Kauneus

Vahvaa silmämeikkiä suosiva Alma Hätönen sai muuttumisleikissä kuulaana hehkuvan lookin: ”Etenkin kulmakarvat ovat upeat!”

Juontaja Alma Hätönen meikkaa mielellään silmät vahvasti. Annan muuttumisleikissä Ida Jokikunnas toteutti Almalle kevyen ja luonnollisen lookin, jossa iholla on auringon hehkua.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Liisa Valonen, Om-Arkisto

Alma Hätönen suosii vahvaa silmämeikkiä.

Juontaja Alma Hätönen meikkaa mielellään silmät vahvasti. Annan muuttumisleikissä Ida Jokikunnas toteutti Almalle kevyen ja luonnollisen lookin, jossa iholla on auringon hehkua.

Juontaja Alma Hätönen, 31, osallistui Annan muuttumisleikkiin, jossa meikkitaiteilija Ida Jokikunnas loihti tutuille julkkisnaisille uuden, kevyen meikkilookin.

Lue myös: Elina Kanervan mustat rajaukset vaihtuivat muuttumisleikissä pehmeämpään tyyliin – katso, miten ruskean sävyt pukevat upeasti ruskeasilmäistä

Näin Alma Hätönen kertoo omasta meikkaustyylistään:

”Nykyään meikkaan aika paljon vähemmän kun nuorempana. Ennen käytin meikkiin kunnolla aikaa, nykyinen kiire on tehnyt meikistä kevyemmän. Panostan asioihin, jotka helpottavat meikkaamista, kuten itseruskettavaan ja ripsien tuuhennuksiin. Tykkään kuultavasta ihosta, joten suihkuttelen kasvosuihkeita useita kertoja päivässä. Se antaa kasvoille kivaa hehkua. Voin kyllä liikkua ilman meikkiä, esimerkiksi radioon en meikkaa. Kun iholla on sävyä ja ripsissä nostetta, meikkiä ei tarvitse päivittäin.

Muutoin tykkään silmäpainotteisesta meikistä. Se saa olla vahva. Minulle meikki on ilmaisukeino, ja muuntelen sitä tilanteen mukaan. Näin kun olen omana itsenäni lehdessä, tykkään siitä, että meikki on luonnollinen. Olen enemmän minä. Toisaalta televisiossa ohjelmasta riippuen meikki saa olla hyvinkin dramaattinen.”

Alma Hätönen sai luonnollisen meikin, jossa iho saa kuultaa

Alma Hätönen
– Outoa, miten näytän samaan aikaan erilaiselta ja ihan samalta kuin ennenkin, Alma sanoo.

Näin Alma Hätönen kommentoi uutta lookia:

”Tämä meikki on tosi ihana! Outoa, miten näytän samaan aikaan erilaiselta ja ihan samalta kuin ennenkin. Etenkin kulmakarvat ovat nyt upeat, kun ne ovat vaaleammat mutta silti paksut ja muhkeat. Tykkään.”

Ida Jokikunnas kertoo, miten Alman tyyli toteutettiin:

Alman hiusten sävy on vaaleampi kuin aiemmin. Siksi vaalensimme kulmia ja teimme niistä tuuheammat lisäämällä ­karvoja kynävedoin. Ihoon tuotiin auringon hehkua ja samaa tyyliä jatkettiin silmämeikkiin. Kasvoilla ja silmämeikissä käytettiin samoja sävyjä ja tuotteita, jolloin kokonaisuudesta saatiin harmoninen.

Alma rakastaa kosteutettua ihoa, joten ihoa korostettiin vahvasti kuullolla. Huulet viimeisteltiin saman periaatteen mukaan. Sävy on luonnollinen, lähes ­näkymätön, mutta silti huulet näyttävät huolitelluilta.

Alman meikki: IT Cosmetics. Pohjustus CC+ Color Correcting Full Coverage Cream SPF 50 UVB Medium. Vedenkestävä peitevoide Bye Bye Under eye Concealer Full Coverage Anti-Aging 21.0 Medium Tan. Irtopuuteri Bye Bye Pores Translucent. Kasvoille ja silmämeikkiin Your Most Beautiful You – Laugh, Love, Live -paletin aurinkopuuteri, poskipuna ja korostuspuuteri. Kulmakynät Brow Power Universal Blonde ja Brow Power Micro Universal Taupe. Huulilla Pillow Lips Cream -kosteuttava huulipuna sävyssä Vision.

X