Kauneus

Elina Kanervan mustat rajaukset vaihtuivat muuttumisleikissä pehmeämpään tyyliin – katso, miten ruskean sävyt pukevat upeasti ruskeasilmäistä

Annan muuttumisleikissä haluttiin keventää kontrasteja Elina Kanervan kasvoilta. Ida Jokikunnaksen toteuttamassa meikissä silmien tummuus nousee kauniisti esiin, mutta kasvoille on tuotu myös lämpöä.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Liisa Valonen, Om-Arkisto

– Aloitin meikkaamisen vasta 18-vuotiaana, Elina sanoo.

Annan muuttumisleikissä haluttiin keventää kontrasteja Elina Kanervan kasvoilta. Ida Jokikunnaksen toteuttamassa meikissä silmien tummuus nousee kauniisti esiin, mutta kasvoille on tuotu myös lämpöä.

Sovellusasiantuntija Elina Kanerva, 52, sai Annan muuttumisleikissä Ida Jokikunnaksen luoman uuden lookin.

Lue myös: Diilistä tuttu Sointu Borg muuttumisleikissä – katso, miten vahva meikki vaihtui luonnollisen romanttiseen lookiin!

Näin Elina kertoo omasta meikkaustyylistään:

”Useimmiten teen silmiin todella vahvan meikin ja huuliin vaalean. Käytänkin melkein mustaa luomiväriä ja mustia rajauksia, minulla on myös ripsien tuuhennukset. Aloitin meikkaamisen vasta teini-iän jälkeen 18-vuotiaana ja oikeastaan melkein heti löysin tämän oman vahvan tyylini.

Nykyisin en tarvitse meikkiä joka päivä ja voin mennä esimerkiksi kauppaan ilman meikkiä. Arkimeikissäni tärkeimpiä ovat kulmat ja ripset. Ne luovat raamit kasvoille. Ne meikkaan aina, vaikka menisin muuten kevyemmällä ilmeellä. Huuliinkin kyllä laitan aina jotain, edes jotain nudea, jotta vaikutelma olisi huolitellumpi.”

Lue myös: Elina Kanerva toivoo voivansa vanheta Ilkan kanssa: ”Olen oppinut antamaan anteeksi”

Elina Kanervan meikkiin tuotiin lämpöä – silmät nousevat kauniisti esiin

Elina Kanerva
– Olisi ihana oppia meikkaamaan juuri näin, Elina Kanerva sanoo.

Näin Elina kommentoi uutta tyyliä:

”Juuri tällaista erilaista meikkityyliä olenkin etsinyt. Tämä on aivan ihana. En ole koskaan näyttänyt tältä, mutta samaan aikaan olen kuitenkin aivan itseni näköinen. Olisi ihana oppia meikkaamaan juuri näin, ja varsinkin käyttämään luomiväriä näin monitahoisesti. Kulmakarvat ovat ihanan pehmeät, nekin haluaisin taitaa.”

Ida Jokikunnas kertoo, miten Elinan uusi tyyli tehtiin

Elinalla on syvän ruskeat, tummat silmät ja äärimmäisen vaalea iho. Tämä tuo kontrasteja kasvoille. Lähdimme keventämään kontrasteja. Toimme kasvoille lämpöä ja silmämeikkiin kevyttä otetta erilaisin kuultavin ja kevein sävyin. Näin silmien oma tummuus nousee hienosti esille ja lisätty lämpö iholla tekee kokonaisuudesta harmonisemman.

Kulmakarvoja sävytettiin aiempaa vaaleammiksi, mikä myös nosti Elinan silmiä esiin. Näin Elinan oma tyyli, joka painottuu silmiin, toteutuu edelleenkin, mutta kevyemmin.

Lämpimän ruskean sävyt toimivatkin hienosti myös ruskeasilmäisillä, vaikka monesti toisin luullaan.

Elinan meikki: Lancôme. Meikkivoide Teint Idole Ultra Wear 005 Beige Ivoire, peitevoide Effacernes Longue Tenue Concealer 015 Beige Naturel ja irtopuuteri Long Time No Shine Setting Powder Translucent. Puuteri Belle De Teint Glow 04 Belle De Miel. Poskipuna Blush Subtil 41 Figue Espiegle ja korostuspuikko Teint Idôle Ultra Wear Stick Highlighter 02 Intense Gold. Luomiväripaletti Drama Palette 5 Color 03 Brun adore. Kulmakynä Brow Define Pencil 07 Chestnut sekä kulmamaskara Sourcils Styler Eye Brow 02 Chatain. Huultenrajaus Le Lip Liner 326 Natural Mauve ja huulikiilto L’Absolu Lacquer Gloss 274 Beige Sensation.

X