Kauneus

Meikkitrendit 2020 liputtavat luonnollisuutta ja luovaa leikkisyyttä – oletko jo kokeilut höyhenkulmia, sateenkaarimeikkiä tai helmikoristeita?

Vuoden 2020 meikkitrendit rohkaisevat luoviin ratkaisuihin. Tulevana keväänä kasvoilla nähdään sateenkaaren henkeäsalpaava väriloisto, 2000-luvun nostalgiaa sekä ylellistä helmiäishohtoa.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Istock

Luonnollinen meikkityyli on vuoden 2020 suosituimpia meikkitrendejä. Iholle halutaan nyt valovoimaisuutta ja raikkautta.

Vuoden 2020 meikkitrendit rohkaisevat luoviin ratkaisuihin. Tulevana keväänä kasvoilla nähdään sateenkaaren henkeäsalpaava väriloisto, 2000-luvun nostalgiaa sekä ylellistä helmiäishohtoa.

Höyheniä, sateenkaaria, kuulautta ja helmiä! Meikkitrendit 2020 päästävät luovuuden valloilleen! Listasimme 6 erilaista trendiä, joista vuosi 2020 tullaan tunnistamaan:

Keveän kuulas iho 

Muistatko vielä muutama vuosi takaperin villinneen baking-trendin? Kauneuskikassa kasvoihin taputeltiin valtava määrä irtopuuteria, jonka jälkeen puuterin annettiin ”levätä” iholla sen aikaa, että ihosta saatiin loihdittua todella tasainen. Leipomiskikan nimiin vannoi muun muassa tosi-tv-tähti Kim Kardashian.

Vuoden 2020 meikkitrendit haluavat ravistella kasvoilta kuitenkin viimeisetkin puuterijäämät. Kevään ja kesän meikissä suositaankin ihanan raikasta ja kuulasta meikkipohjaa.

Ihon pienten virheiden, pisamien ja tekstuurin annetaan nyt suorastaan loistaa: Kasvojen ehostukseksi riittää esimerkiksi pari sipaisua kevyttä peitevoidetta. Korostustuotteet tuovat puolestaan lisähehkua ihoon. Ohjeet kauniin lasi-ihon loihtimiseksi ovat helpot!

Meikkitrendit 2020 rohkaisevat luonnolliseen meikkipohjaan.
Mitä kuulaampi, sen parempi. Meikkiostoksilla harkitse laadukkaan korostustuotteen hankkimista. Sillä tuot eloisuutta ja hehkeyttä talven jäljiltä olevaan ihoon.

Höyhenenkevyesti

Kulmakarvat heijastavat aikaansa. Viime vuosina muodissa ovat olleet luonnollisen tuuheat kulmat. Vuoden 2020 meikkitrendit kehottavat trimmaamaan kulmakarvat edelleen samalla harjalla, mutta hieman kepeämmällä otteella.

Kulmakarvoista saa toki löytyä tuuheutta, mutta ilmeeseen haetaan ilmavuutta sulkamaisella muotoilulla. Parhaiten höyhenkulmien loihtiminen onnistuu kulmakarvageelin avulla. Levitä geeliä kulmiin harjaamalla kulmakarvojasi ylöspäin.

Höyhenkulmat ovat vuoden 2020 kulmakarvatrendi.
Vuoden 2020  meikkitrendit suosivat ilmavia kulmakarvoja.

Teinivuosien kaiho

Valkoinen kajaali jakaa mielipiteitä. Osalle se saattaa tuoda hyvinkin mieleen 2000-luvulla villineet vahvat, sotkuiset sisärajaukset.

Nostalgian siivittämänä vuoden 2020 meikkitrendit tuovat takaisin valkoisen kajaaliin, mutta nyt suttuiset linjat siirtyvät silmän sisänurkasta yläluomelle graafisiksi vedoiksi. Elegantin tyylistä tekee pieni ulkonurkkaan sipaistu ”kissanviiru”.

Meikkitrendit 2020 palaavat takaisin 200-luvulle.
Valkoisella kajaalilla syntyy raikas ja tyylikäs cat eye -silmämeikki. Valkoisen sävyn voi halutessaan yhdistää myös räikeämpään väriin, esimerkiksi violettiin.

Sateenkaaren väreissä

Vanha myytti kertoo, että onni suokoon sitä, joka löytää sateenkaaren päässä olevan aarteen. Vuoden 2020 meikkitrendeissä suositaan tätä taianomaisen luonnonilmiön väriloistoa.

Rohkealla meikkaajalla kirjava silmämeikki toimii jopa osana arkiehostusta. Iltatyyliin sateenkaarimeikki tuo puolestaan hauskaa vaihtelua ja näyttävyyttä. Jos meikin tekeminen tuntuu turhan työläältä, värikirjon sijasta luomelle voi sipaista vain yhtä sateenkaaren sävyä.

Sateenkaaren värit ovat yksi meikkitrendeistä vuonna 2020.
Vuonna 2020 meikissä leikitellään sateenkaaren sävyillä.
Vuoden 2020 meikkitrendeissä nähdään väriloistoa.
Arveluttaako värien loisto? Ei hätää. Sateenkaaritrendi onnistuu myös yhdellä värillä.

Eriparia   

Monomeikki oli yksi viime vuoden kuumimmista meikkityyleistä.

Mutta menneet ovat menneitä – nyt on aika täyskäännökselle. Vuoden 2020 meikkitrendit liputtavat myös ihanasti eriparisuuden puolesta! Haluaisitko esimerkiksi yhdistää punaiset huulet sinisen silmämeikin kanssa? Miksipä ei! Tänä vuonna meikissä ei keskitytä sävyjen harmoniaan.

Meikkitrendit 2020 jättävät värien harmonian sikseen!
Monomeikki sikseen – vuonna 2020 silmä- ja huulimeikki saavat olla eriparia!

Sulle sukeltaisin helmen valkean

Helmet ovat pilkahdelleet jo tovin asusteiden, kuten korujen, hiuspinnien ja pantojen, koristeena. Nyt helmenvalkea valloittaa myös kauneusmaailmaa, kun kevään trendikkäin silmämeikki taiotaan helmien avulla.

Valkoiset helmet ovatkin ensi kesän festareilla varteenotettava haastaja jo klassikoksi muodostuneelle glittermeikille!

Meikkitrendit 2020 suosivat helmiä.
Helmet tekevät yksinkertaisestakin silmämeikistä näyttävän.

Lähteet: Elle.com , Who What Wear 

Lue lisää: 

Annan kauneusraati valitsi vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet: 20 löytöä iholle, hiuksille ja meikkiin

Eeva-Kaisa Metsola ei pelkää kommentteja meikkityylistään – katso videolta, kuinka persoonallinen meikki syntyy

Millainen on suosikkimeikkisi? Meikkisi paljastaa asioita persoonallisuudestasi

X