Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 29.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään kyse voi olla hankinnoista ja muutoksista niiden suhteen. Kannattaa pitää mielessä, että erikoisia päähänpistoja voi tulla mieleen ostohetkellä, ja sen seurauksena ostos ei välttämättä enää myöhemmin tunnu tarpeelliselta. Tunne-elämässä jonkun poissaolo tai etäisyys voi leimata näitä viikkoja.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu on merkissäsi ja lähellä muutoksen planeettaa Uranusta, joka on ollut merkissäsi jo parisen vuotta. Siksi olotilasi voi olla vaihteleva tai kodin piirissä vallitsee levoton tai muutoksen henki. Koska Saturnuskin on tässä kuviossa mukana, saattaa kodin asioihin liittyä vastuu. Saat paljon ystävyydestä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ehkä asioita kaivellaan näinä päivinä enemmän ja epäkohtiakin tuodaan esiin. Voi olla myös, että jotain menneisyydestä tai muutoin tarkoin vartioitu salaisuus pulpahtaa esiin. Et ehkä halua niin paljon sosiaalisuutta tai keskusteluja kuin yleensä ja viihdyt yksinkin. Suhteet kiemuroineen voivat olla esillä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisöllinen tekeminen näyttäisi olevan jollain tapaa esillä ja saatat pohtia mitä muutoksia teet niissä. Tai ehkä asemasi yhteisössä on pohdinnan kohde. Taloudelliset ja yhteisölliset aiheet voivat olla jollain tapaa nivoutuneita toisiinsa. Sinulla on mitä parhaat mahdollisuudet saada suhteeseen kohokohta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Hiukan haasteelliset planeetat voivat olla yhteydessä hankalalta tuntuvaan tilanteeseen tai jäykkään kohtaamiseen. On kuitenkin todennäköistä, että opit tilanteesta paljon jatkoa ajatellen. Työasiat ovat herkästi mielessä, ja ehkä kannattaakin takoa silloin kun rauta on kuumaa. Suhteessa on lupa vaalia salaperäisyyttä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla saattaa olla näinä päivinä miellyttäviä kokemuksia kauempana kotoa tai ulkomailla. Yhteydenotto kaukaa voi myös tuoda paljon lämpöä mieleesi. Aikaansaaminen on koko ajan takaraivossasi pitkäaikaisen Marsin vaikutuksen myötä, mutta Venus on alkanut puolestaan tuoda pehmeitä kohtaamisia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä juuri nyt konkreettiset puitteet tai hankinnat mietityttävät. Taloudellinen turvallisuus, talouden vastuun jakaminen, vakuutukset ja kodin turvaaminen voivat olla teemojen joukossa. Luova energia myös on ja pysyy, joten luovuuden parissa askartelevat saavat inspiraatiota. Kauneutta voi luoda myös arjessa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt voi olla kyse rakentavista vaiheista toisten kanssa joko työympyröissä, harrastuksissa tai perhe-elämässä. Tänään ehkä laitat mielessäsi pisteen i:n päälle tai saat jotain konkreettista tehtyä helpommin kuin tavallisesti. Kodin piirissä näyttäisi olevan paljon tehtävää. Venus suosii rakkauden tunnustuksia!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arjessasi on todennäköisesti enemmän puurtamista ja järjestämistä, mutta voit olla avuksi myös toisten asioiden järjestämisessä. Halusi olla hyödyksi saattaa olla juuri nyt erityisen voimakas ja siksi etsit mahdollisuuksia tehdä oikeasti jotain. Kiinnostaako kodissasi tunnelma tai värisävyyn liittyvä seikka?

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuun sijainnin härän merkissä pitäisi toimia sinun kohdallasi niin, että olosi on mukava ja saat tilaisuuden rentoutua kunnolla ehkä juuri sinulle sopivan miellyttävän aktiviteetin tai nautinnon parissa. Vapaa-ajan harrastusten parissa voi olla muutakin, kuten vastuun ottamista tai odottamaton käänne.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kodin asioissa todennäköisesti keskustellaan paljonkin konkreettisista aiheista tai perheenjäsenten roolista eri asioissa. Kaikki ei noin vain asetu paikoilleen, ei ehkä vielä pitkään aikaan. Saturnus-planeetan aseman myötä koti- ja perheasioihin liittyvät haasteet jatkuvat vielä ainakin parin kuukauden ajan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Läheisten tai naapurien kanssa saattaa olla enemmänkin aiheita, joista keskustellaan tai joita käsitellään. Nämä aiheet ovat ehkä käytännönläheisiä ja voivat vaatia hihojen ylös käärimistä. Eikä pidä unohtaa kodin sektorillasi pitkään vaikuttanutta Marsia, joka parhaimmillaan laittaa puhtia vaikkapa kodin siivoamiseen.

X