Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 7.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Paneudu vielä pienimuotoisiin tehtäviin ja tarvittaviin korjauksiin ja mene eteenpäin huolellisuus ja tarkkuus edellä. Joitakin terveyteen liittyviä seikkoja voi olla keskustelun aiheena työpaikalla tai lähipiirissä. Venus ja Mars ovat yhdessä puolellasi vielä viikon verran vahvistamassa kykyäsi hurmata myös viestin voimalla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ajatuksesi voivat suuntautua kauemmas ja tarttua innostaviin aiheisiin. Tai sitten laajat suunnitelmat ovat mielessäsi ja verkostosi laajenevat ennenkuulumatonta vauhtia. Olet näinä aikoina huomattavasti avoimempi uudelle. Messut ja markkinat saattavat kiinnostaa, eikä niinkään tavallisuus!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kodin, perheen ja työn yhteensovittamisessa saattaa olla hulabaloota ja aikatauluja pitää rukata luovalla asenteella. Luontainen vikkelyytesi kyllä auttaa siinä, vaikka hermot voivat olla koetuksella. Työelämän suhteen näyttäisi olevan syntymässä uuden järjestämisen tarve, ja näitä teemoja tulee pidemmällä jaksolla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Saturnus-planeetta vaihtaa kolmen vuoden jälkeen merkkiä, vesimiehestä kaloihin, juuri tänään, ja tämä uusi vaikutus voi tuoda elämääsi uuden statuksen, korkeamman aseman tai uutta positiivisuutta yhteiskunnassa toimimisen suhteen. Tunnepuolella saattaa olla liikaa intoilua puolin ja toisin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla voi olla nyt tulossa haasteita ja pohdintoja sen suhteen, miten näet taloutesi pitkällä tähtäimellä. Tai sitten läheisillä tai työpaikalla on enemmän raha-asioiden tiukkaa kuntoon saattamista. Juuri tänään olet konkreettisella miellä muutenkin, ja kyse voi olla vaikkapa ruuan terveellisyydestä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu on merkissäsi vastapäätä mielikuviin liittyvää Neptunusta, joka voi painottaa tavallista enemmän haaveilua, kuten myös luovuutta arjessa. Saturnuksen tulo merkkiäsi vastapäätä noin kolmeksi vuodeksi saattaa tuntua jo nyt ja se painottaa vuorovaikutusta aivan uudella tavalla. Suhde on fokuksessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeettojen puolelta on tulossa yhä enemmän painetta toimia työelämässä ennen kaikkea tehokkaasti. Vaikka työkykyäsi ja voimiasi ehkä testataan jollain tavalla lähiaikoina, älä kuitenkaan rasita itseäsi liikaa. Ajattele konkreettista hyötyä, mitä tekemiselläsi on muille. Ympärilläsi on värikkäitä ihmisiä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tämä päivä voisi sopia hyvin ideointiin ja uusien mahdollisuuksien tarkasteluun. Visioiden pohjalta voi rakentua jotain hyvää myöhemmin. Työelämässä on todennäköisesti mahdollisuus osallistua laajempaan tiimityöskentelyyn. Yhteisöllinen toiminta saattaa olla virikkeellistä. Suhteen kypsyys on testissä jatkossa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat osuvat merkkiisi voimakkaasti, mikä merkitsee yleensä tapahtumarikkautta. Asiat voivat liittyä asioiden luovaan setvimiseen joko työympäristössä tai kodin ja perheen piirissä. Varo, ettet sotke jotain asiaa liikaa tai sekaannu liikaa toisten asioihin. Hyödy viimeaikaisesta vetovoiman lisääntymisestä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saturnuskin on tullut merkkisi suhteen paikkaan, jossa se tukee oikeanlaista sanallista ilmaisua. Se painottaa myös tiedollista kehitystäsi monella tavalla, jopa parin vuoden ajan. Mitä kurssia voisit tarvita työosaamisesi kannalta tai henkisen kehityksen vuoksi? Suhteessa on jonkin verran ristiriitaisia tarpeita.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saturnuksen tulo kalojen merkkiin kolmeksi vuodeksi vaikuttaa painottavan kohdallasi säästösuunnitelmia tai tiukempaa talouskuria, mikä voi olla heijastuma myös työpaikan olosuhteista. Kuitenkin sinulla voi ilmetä tarvetta käyttää rahaa löperösti näinä viikkoina. Puhumalla selviät monesta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tarpeesi näyttäytyä omana itsenäsi voi olla erittäin voimakas näiden viikkojen ajan, jolloin merkissäsi on samaan aikaan paljon planeettoja. Nyt on alkamassa myös pidempi jakso, joka merkitsee elämän peruspalikoiden asettamista uuteen järjestykseen. Oletko jo ottanut ohjelmaan kehon hellimisen?

X