronleimauksia on luvassa ihan useampia kappaleita päivän mittaan, mutta niiden sanalliseen muotoon saattaminen vaatii suurta rohkeutta. Nyt tarvitaan Pelle Pelottoman itsevarmaa asennetta ja sisäistä halua toteuttaa visiot käytännössä. Valmista ei tule hetkessä, mutta aloittamisen aika on nyt.

Leijona

Mietintämyssysi on vaarassa ylikuumentua tämän päivän aikana. Vältä kaikkea turhaa huolehtimista ja anna vaikeiksi heittäytyville asioille vaikka aikalisä. Sellaisiin juttuihin, jotka ihan tosissaan vievät elämääsi eteenpäin, riittää kyllä puhtia ja oivallusta vaikka kuinka paljon.

Neitsyt

Elät sekä kirjallisen että suullisen ilmaisun kulta-aikaa, eikä ainuttakaan hyvältä tuntuvaa ideaa kannata jättää tavalla tai toisella julkaisematta. Pystyt ihailtavalla tavalla välittämään oivalluksesi myös muille ihmisille ja tulet saamaan yllättävää tukea kaikille tärkeiksi kokemillesi asioille.

Vaaka

Vaikka intoa ja oivalluksia tuntuukin nyt riittävän ihan tungokseen asti, niin toteuttaminen ei ole kovin helppoa. Ota siis rauhallisesti ja anna asioiden edetä omaan tahtiinsa. Luota omiin visioihisi niin paljon, ettei niille tarvitse luoda ajallista raja-aitaa. Silloin kaikki etenee juuri oikealla rytmillä.

Skorpioni

Nyt on loistava hetki lähteä toteuttamaan päässäsi pyöriviä ideoita ja ehkä jo pitkään muhineita värikkäitä visioita. Tunnut ihmeellisellä tavalla tietävän miten ja kenelle niistä kannattaa puhua. Koska ihmiset ymmärtävät ideasi puolesta sanasta, ei sinun pidä selittää yhtään enempää kuin mitä joku haluaa kuulla.

Jousimies

Tänään on hyvä antaa asioiden edetä omalla vauhdillaan ja olla täysin luonnollisesti oma itsensä. Osaat puhua ja toimia viisaasti ja kekseliäästi, mutta Neptunuksen vaikuttaessa täytyy säilyttää maakontakti keinolla millä hyvänsä. Muuten lennokkuus ampuu yli ja homma kaatuu siihen.

Kauris

Elät kirjallisella tai sanallisella tasolla hyvin luovaa jaksoa. Kynä suorastaan lentää paperilla ja sanat pulppuavat jostain alitajunnan syvyyksistä juuri oikeassa muodossaan, jos vain annat sen tapahtua. Pakolla luova energia ei koskaan ole toiminut, eikä toimi nytkään. Hyvillä fiiliksillä voi saada paljonkin aikaan.

Vesimies

Olet luovien impulssien keskipisteessä ja monenlaiset ideat kimpoilevat päässäsi. Nyt kannattaa laittaa parhaat jutut ihan paperille asti ja laittaa paperit vielä eteenpäin samalla energialla. Kuvat ja visiot eivät ole kovin konkreettisia, mutta älä anna sen estää liikkeelle lähtöä.

Kalat

Luovuutesi on kovassa iskussa eikä sinun kannata pidätellä ajatuksiasi silloin kun on kysymys uusien ideoiden käynnistämisestä. Myös selvänäköisyys tai selvätietoisuus toimii tällä jaksolla loistavasti. Koeta seurata alitajuntasi antamia viestejä, niin et voi muuta kuin hämmästyä niiden toimivuudesta.

X