Kauneus

Tämä trendimeikki sopii kaikenikäisille! Värikkäät pastellirajaukset tuovat katseen esiin – katso Ida Jokikunnaksen meikkitutoriaali

Pastellirajaukset ovat täydellinen päivettyneen ihon silmämeikki. Kokeile vaaleaa vihreää, sinisiä tai turkooseja sävyjä – ne sopivat kaikille. Katso videolta ohjeet näyttävän trendimeikin luomiseen.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Pastellirajaukset korostavat päivettynyttä ihoa.

Pastellirajaukset ovat täydellinen päivettyneen ihon silmämeikki. Kokeile vaaleaa vihreää, sinisiä tai turkooseja sävyjä – ne sopivat kaikille. Katso videolta ohjeet näyttävän trendimeikin luomiseen.

Pastellisävyllä tehty silmien rajaus on tämän hetken trendimeikki, joka korostaa kauniisti kesän hehkua iholla. Varma valinta on viimeistellä näyttävät rajaukset samansävyisellä luomivärillä. Pidä muu meikki hillityn raikkaana ja anna värirajausten olla kasvojen huomiopiste. Meikki sopii täydellisesti kaiken ikäisille.

Lue myös: Roosan sävy tuo kasvoille kevään hehkua – katso videolta Ida Jokikunnaksen ohjeet nuorekkaaseen trendimeikkiin

Värikäs meikki on helppo tehdä – katso videolta Ida Jokikunnaksen vinkit trendimeikkiin:

Pastellirajaukset tuovat katseen esiin – tässä ohjeet silmämeikin tekoon:

  1. Pohjusta luomet joko silmämeikin pohjustustuotteella tai peitevoiteella. Painele sitä sormin tasaisesti koko luomelle kulmakarvaan saakka. Levitä sitten kevyesti puuteria tai vaaleaa luomiväriä koko luomelle. Sisänurkkiin ja kulmaluulle voi sipaista helmiäissävyä tuomaan pilkettä silmämeikkiin.
  2. Rajaa yläluomi kauttaaltaan pehmeällä rajauskynällä. Paksunna hiukan rajausta ulkonurkkaa kohti, se luo katseeseen kissamaisuutta. Rajauksen ei tarvitse olla täysin tasainen.
  3. Painele rajauksen sävyistä luomiväriä kapealla siveltimellä rajauksen päälle. Näin rajaus pysyy paremmin ja sen sävy syvenee ja kirkastuu. Samalla saat häivyteltyä rajauksen reunat utuisiksi niin, että mahdollisesti hieman epätarkkakin rajaus näyttää siistiltä.
  4. Näyttävän rajauksen ja muutoin vaalean silmämeikin kaveriksi tarvitaan hyvin kaartuvat ripset, jotta katse avautuu. Taivuta ripset ja lisää lopuksi mustaa ripsiväriä.

 

Värikäs meikki on trendikäs. Kuvassa malli lisää sinistä luomiväriä silmiin.
Turkoosin lisäksi pastellirajauksiin sointuvat hyvin muun muassa vihreän ja sinisen sävyt.
X