Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 12.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on siirtynyt kauriiseen pariksi päiväksi ja on kahden muun planeetan kanssa haasteellisessa asemassa merkkiisi. Parhaimmillaan se merkitsee suurempaa keskittymistä, perehtymistä aiheisiin, jotka hipovat asemaasi, perhettä tai kotia. Tämä voi olla ajankohta, jolloin paljon on tekeillä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kohdallasi pitäisi näkyä enemmän innostusta matkustamiseen, toisella paikkakunnalla asuvaan ihmiseen tai vaikkapa asettautumiseen jonnekin muualle. Festivaalit ja kulttuuritapahtumat voivat kiinnostaa, ehkä enemmän kuin paikoillaan nautittu ateria. Romantiikka etenee hissukseen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuten viime päivinä, planeetat osoittavat melko staattiseen suuntaan. Jos ei nyt ihan paikoillaan pysymiseen niin kuitenkin aiheisiin, joihin ei liity paljon menemistä ja tulemista. Oman rahatilanteen pohdinta on näinä aikoina ajankohtaista, ja menoja voi löytyä esimerkiksi kodin tarpeisiin. Venus pehmentää asennettasi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tiettyä vastakkainasettelua on ilmassa, ja jompikumpi osapuoli voi pitää toista liian tarrautuneena omiin aikoja eläneisiin näkemyksiinsä. On yhtä hyvin mahdollista, että ilmassa on paljon keskustelua kulttuurista ja historiasta, mikä puolestaan lisää tietojesi määrää. Kauneus kaukaa menneisyydestä voi kiehtoa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kunnianhimo tai jonkun päämäärän saavuttamisen tarve voi iskeä aivan yllättäen, ja siihen puskee varsinkin Mars-planeetta, joka on haasteellisessa asemassa merkkiisi vielä pari kuukautta. Joten tätä Marsin energiaa riittää vielä syksyn puolellekin. Tänään ja huomenna kuu kauriissa pitää sinut pienimuotoisissa seikoissa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämässäsi voi olla miellyttäviä asioita, jotka tapahtuvat laajemmassa yhteisössä, verkostossa tai ryhmässä. Moni seikka voi heittää sinua maailmalle, uusien kokemusten piiriin. Saat nyt ehkä kokemuksen jostain arvokkaasta, ja itsetuntosi nousee sen myötä. Tunteita näytetään kohteliaasti!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sukuun tai asuinalueeseen liittyvä menneisyyden havina saattaa olla teemana jollain tapaa, ja silloin jopa antiikki tai entisajan tavat saattavat kiinnittää huomiota. Kodin piirissä voi olla jotain, joka vaatii erityistä ryhdikkyyttä ja jopa tunteiden patoamista. Venus on onneksi harmoniassa merkkiisi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko, kuu ja Merkurius ovat pehmeässä asennossa merkkiisi nähden ja se voi näkyä muun muassa siinä, että koet helppoutta yhteydenpidossa, ja perheeltä ja suvulta tulee lämpimiä tunteita osaksesi. Matkustelua naapurikuntiin ja kauemmas on odotettavissa näinä aikoina, ja aktiivisuus on mukana!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisi erikoista, jos näihin pariin päivään ei kuuluisi mitään tekemistä tavaroiden järjestämisen, siirtämisen, ostamisen, myymisen tai pois antamisen kanssa. Vai olisiko tarvetta, että autat jotakuta muutossa? Varsin paljon arkisia kuvioita on muutenkin, ja parhaimmillaan kunnon kohotusta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tämä ja huominen päivä ovat jollain tavalla intensiivisiä asioiden hoidon ja eteenpäinviemisen kannalta. Vastakkainasettelujakin voi tulla, jos toinen haluaa olla mahdollisimman järkiperäinen ja toinen luottaa intuitioon ja tunteeseen. Tehtävien järkiperäinen jakaminen elvyttää parhaimmillaan suhdettasi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Katoaisitko mielelläsi paikkaan, jossa on yksinkertaisuutta ja karuutta? Rauhaakin pitäisi vissiin tällä erää löytyä ja jätät suurimmat vilskeet myöhemmäksi. Ehkä oivallat jotain uutta perheestäsi ja voit auttaa paremmin jatkossa. Voit saada paljon hyvien ystävien kanssa vietetystä ajasta, ehkä pelaten.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tietynlaista elävyyttä on nyt mukana matkassa, ja mielesi vaeltelee eri paikkoihin ja mielikuvitusmaailmoihin. Mielesi tarvitsee ravintoa kanssakäymisestä, keskusteluista ja kirjojen lukemisesta tai kuuntelusta. Sopivia vierailupaikkoja olisivat siis kirjastot, museot tai virikkeelliset näyttelyt!

X