Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 15.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Venuksen neliö Uranukselle auttaa näkemään, miten läheisimmät ihmiset suhtautuvat Sinun suunnitelmiisi ja avauksiisi. Ellet kohtaa avointa ja rakkaudellista hyväksyntää, nousee ahdistus nopeasti punaiselle. Silloin ovat suhteet katkolla.

Oinas

Itseluottamuksesi nousee korkeisiin lukemiin kuin vahingossa, eikä kenelläkään ole oikeutta estää sinua nauttimasta vetovoimasi antamasta varmuudesta. Tällaisesta tunnelmasta tulee nauttia kaikin mahdollisin tavoin, sillä vain harvoin saat toiveitasi toteutumaan yhtä helposti.

Härkä

Sinua on lähes mahdotonta miellyttää tämän jakson aikana, sillä ainoa mitä tarvitset, on riittävästi tilaa päästä tekemään sitä, mitä itse haluat. Mikäli yrität sopeutua liian ahtaisiin raameihin, hermostut vain itse itsellesi, eikä kenelläkään ole hyvä olla seurassasi.

Kaksonen

Innostut helposti uusista asioista ja ihmisistä ja olet valmis yllättäviin ratkaisuihin etenkin vapaa-ajallasi. Nautit kasvaneesta viehätysvoimastasi ja se pannaan suurella mielenkiinnolla merkille kaikkialla missä kuljet. Monet ovat halukkaita hyppäämään kelkkaasi turhia utelematta, mutta sinä päätät ketä onni suosii.

Rapu

Pidät kaksin käsin kiinni vapaudestasi ja oikeudestasi omiin harrastuksiisi tai omien mieltymystesi toteuttamiseen, eikä tästä vapauden tarpeesta ole syytä irrottaa otetta muutamaan päivään. Vapauden myötä olet löytämässä jotain aivan ainutlaatuista omaan rakkauselämääsi.

Leijona

Arvomaailman ja ihmissuhteiden rajut heilahtelut kuuluvat tähän aikaan sitä voimakkaammin mitä ahtaampiin olosuhteisiin olet ajautunut. Kumppanuuden ja rakkauden tulee jättää sinulle riittävästi tilaa elää omaa elämääsi. Tilan puute johdattaa joskus hyvin intensiivisiin uusiin kohtaamisiin.

Neitsyt

Kohtaat yllättäviä ihmisiä ja saatat kokea voimakkaita ihastumisen tunteita ilman että tilanne etenee yhtään sen pidemmälle. Jännitettä on ilmassa, mutta mitään sen suurempia odotuksia ei parane elätellä, sillä tällaiseen aikaan syttyvä rakkaus ei kestä tuntia pidempiä suunnitelmia.

Vaaka

Huomaat ehkä olevasi tavallista railakkaammalla tuulella ja saatat jopa provosoida jonkun ihastumaan itseesi ilman minkäänlaisia omia tunteita. Uskalla silti olla oma hauska itsesi, sillä jokaisen on lopulta pystyttävä itse vastaamaan ihastumisistaan ja sitä seuraavista pettymyksistä. Älä silti lupaile turhia.

Skorpioni

Kaipaat vaihtelua rakkauselämääsi ja olet valmis melkoisiin yllätyksiin saadaksesi kaipaamaasi huomiota ja välittämistä. Anna palaa vain ja löydä sinua tällä hetkellä kiinnostavat asiat ja ihmiset ympärillesi. Rajoituksiin ja sitomiseen et tällä kertaa suostu mistään hinnasta.

Jousimies

Tunnut tietävän mitä haluat ja olet valmis kohtaamaan koviakin haasteita oikeaan lopputulokseen päästäksesi. Uskalla kokeilla rajojasi ja seurata voimakkaina aaltoilevia tunteitasi, sillä elämällä on paljon tarjottavaa sille, joka uskaltaa kurkistaa oikeasta ovesta.

Kauris

Ahdistut helposti, mikäli rakastettusi tai kumppanisi esittää sinulle vaatimuksia tai edes odotuksia tämän jakson aikana. Olet kapinallinen, joka ei ehkä itsekään osaa sanoa mikä on pielessä, mutta kapinoi silti. Tarvitset hurjasti tilaa ympärillesi, jotta pystyt oikealla tavalla vastaamaan ajan haasteeseen.

Vesimies

Pidät yllättävän tehokkaasti puoliasi ja olet valmis taistelemaan oikeuksistasi nauttia sinulle tärkeistä asioista. Rakkaus ei ole sitomista eikä omistamista, vaan kaiken sen hyvän jakamista, mitä molemmat päivän aikana kokevat. Tänään et kestä itsesi, etkä kenenkään muun asettamia rajoituksia.

Kalat

Et kestä kumppaniltasi minkäänlaisia vihjailuja tai rajoituksia ilman että annat samalla mitalla takaisin. Pinnasi on tavallista lyhyempi, mutta kiukuttelemalla et pääse puusta pitkään. Ota mahdollisesta suuttumuksestakin tuleva energia omaan käyttöösi ja toteuta itse omat toiveesi. Muilta se ei koskaan onnistu.

X