Kauneus

Diilistä tuttu Sointu Borg muuttumisleikissä – katso, miten vahva meikki vaihtui luonnollisen romanttiseen lookiin!

Omia piirteitä luonnollisesti korostava meikki on aina trendikäs. Ida Jokikunnas loihti Sointu Borgille kauniin keveän kesämeikin.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Liisa Valonen

– Omaan meikkityyliini kuuluvat vahvat silmät, Sointu Borg kertoo.

Omia piirteitä luonnollisesti korostava meikki on aina trendikäs. Ida Jokikunnas loihti Sointu Borgille kauniin keveän kesämeikin.

Yrittäjä ja Diili-ohjelman voittaja Sointu Borg, 28, osallistui Annan muuttumisleikkiin julkkismuuttujana. Meikkitaiteilija Ida Jokikunnas loihti Soinnulle uuden, luonnollisena hehkuvan meikin.

Lue myös: Vahvaa silmämeikkiä suosiva Alma Hätönen sai muuttumisleikissä kuulaana hehkuvan lookin: ”Etenkin kulmakarvat ovat upeat!”

Näin Sointu kertoo omasta meikkaustyylistään:

”Meikkityyliini kuuluvat vahvat silmät. En ole ikinä seuraillut meikkitrendejä vaan olen mennyt oi­keastaan samalla tyylillä vuosia. Meikkaamiseni onkin jonkinlaista kaaos­ta; prosessilla ei ole niinkään väliä kunhan lopputulos on hyvä. Esimerkiksi meikkipussini oli vuosia Tokmannin muovikassi, josta läväytin meikit lattialle ja aloin lätkiä. Nykyään tiedän jo jotain hyvistä tuotteista, mutta edelleen minusta tuntuu siltä, että laitan liikaa meikkiä kasvoilleni. Haluaisin oppia kevyemmän tyylin meikata. Ihon pitäisi näyttää kuulaan raikkaalta.

Meikatessani levitän aina meikkipohjaan sävyä ja silmiin jotain. Ehostamiseen menee vain muutamia minuutteja, tein sitten vahvan tai kevyen meikin. Ehkä juuri aikaa pitäisi käyttää enemmän, jotta oppisin levittämään taidokkaammin esimerkiksi luomivärejä.”

Sointu Borg sai kevyen, romanttisen uuden lookin

Sointu Borg
Uudessa lookissa on Soinnun toivoma kuultavan kevyt meikkipohja.

Näin Sointu kommentoi uutta tyyliä:

”Tämä meikki on tosi upea! Ihon sävy on juuri sellainen, jonka haluaisin oppia itse tekemään: kuultava, hehkuva ja raikkaasti korostettu. Kulmatkin ovat pehmeämmät kun yleensä. Erittäin hyvä!”

Ida Jokikunnas kertoo, miten uusi tyyli tehtiin

Sointu Borg on totuttu näkemään vahvassa meikissä, ja lähdimme siksi hakemaan hänelle hivenen romanttista tyyliä. Raikas viileään taipuva roosa tuo kasvoille pehmeän ilmeen. Varjostuksia tai aurinkopuuteria emme laittaneet lainkaan. Kasvoilla on keskitytty pelkästään korostamaan piirteitä kuullolla ja hehkuvalla roosalla.

Kulmiin valitsimme myös vaaleamman sävyn, jolloin ilme pehmenee. Sointu haaveili kevyemmästä meikkipohjasta, ja se syntyykin helposti, kun meikkipohjaan käytetään kuultoa korostavia tuotteita. Siten iho saadaan tasaiseksi ja kuitenkin luonnollisen kuultavaksi. Kun kasvoille ei ladata paljoa tuotteita, lopputulos on raikas ja luonnollinen.

Soinnun meikki: YSL. Meikkivoide Touche Éclat Le Teint BD25 Warm Beige ja valokynä Touche Éclat 2 Luminous Ivory. Poskipuna Blush Couture 6 Rose Saharienne. Korostuksiin Top Secrets Instant Moisture Glow Primer. Luomivärit Couture Palette 04 Saharienne -paletilta ja yläsisärajauksessa vedenkestävä Dessin du Regard -rajauskynä 02 Brown. Ripsillä musta Volume Effet Faux Cils Noir Radical Mascara. Kulmakynä Dessin des Sourcils Eyebrow Pencil N°04 Cendré. Huulilla Top Secrets Lip Perfector ja Rouge Pur Couture -huulipuna 22 Rose Célebration.

X