Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 24.3.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Venuksen sekstiili tuo tähän räjähdysherkkään viikkoon kiihkeän romanttisen laadun, joka näkyy ja tuntuu koskettavina kohtaamisina tuttujen tai tuntemattomien kanssa.

Oinas

Tänään olet tavallista herkempi ihastumaan johonkin uuteen asiaan tai ihmiseen, joka ei lopulta ehkä ole läheskään sitä, mitä odotit. Tästä hiukan karusta ennusteesta huolimatta ihastumista tai rakastumista ei pitäisi estää tai kieltää millään tavalla. Ainoa korjaamisen arvoinen asia on sinun odotuksesi.

Härkä

Arvomaailmasi on tavallista herkempi ja tunnet aivan erityistä lämpöä sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Älä ihmettele, jos joku jää hengailemaan lähistölle pidemmäksikin aikaa, sillä sinussa on nyt aimo annos selittämätöntä kosmista vetovoimaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Kaksonen

Vaistoat hienoisen eroottisen jännitteen ympärilläsi, mutta varo tekemästä sillä perusteella hätiköityjä johtopäätöksiä. Ihastuminen muuttuu nyt helposti vihastumiseksi, jos erehdyt etenemään liian suoraviivaisesti. Neptunuksen herkässä energiassa liike on aina hidasta ja hienotunteista.

Rapu

Luota tänään alitajuisiin tuntemuksiin, jotka kutsuvat sinua elokuviin, kyläilemään tai vaikkapa vain viettämään ihanaa iltaa omassa seurassasi. Tämä päivä tarjoaa sinulle hienoja nautinnollisia hetkiä, jos vain annat itsellesi siihen luvan. Päivän mittaan teet varmasti upeita oivalluksia tulevaisuuteesi liittyen.

Leijona

Olet tänään herkällä tuulella vaistoamaan, mitä juuri nyt kaipaat elämääsi, samoin kuin vaistoat, mitä missään nimessä et siihen halua sisällyttää. Olo tuntuu hiukan ahdistavalta, elleivät ihmissuhteesi ole kaikilta osin kohdallaan. Kaikki vähänkään epäilyttäviltä tuntuvat asiat on hyvä selvittää.

Neitsyt

Pystyt tänään osoittamaan ihanalla tavalla rakkautesi niille, jotka ovat sen ansainneet. Hyvä tuulesi tarttuu nyt muihinkin, ja pieniltä ihastumisilta on lähes mahdotonta välttyä. Ole vain oma itsesi ja nauti tästä päivästä sekä kaikesta saamastasi huomiosta avoimin mielin ja sydämin.

Vaaka

Tänään et tahdo itsekään tietää, mitä haluat tai mihin voisit olla tyytyväinen. Tästä syystä jotkut kokevat olonsa vaivautuneeksi seurassasi. Mahdollinen ahdistus ajaa sinua uuteen suuntaan elämässäsi ja tänään on kaikin puolin oikea aika kääntää peräsintä reippaan puoleisesti itsellesi sopivaan kurssiin.

Skorpioni

Elät rakkauselämässäsi luovaa ja jännittävää vaihetta, jonka aikana kannattaa seurata alitajunnan osoittamaa suuntaa pelkoa tuntematta. Sinua saatetaan pyytää osallistumaan johonkin tilaisuuteen tai vain kahviseuraksi läheiseen konditoriaan. Tänään kannattaa katsoa mitä elämällä on sinulle tarjottavana.

Jousimies

Tunnet vahvaa alitajuista tarvetta lähteä toteuttamaan jotain omaa, ihmissuhteisiin liittyvää ideaa tai haavetta. Nosta vaan rohkeasti kytkintä ja anna itsellesi lupa ajelehtia kulloinkin parhaalta tuntuvaan suuntaan. Uskalla ottaa vastaan kaikki se hellyys ja rakkaus, jota sinulle mahdollisesti osoitetaan.

Kauris

Elämä kutsuu sinua tänään nauttimaan rakkauden tavallisesta poikkeavista ja jopa hiukan arveluttavista antimista tavalla tai toisella. Anna itsellesi lupa seikkailla edes hiukan ja ottaa vastaan se, mitä sinulle tarjotaan. Säteilevä olemuksesi herättää tänään ansaittua huomiota ja valinta jää sinulle.

Vesimies

Jos olet jo pidempään tuntenut tyytymättömyyttä joitakin rakkauselämääsi liittyviä asioita kohtaan, niin tänään on hyvä sanoutua irti sellaisista osista ja tekijöistä, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan. Kumppanille on hyvä kertoa, mitä olet tekemässä, mutta hänen luvastaan se ei saa olla kiinni.

Kalat

Älä ihmettele, jos päähäsi pälkähtää ihan hassuja ihmissuhteisiin tai rakkauselämääsi liittyviä ideoita. Olet varsin kekseliäällä ja samalla herkällä tuulella, eivätkä ideasi ole lainkaan niin mahdottomia kuin miltä ne aluksi saattavat kuulostaa. Lähde vain rohkeasti tekemään unelmista totta.

X