Kauneus

Hehkuva nudemeikki sopii kaikille ja se on helppo tehdä – katso Ida Jokikunnaksen meikkitutoriaali

Omia piirteitä luonnollisesti korostava meikki on aina muotia, mutta etenkin nyt nudetyyli on iso trendi. Pienillä, huomaamattomilla kikoilla kasvot saa säteilemään aivan uudella tapaa.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Mirva Kakko

Nudemeikin viimeistelee kuultava pohjameikki.

Omia piirteitä luonnollisesti korostava meikki on aina muotia, mutta etenkin nyt nudetyyli on iso trendi. Pienillä, huomaamattomilla kikoilla kasvot saa säteilemään aivan uudella tapaa.

Suosi naisellisessa nudemeikissa luonnollisen maanläheisiä sävyjä. Malvaan taittuvat ruskeat sopivat kaikille, ja kevyesti persikkaan taittava puna huulilla ja poskilla antaa nuorekkuutta kasvoille. Kuultava iho viimeistelee meikin luonnollisuuden ja heleyden.

Nudemeikki on helppo tehdä – katso videolta Ida Jokikunnaksen vinkit trendimeikkiin:

Nudemeikki korostaa kauniisti omia piirteitä – tässä ohjeet nudemeikin tekoon:

1. Tee kasvoille kevyt pohjameikki ja pohjusta myös luomet meikki- tai peitevoiteella kevyesti. Painele mattaista ruskeaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle häivyttäen kohti luomivakoa ja hiukan sen yläpuolelle. Levitä samaa sävyä kapealti myös alaluomelle. Viimeistele ripsivärillä.

2. Levitä nudepunaa joko sormin tai siveltimellä, jotta saat luonnollisen ja kestävän lopputuloksen. Älä rajaa huulia vaan jätä reunat luonnollisen pehmeiksi. Painele huulia yhteen pyörivin liikkein, jotta sävy leviää tasaisesti.

3. Lisää samaa huulipunaa poskille samalla siveltimellä tai sormella, jolla painelit sitä huulille. Taputtele sävy utuisaksi häivyttäen kohti poskiluun korkeinta kohtaa. Älä laita poskipunaa liian lähelle kasvojen keskiosaa – näin ilme pysyy raikkaana ja luonnollisen heleänä.

4. Viimeistele silmämeikki vasta viimeisenä, kun ripsi­väri on varmasti kuivunut. Tee pehmeällä, vedenkestävällä ruskealla rajauskynällä sisärajaus yläluomeen aivan ripsien tyveen. Näin katseesta tulee skarppi.

Kuvassa lähikuva ruskeasta luomiväristä.
Nudemeikissä kannattaa suosia luonnollisia maanläheisiä sävyjä.
X