Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 6.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Tunteet ovat voimakkaita Kuun tehdessä yhtymää Marsille. Omassa totuudessa pysyminen on helpompaa, kun ei suotta selittele omia ratkaisujaan. Niiden takana pysyminen on helpompaa olemalla hiljaa päätöstensä takana.

Oinas

Pystyt tänään kohdistamaan energiasi hyvin tehokkaasti siihen, mitä olet tekemässä, mikäli motivaatiosi on kohdallaan. Kannattaa takoa kun rauta on kuuma, ja elämä kutsuu.

Härkä

Tiedossa on parhaimmillaan hyvin energinen ja vauhdikas päivä, jota ei kannata haaskata pelkkien rutiinien hoitamiseen. Parempaakin tekemistä on nyt tarjolla, sikäli kun sinulla riittää vähänkään seikkailumieltä.

Kaksonen

Mikäli sinulla on innostus mukana tämän päivän toimissasi, niin tulet saamaan paljon aikaiseksi. Älä siis jää nyhjäämään ihan koko päiväksi tavanomaisten rutiiniesi kimppuun, vaan ota hetki aikaa myös itsellesi.

Rapu

Liiku varovasti, sillä olet hyvin herkkä koheltamaan, ellet pääse kohdistamaan energiaasi täsmälleen oikeaan suuntaan. Naarmuista ja kompasteluista on syytä ottaa heti opikseen, ja tarkistaa suunta.

Leijona

Luota herkkään vaistoosi, kun mietit, mihin haluat kohdistaa tämän päivän energialatauksesi. Vain mielekäs ja kaikella tavalla hyvältä tuntuva tekeminen tuottaa toivottuja tuloksia.

Neitsyt

Joku tavallisesta poikkeava tehtävä tai projekti saattaa sekoittaa päiväsi pahemman kerran, mikäli yrität tehdä sen muiden töiden lisäksi. Varaudu siis jättämään joku vähemmän tärkeä homma hoitamatta.

Vaaka

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi mielekkäällä tavalla, niin negatiivisuus nousee nyt helposti pintaan, ja riitaa syntyy täysin aiheettomasti. Muista liikkua harkiten ja rauhallisesti, sillä kiukun keskellä kompastelee helpommin.

Skorpioni

Vaistosi ohjaavat sinua voimakkaasti johonkin tiettyyn suuntaan, mutta ilman mitään selvää systeemiä. Päätä asia kerrallaan, mitä milloinkin olet tekemässä, niin vältät sekasorron.

Jousimies

Nyt kannattaa seurata innostuksesi viitoittamaa polkua ja yrittää silti keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Tee mahdollisimman paljon sellaista, mikä tänään sujuu luontevasti ja jätä muu tekemättä.

Kauris

Onnettomuus- ja tapaturmariski on sitä suurempi mitä kiireisemmän onnistut tästä päivästä tekemään. Rauhoita siis tietoisesti vauhtiasi ja anna itsellesi lupa keskittyä siihen, mikä on nyt itsellesi tärkeää.

Vesimies

Huomaat joidenkin asioiden sujuvan tänään uskomattoman hyvin. Moninkertaistat menestyksesi, jos pystyt keskittämään energiasi sellaisiin asioihin, joiden tiedät vaikuttavan myönteisesti omaan tulevaisuuteesi.

Kalat

Jotkut asiat etenevät tänään liiankin vauhdikkaasti, ja olet vaarassa jopa tipahtaa vauhdista, ellet malta hoitaa loppuun yhtä asiaa kerrallaan. Vältä siis hosumista, älä anna kenenkään sotkeutua asioihisi.

X