päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 27.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään voi olla psykologisesti vaikuttava hetki, jolloin sinun on hyvä pysähtyä ja ottaa aikaa miettimiseen. Hetken voi tuntua myös vaikealta, sillä hankala aihe voi olla käsillä eikä sitä voi enää viivyttää. Suurimmaksi osaksi viimeaikainen vapauden tunne tai viihteen viehtymys vie sinua eteenpäin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä viikkoina haluat ehkä pitää voimakkaampina rajat sen suhteen, mitä voit kertoa eteenpäin ja mitä pidät itselläsi. Tavallista enemmän tällaista tietoa voi tulla syystä tai toisesta eteesi joko työ- tai yksityiselämässä. Tunnelmointi ja huopaan kääriytyminen hyvän kirjan kanssa sopii tähän kaamosaikaan.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yritteliään kanssakäymisen tahti kiihtyy monilla kaksosilla, mikä tuntuu jollain tapaa myös tänään. Näkyisikö se vaikka siinä, että haluat nähdä tai tehdä jotain uutta? Hektinen olo voi tuntua monenlaisina tarpeina, ja viestejä voi lennellä moneen suuntaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Perheenjäsenen tai ystävän kanssa saattaa olla syvällinen kohtaaminen, joka vie suhdetta syvemmälle tasolle. Kissa saatetaan nostaa pöydälle, ja sitä kautta ilma voi puhdistua. Paljon aikaa menee todennäköisesti arjen hoitamiseen, mutta voit löytää siihen oivan välineen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Arkikin voi olla juuri nyt tärkeässä roolissa, ja siinä saattaa olla mukana tiiviitä järjestelyitä tai tiukkaa aikataulua. Ehkä illan tullen alat saamaan vipinää kinttuihin tai kohdallesi osuu enemmän viihdettä tai yhteydenpitoa. Kaiken kaikkeaan näiden aikojen voimakas suunta kohti vapautta tai leikkisyyttä on koko ajan taustalla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämässäsi on nyt kaikella todennäköisyydellä paljon elementtejä, jotka saavat sinut keskittymään lähtökohtiisi, lapsuuteen, menneisyyteen tai ylipäänsä historiaan. Perhesuhteissa voi olla myös paljon pohdittavaa, rakennettavaa tai järjestettävää. Ristiriitaisiakin tunteita voi olla tiedossa, ehkä kodin ja työn välillä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt viikonloppuna ilmassa on asioita, jotka liittävät sinut perheeseen tai sukusi historiaan. Jopa kaukaa menneisyydestä voi nousta esiin asioita, jotka nostattavat suuria tunteita. Saat itsestäsi parhaan irti läheisten kanssa keskustelulla, huumorilla tai ilolla. Parhaimmillaan vahvistat näin myös suhdettasi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on mahdollisuus saada poikkeuksellisen hyvä kontakti toiseen ihmiseen nimenomaan oivaltavalla tai psykologisella keskustelulla. On mahdollista, että kuulet joko hyvin syvällisestä ihmisestä tai sitten kaukaa menneisyydestä ilmestyy henkilö. Ostohanke voi viedä kauppakeskukseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Luultavasti sisälläsi risteilee monenlaisia tunteita, joiden skaala saattaa olla jopa poikkeuksellisen vaihteleva tai voimakas. Merkissäsi oleva halu seikkailuun tulee todennäköisesti esiin ja näkyy liikunnassa tai luontoretkillä, joihin yleensä kannustat myös muita. Nyt ja lähipäivinä on aika elää suurella e:llä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu ja syvällinen Pluto ovat yhtymässä merkissäsi ja voivat tuoda merkittävän keskustelun vaikkapa tunteista tai kodin järjestyksestä. Perhepiirissä voi olla kärkkäitä tilanteita, mutta myös hetkiä toiseen suuntaan. Voit yhä nauttia salaperäisistä tunnelmista, joten anna tilaa pelkälle olemiselle!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Eilinen ja tämä päivä voivat tarjota hetken hengähdyksen, ehkä tarpeellisen tauon viime päivien uusiin hankkeisiin tai tavallisuudesta poikkeaviin suunnitelmiin. Joka tapauksessa aivosi näyttävät pyörittävän asioita, jotka voivat mennä myös käsityskykysi yläpuolelle. Tai sitten lähipiiri hämmästelee.

Kalat (19.2.-19.3.)

Päämäärätietoisuus ei häviä mihinkään edes sunnuntaina, vaan pyrit vahvasti johonkin suuntaan. Mutta ovatko pyrkimyksesi ristiriidassa sen kanssa, miten jotkut muut, kuten perheenjäsenet niihin suhtautuvat? Jännitteiset planeetat tuottavat kyllä mielenkiintoisia hetkiä, myös lähipäivinä!

X