Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 18.5.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Samalla kun vauhti on päällä, kannattaa etenkin tänään tarkkailla oman jaksamisen tilaa. Vaikka tunnelma on korkealla, eivät voimat millään riitä ihan kaikkeen. Katso mitä voit tänään jättää tekemättä.

Oinas

Ajoittain kireä tunnelma ei tunnu lainkaan haittaavan sinua, sillä pystyt näkemään asiat laajemmasta perspektiivistä ja tiedät miten tulee toimia.

Härkä

Kenenkään ei kannata tulla tänään ärsyttämään sinua aiheettomilla vaatimuksilla tai aiheellisellakaan arvostelulla. Et ole sillä tuulella.

Kaksonen

Osaat tänään esille nousevissa ongelmatilanteissa vaistomaisesti reagoida oikealla tavalla ja saatat pystyä selvittämään pahojakin konflikteja.

Rapu

Tänään sinulla on päällä sisäinen lukko, joka estää sinua seuraamasta muiden odotuksia tai vaatimuksia elleivät ne satu sinua miellyttämään.

Leijona

Et ole tänään valmis kuuntelemaan kenenkään käskyjä tai arvostelua ilman voimakasta tunteenomaista vastareaktiota. Pidä vaan puolesi.

Neitsyt

Jos joku vaatii sinua tänään tekemään jotain sellaista mikä ottaa jo valmiiksi kunnolla pannuun, niin silloin täytyy pystyä sanomaan ei.

Vaaka

Hiukan sähköisessä ilmapiirissä sinulla on taito sukkuloida taistelevien osapuolten välissä. Tänään saat hoitaaksesi yleisen sovittelijan tehtävän.

Skorpioni

Taistelutahtosi nousee hetkellisesti huippulukemiin tämän päivän kuluessa. Etenkin tilanteessa missä joku yrittää pakottaa sinua johonkin.

Jousimies

Pystyt tänään yllättävästi hillitsemään itsesi tiukoissakin tilanteissa ja tunnistamaan miten kenenkin kanssa on viisainta toimia. Hyvä homma.

Kauris

Jossain kohtaa päivää haluaisit sanoa vähemmän mairittelevan mielipiteesi jollekin auktoriteetille. Rohkaise mielesi ja sano sanottavasi.

Vesimies

Olet tänään jollain tavalla vallan kahvassa jossain esiin nousevassa kiistatilanteessa. Ratkaise tilanne puhtaasi omalta kannaltasi katsottuna.

Kalat

Tunteet ovat ajoittain pinnassa ja etenkin stressaavissa olosuhteissa tunnet pakottavaa tarvetta purkaa tunteesi päin öykkärin taulua. Tee se.

X